Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα τ' απολαύσουμε όλοι σε λίγο απ' τον ΑΝΤ1. Μαζί με δηλώσεις για την ηρωική εμφάνιση.
Εγώ άκουσα κάτι δηλώσεις Μαυρία και πιθηκέμπορα Καραγκούνη και έφριξα.. Το έκλεισα άρων άρων...
πολύ κουλ τους βλέπω, τριαρα και δεν τρέχει τσάι. Όταν θα φάνε και από μας την τριαρα, έτσι κουλ θα είναι;
Για νικη λενε τα παιδια, τα ιδια ελεγαν και για σημερα και το αποτελεσμα το ειδαμε
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
7DeadlySins (06-12-12)
Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι...
Χάσουν, κερδίσουν, όλα είναι όνειρο και ο πράσινος θίασος ομάδα ευρωπαικού
επιπέδου. Ψυχιατρείο κατάσταση...
τσιμπατε το τριμπαλο πουτανακια της ευρωπης....και αν ο μαλακας ο ντεφοε στο 87 δεν χαραμιζε
μια πολυ καλη ευκαιρια θα γραφατε παλι ιστορια με νεα 4αρα.
αν παιζαμε λιγο καλυτερα ρε πουστη μου θα πετυχαιναμε πολλα γκολ αλλα το σνομπαραμε
το ματσακιον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωραια τα ελεγε ο Τσωχος εχθες,ο πολυ καλος παναθηναικος αρπαξε 3 απο την Τοτεναμ που περπατουσε
φαντασου δηλαδη να επαιζε και λιγο η Τοτεναμ ποσα θα ετρωγε.
sirkostas (07-12-12)
Γνωστά από καιρό αυτά. Όταν έβγαιναν οι Αγγελόπουλοι και τα έλεγαν κανείς δεν έδινε σημασία.
Εξάστερε έχει και πιο κάτω, υπομονή. Όλα θα τα πληρώσετε.
Δε τα περιμενα αυτα, να ρθει σ ανοιχτη αντιπαραθεση με τους θειους
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (07-12-12)
[YOUTUBE]dsx2vdn7gpY[/YOUTUBE]
Bookmarks