ασχολείται πολύ ο Μίτσελ μαζί του, δανεικό τον βλέπω![]()
ασχολείται πολύ ο Μίτσελ μαζί του, δανεικό τον βλέπω![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Θα πάει και αυτός στην Ουγκσμπουργκ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αυτόν εδώ να δούμε μπας και βγει κάτι καλό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αναλόγως το τι θα του ζητηθεί, από κάθετη πάσα, πάντως, καλά πάει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εσυ δικαιολογησε. απο εκει που επαιζες στη νεα σμυρνη πηγες ξαφνικα μεσα στο ανφιλντ. λογικο να τρεμουν τα ποδια σου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sabar77 (03-08-13)
Φέρτε τον Κολοβό άμεσα στην ομάδα. Αυτουνού τουλάχιστον δεν του τρέμουν τα ποδάρια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είπαμε να παίζουν Έλληνες, αλλά, εσείς είστε άλλη συνομοταξία ρε παιδί μου. Ντόπια προϊόντα με σφραγίδα σφαγής και Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης.
Οτι ειπε κι ο Βραζηλιας.
Θεωρω επισης οτι ειναι καλος παικτης ο Σαμαρης,καμμια σχεση μ αυτο που ειδαμε σημερα.
Θελει λιγο αγριαδα παραπανω μονο και να συνηδειτοποιησει οτι ειναι παικτης του Ολυμπιακου,με τον καιρο πιστευω θα στρωσει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άψυχα παιδιά ρε Δημήτρη, ταλέντο υπάρχει, αλλά τους πλακώνει η φανέλλα - αν δεν παίξεις τώρα απελυθερωμένα που δεν περιμένει από εσένα κανένας τίποτα, πότε θα το κάνεις;
Να τους χειροκροτήσεις - καβαλάνε καλάμι, να μην ασχοληθείς - σου λένε ότι δεν αναγνωρίζεις την αξία τους, να τους αποδοκιμάσεις - σου λένε ότι δεν δείχνεις την ίδια υπομονή με τους ξένους: Τί θέλουν οι καριόληδες για να παίξουν;
Μεγάλη ευθύνη, βέβαια, έχει και ο δάσκαλος, ο οποίος ανάθεμα αν τους έχει δώσει να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς.
nikos7 (04-08-13)
Χωρις πλακα πιστευω πως κατι τεοιοι παιχτες χρει;ζονται αλεφαντο. Να τους λεει ποσο παιχταραδες ειναι και παμε να παρουμε την πολη μωρε παλικαρια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
χεσμενος μπηκε προχθες... ειναι νωρις να τον κρινουμε... ταλεντο εχει, προσωπικοτητα θα δουμε... η προσωπικοτητα χτιζεται παιχνιδι με παιχνιδι... αν συνεχισει ετσι τον βλεπω και αυτον στο ΕΡΓΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ...
Χέστης κι αυτός? Ε, εμείς δεν έχουμε ποδοσφαιρική ομάδα. Το Αδελφάτο των Χεσμένων έχουμε.
Εγώ τον πιστεύω. Κρατάει μπάλα, βλέπει χώρους, είναι καλός ψηλά, σουτάρει.
100 φορές καλύτερος του Μανιάτη που απορώ πως είναι δυνατόν να μένει στο κέντρο μόνο και μόνο για να τρέχει.
.
consigliere (06-08-13), kwtsios (08-08-13)
Bookmarks