differance (07-09-15)
differance (07-09-15)
Ας δω κι εγω εναν αγωνα της εθνικης.Ο προπονητης της ρουμανιας εγινε τελικα καλογερος ή εμεινε?
Ποιον εχουμε στην επιθεση?
Ο Μήτρογλου ψάχνει τον Γάτα...
Άλλος είναι.
Ματσαρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μονο ο μανωλας παιζει. Τι παιχταρας ρε γμτ κι εμεις μειναμε με σιοβα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Noμίζω ότι αυτοί δε μπορούν να νικήσουν ούτε το Κούμανι Ηλείας.
Αποδοκιμάζουν οι Ρουμάνοι.. Σου λέει μόνο εμείς δε τους πηδήξαμε τους κλαρινογαμπρούς.
ομαδαρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μπζχαρες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
μιλαμε για ματσαρα οχι φουφουτιες,βαλεριανες,λεξοτανιλ κ πουτςς μπλε ρε
να βγεο ο Γατας να ρωτησει τον παπανευροπουλο για ευκαιριες,το γατακι,2 ολοκληρες τελικες (πρωτη καπου στο 60)με μια στον στοχο,ουτε μια μπεκατσα σημερα,Γατα μπινε
Faithful (07-09-15)
πρωτοι απο το τελος....νικαμε αδερφια παμε!!!!![]()
—John Lennon
—John Lennon
Faithful (07-09-15)
Όχι ότι ο Σιόβας αν έφευγε θα πήγαινε στη Ρεάλ, ξέρω 'γω, αλλά και ο Κωστάκης αν έμενε κανα - δυο χρόνια, δεν θα έκανε ούτε για την Μπενφίκα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (08-09-15)
Κι ο Τζιολης ακουγεται για Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.
Ακόμα διάρκειας πουλάνε στο Μάντσεστερ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (08-09-15)
Bookmarks