...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
nbqgr (15-11-13)
καλα τα πηγανε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mην τον ξεγραφετε τον βαζελο, ειναι πολυ νωρις. Πολυ νωρις για ολες τις ομαδες γενικα. Απλα να τα βλεπουμε πιο ψυχραιμα τα πραγματα συνολικα. Το καλοκαιρι πολλοι τους ελεγαν "φαβορι για φαιναλ φορ", "μπροστα απο εμας στην διεκδικηση του πρωταθληματος", "ομαδα με μεγαλυτερη ομοιογενεια απο εμας" (και για εσενα βαρανε οι καμπανες Μαργαριτα). Δεν χρειαζονται παρακρουσεις η χρονια ειναι πολυ μεγαλη.
Τα μονα δεδομενα ειναι πως ο Διαμαντιδης εχει παρει πολλα κιλα (δηλαδη εχει γινει σαν μπογος, η μπριζολα επεσε συννεφο το καλοκαιρι), υπαρχει πλεον και η φθορα του χρονου (μετα τα 32-33 χρειαζεται και κορμι εκτος απο μυαλο και ο Διαμαντιδης ποτε δεν το ειχε). Επισης παιζουν χωρις πενταρι (οπως και περυσι). Ο Λασμε δεν ειναι πενταρι, τα αθλητικα του προσοντα απλα του επιτρεπουν να αγωνιζεται εκει. Επιπλεον υπαρχουν τραυματισμοι και κοπωση απο το Ευρωμπασκετ. Το ερωτημα ειναι αν ολους αυτους τους τριγμους τους σηκωνει ο Πεδουλακης διοτι περυσι ολοι επαιζαν με αγνοια κινδυνου, φετος ΚΑΙ τους περιμενουν ολες οι αλλες ομαδες αλλα ΚΑΙ θα κριθουν απο τον κοσμο τους οι βαζελοι.
*****8.23*****
BrazHlias (15-11-13)
Ωραίος ο τύπος ο από πάνω, φαίνεται το κατέχει το σπυριάρικο τόπι, ξέχασε όμως να αναφέρει κάτι, προφανώς γιατί το θεωρεί ως δεδομένο. Οτι γαμιέται ο παο και η λεωφόρος και ότι θα το δεχτεί όλο από την πίσω πόρτα. Μπακ ντορ θα έχει φέτος ζελέδια.
There is a Dude in town
DaRkSaGa79 (15-11-13)
κινδυνευουν να μην περασουν στην επομενη φαση;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να πουμε βεβαια οτι κι ο λο εχει βαλει κιλα :p
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
E να μην αποκλειστούν από τόσο νωρίς, να έχουμε να γελάμε όλο το χειμώνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βρε τρελλη θα με βγαλεις :p κι εδω μεσα δε γραφοταν λιγο καιρο πριν;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Προς admins και λοιπούς υπεύθυνους:
Μπαίνουμε αισίως στη σελίδα 2.500 (!) σε αυτό το θρεντάκι!!! Σκεφτείτε πώς θα το γλεντήσουμε!!!
Προτείνω στην επόμενη σελίδα να βάζουμε ΜΟΝΟ φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν γιατί "αγαπάμε" τόσο πολύ την μπανάθα...
sadi (15-11-13)
2.500 σελίδες για τη "ροζ-φανέλα-η-πρώτη-σου-βαζέλα"!!!
Τι μας θυμίζουν οι βαζέλες και τους "αγαπάμε"??
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Το 1-4
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Το 73-38
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Οι πούτσες είν' αμέτρητες παναθηναϊκέ!!! (Μήτρογλου 2013)
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Πάντα από κάτω...
![]()
Διαφωνώ - δεν χωράει όλη η ιστορία αγάπης σε μία σελίδα...
Ποιός ξεχνάει από πού μπορεί να είναι αυτή η φωτογραφία;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (15-11-13)
Πάντως αυτό λέγαμε πριν λίγο καιρό.
Τώρα αν φταίει το μαλλί ή όντως έχει βάλει κιλά δεν το ξέρω. Ξέρω όμως οτι αν έχει βάλει κιλά, έχει γίνει απο εντολή του τεχνικού τιμ για το ποστάρισμα κι όχι επειδή έφαγε το καλοκαίρι μπριζόλες.
για οποιο λογο και να πηρε κιλα στ'@@ μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kouzoulo (16-11-13)
Bookmarks