Tώρα ξεμυτίζουν τα μπαόκια. Μέχρι την άλλη Δευτέρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (04-11-13)
τους τσουζει γιωργο.πανηγυριζουν την ηττα.τοσο χαμηλα εχουν πεσει.
και ο κατηφορος δεν εχει τελειωμο.ερχονται πολυ δυσκολα για αυτους χρονια.
εχουν συμβιβαστει με την φαπα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και υποτίθεται ότι μιλάμε για αντικειμενικό σάιτ Στάθη... Το κράξιμο που πέφτει στα σχόλια κάτω από το άρθρο είναι όλα τα λεφτά.
sirkostas (05-11-13)
Σε δυο χρόνια οι ζελες θα είναι σε χειρότερη κατάσταση ακόμα κι απ' το αεκάκι!!!
Το αεκάκι θα είναι (πιθανότατα) στη Super League, δε θα έχει χρέη και θα έχει και δικό της γήπεδο!
Ο ποα θα έχει ακόμα Αλ Αφούζ να τους δουλεύει, θα παίζει στη στρούγκα, θα χρωστάει ακόμα και στον Ρεσβάνη τα δεδουλευμένα και θα πανηγυρίζει όταν τελειώνουν τα παιχνίδια και όταν δεν κλαίνε οι παίκτες του...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο Νικολογιάννης εδώ και 3 μέρες όπου και να βγει να μιλήσει τρώει φάπες από παντού. Προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός πάτησε τον Ολυμπιακό και είναι αδικημένος, αλλά οι συνομιλητές του (αλευρόπουλοι, πανούτσηδες, καρπετόπουλοι) σπάνε πλάκα μαζί του, που θεωρεί κάτι τούβλα σουτ του Πράνιτς και κάτι σουτ του Τριανταφυλλόπουλου απ' το κόρνερ "μεγάλες ευκαιρίες".. Πάντα τέτοια Τάσοοο..
(Επίσης μας ζαλίζει τα ούμπαλα ότι όλη τη βδομάδα οι Ολυμπιακοί έλεγαν πάμε να ρίξουμε 3 και 4... Πού ρε μεγάλε; Στα σχόλια του γκαζέτα;)
και επειδη λεγαμε 3 και 4 και φαγανε μονο 1 προφανως αυτο συνιστα επιτυχια
για τον νικολογιαννη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (04-11-13)
Καλώς τονε τον Κωνσταστή, που 'χει ψωλή μεγάλη, 2,5 πήχες μακριά και χώρια το κεφάλι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Προσπαθώ να βγάλω νόημα από την παραπάνω παράγραφο αλλά δεν...Οσον αφορά στους "ερυθρόλευκους", αν συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα ντέρμπι με το συγκεκριμένο τουπέ, τότε θα έρθει η ζημιά και θα τρέχουν να μαζεύουν τα συντρίμμια. Ο Ολυμπιακός της Λεωφόρου ήταν κακός όχι γιατί δεν έπαιξε μπάλα -ή έπαιξε όσο χρειαζόταν όπως χαρακτηριστικά σχολίασαν οι ρεπόρτερ των Πειραιωτών, οι οποίοι προφανώς θεωρούν ότι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα- αλλά γιατί δεν τον άφησε ο Παναθηναϊκός.
Rena (04-11-13)
Πολύ........ και να πάρεις και το βίντεο και να βάλεις να το δούμε![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (04-11-13)
Bookmarks