Τελικά μερικοί προπονητές είναι πολύ μαλάκες. Ποιός χέστης είναι προπονητής στα Γιάννενα;
βλεπω να τελειωνει το πρωταθλημα απο την παρελαση....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τελικά μερικοί προπονητές είναι πολύ μαλάκες. Ποιός χέστης είναι προπονητής στα Γιάννενα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
πουτσα λοιπον βαζελακια και τελος ο τιτλος απο την δευτερη αγωνιστικη.
-4 και αντε γεια μαλακες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ειδε κανεις το ματς? διαβασα δυο κιτρινες στην ιδια φαση εδωσε. θα μας ζαλισουν παλι αυριο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Λα λα λα λα λα πουτσα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βγαλε καμια ανακοινωση γιαννακη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (31-08-12)
Αχαχχα εχω λιωσει με σχολια βαζελων οι μισοι βριζουν τον πετροπουλο οι αλλοι τον κοκκαλη κι αλλοι λενε για ξυλο
Χαχαχα
Αχαχχαχα γελαει ο τοπος!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
[YOUTUBE]qecWFHq8Poc&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
captain-cook (31-08-12), Gtakis (01-09-12), iakov7 (01-09-12), sk12072 (31-08-12)
—John Lennon
Σιγά το γκολ. Ο Ντιόγο έχει βάλει καλύτερο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kouzoulo (01-09-12)
και τεχνικη ποινη μαζι![]()
—John Lennon
Bookmarks