Αυτο που θελω να πω στη "θυρα 13" που βγαλε κι ανακοινωση, ειναι να κοιταξουνε τον πατο τους αν ξεβουλωσε ή αν ακομα τα "προιοντα" του Μητρογλου ειναι μεσα τους.
Θα ηθελα επισης να ευχηθω καλη τυχη στην ομαδα τους, στην προσπαθεια της να περασει τον αστερα τριπολης για να μπει στα πλει οφ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Cobain_7 (06-11-13), Faithful (06-11-13), pirateeeeeee (06-11-13)
Το μουνί σου φλόγες βγάζει
σα να είναι πετρογκάζι...
Ρητό του Κολωνακίου![]()
There is a Dude in town
sirkostas (07-11-13)
Σααας γαμάάάει ο Λέέέτο!«Έσκασε» η προσφυγή Λέτο!
Ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως αναμενόταν, κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού! Δεν υπάρχει συμβιβασμός, 690.000 ευρώ σε 45 δόσεις πρέπει να καταβάλλει το «τριφύλλι».
Κοίτα κάτι "πουτάνες" θα πέσουν του χρόνου στην Γάμα για να μην ξαναδούμε το ντέρμπυ από τα παλιά με την Α6αρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αλαφούζο, σκουπίσου μωρή ανύπαντρη, σου έρχονται επαναληπτικά τα κεσέδια και δε βρίσκουν χώρο στη χωρίστρα.
Παλιαδελφή...
There is a Dude in town
Αραιά και που για να μην ξεχνιόμαστε. Γιατί ως γνωστόν ο Ολυμπιακός ήταν ....ομαδα της χούντας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
βγαλτε τα απλυτα στη φορα να μαθαινουν οι νεοτεροι παιδια.να βλεπουν τι εχουν κανει
οι πουστηδες απο καταβολης της ιδρυσης τους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (07-11-13)
Μολόγα μωρή λέτα.Ο χοντρός σε έβαλε να κάνεις προσφυγή για να καταστρέψεις το υγιές κλίμα στην μπανάθα πάνω που πάει να ορθοποδήσει.Εννοια σου και θα τα αποκαλύψει όλα ο Θωμαιδης.
Kαλα τι κανουν αυτοι οι ηλιθιοι? Επαιξαν προχθες για την Α1 και σημερα μετα απο δυο μερες μονο παιζουν Ευρωλιγκα?
*****8.23*****
Στον παναθηναικο φτιαξανε τμημα ραγκμπι μπας κ δουνε τιτλο χαχαχαχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σωστοι.Θα παιζει η δευτερη ομαδα με την πρωτη και θα παιρνει τον τιτλο παντα βαζελος.
Θα παίζει με την αεγκάρα τίτλο πρωταθληματικό και θα έχουν πολλά τρόπαια. Πιο πολλά από σας ποταποί. Θα είναι και πιο πιστοί, θα πάνε παράδεισο και θα παίζουν μεικτή παραδείσου.
There is a Dude in town
1 κεκλεισμενων και 55.000 προστιμο. Παλι στα μαλακα πεσατε ατιμα
Bookmarks