sadi (25-08-13)
sadi (25-08-13)
Νομίζω ότι αξίζει να πιστέψουμε σε αυτόν τον πάικτη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πολλά λάθη. Δυστυχώς τα λάθη στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν αυτά στον Πανιώνιο. Δε συγχωρούνται. Είναι βαριά η φανέλα. Φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι δεν ήταν το χάλι των Μανιατη-Φέισα-ΜπάουλοΔεχεσούς. Θα δούμε στην πορεία, εφ' όσον χρησιμοποιηθεί.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Παρότι δεν είναι κόφτης, έπαιξε πολύ καλά σήμερα, και έκανε αυτό που δεν έκανε ο Σέρβος, να συμμετέχει στην ανάπτυξη με κάθετο παιχνίδι, και να κόβει όταν έπρεπε να κόψει.
Είχε και κάποια αβίαστα λάθη αλλά γενικά άφησε άριστες εντυπώσεις. Είναι ένας χρήσιμος παίχτης στον άξονα, με προοπτικές εξέλιξης.
.
VALVERDES_7 (26-08-13)
Εμένα απλά αγχωμένος μου φάνηκε. Με ένα "6αράκι" ποιοτικό δίπλα του θα ελευθερωθεί πιστεύω.
Αν δεν υπήρχε ο Μπόγκ, θα ήσουν ίσως ό,τι καλύτερο θα είχα να θυμάμαι από σήμερα. Αλλά, μην ξανακαδεχτείς να παίξεις εξάρι.
(Για τον Σαβιόλα το ψιλοπερίμενα γι αυτό δεν τον αναφέρω και ο Φουστέρ, μία ζωή κάνει το ίδιο - για αυτό και δεν τον κράζω όταν δεν του πάει κάτι καλά)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
οχι καλος αλλα κερδισε σιγουρα μια ευκαιρια ακομα με την καλουτσικ,η για τα δεδομενα, εμφανιση του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μαχητικος και "ωριμος" χωρις να παιζει στην θεση του.
Εαν μαθει την θεση και διπλα του μπει ενας ποιοτικος μεσος που θα μοιραζει το παιχνιδι μπορει να
κανει την καριερα του Στολτιδη.
Οι "τσαμπουκαδες" λειπουν απο αυτη την 18αδα.
Eντάξει σε σχέση με τον Φέισα των "35 εκ. ευρώ" και τον Μασάδο του 1,5 εκ ευρώ τον χρόνο, είναι 3 κλάσεις πάνω ο Σάμαρης. Παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί πολύ, πρέπει να του δοθούν πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και εάν αποκτήσουμε 2 αμυντικά χαφ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Απ' ότι καταλαβαίνω πήγε καλά ο νεαρός. Μακάρι να τον πιστέψουν αλλά αμφιβάλλω αν το επιτρέψει ο Πύρινος που θέλει ακριβοπληρωμένο εισαγόμενο σκύλο, τρομάρα του.
kwtsios (26-08-13), Reds (26-08-13), VALVERDES_7 (26-08-13)
Πολυ καλος και δε το περιμενα,παιζει μπροστα την μπαλα και βλεπει γηπεδο,περιμενω αναλογη συνεχεια γιατι πραγματικα χρειαζομαστε ενα τετοιο παικτη στα χαφ.
τα λεγα εγω οτι θα τον βαλει αμ.χαφ...μαυρα χαλια στο α'μερος του χαριστηκε ο διαιτητης την κοκκινη καρτα στο β'καπως βελτιωθηκε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Α ρε κατακαημένε Σάμαρη. Θα δίνεις πετσέτα απ' τον πάγκο στον Γιαταμπαρέ να σκουπίζεται. Αυτή θα είναι η καριέρα σου στον Ολυμπιακό της αραπιάς.
AIIZ (31-08-13), BrazHlias (30-08-13), consigliere (31-08-13)
αν τελικα μεινει και ο μασαντο, παει χαντακωθηκε το παλικαρι. δεν ξαναβλεπει εντεκαδα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντως αν ειναι στεναχωρημενος απ τον παγκο προσφερομαι να του δωσω μια παρηγορια
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (30-08-13)
Εγώ πιστεύω ο Γιαταμπαρέ δεν έρχεται μιας και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να δώσουμε 3 εκ.
Ν' Ντινγκα δανεικός και άμα κλείσουμε τον Σισοκό και τέλος. Ο Σάμαρης είναι οτι πρέπει για να παλεύει για τη θέση μαζί με Μασάδο.
Bookmarks