Σελίδα 32 από 36 ΠρώτηΠρώτη ... 21222282930313233343536 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 621 έως 640 από 715

Θέμα: Αντρέας Σάμαρης

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Αντρέας Σάμαρης

Σωστός ο Μέγιστος: Ο Σάμαρης πιο κοντά είναι στον Τζέρραρντ...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάμαρης και Σκόουλς στο ίδιο ποστ? Σα να βάλουμε τη Σαπφώ Νοταρά στο ίδιο κάδρο με την Ελ Μακ Φέρσον!

Εκτός που ο Σκόουλς ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε 8άρι.
    βλέπω ΜΓ από 8 ετών και είμαι 28, πίστεψέ με ο σκόουλς υπήρξε το τέλειο 8ρι πράγμα που έχει πει ο σερ άλεξ όχι εγώ. 6ρι έπαιζε ο κιν ( )

Πότε τον είδες να παίζει 8άρι, γιατί μάλλον είσαι ο μοναδικός που έχει δει αυτό το γεγονός?

Και είναι μουντιαλικός με γκολ, πωπω! Ανατρίχιασα!

Ο Ζεσούς ήθελε και τον Φέισα! Ο Λουτσέσκου παλιότερα ήθελε τη Καστιγιάρα! Ο Ντι Κάνιο ήθελε τον Μαυρία με θέρμη! Απαντες κονόμησαν.
    είδες ποτέ σάμαρη στο 6; γιατί εγώ δεν τον είδα ΠΟΤΕ μα ποτέ, εκεί είτε έπαιζε ο μανιάτης είτε ο εντινγκά.

ο σάμαρης μέσα σε 1 χρόνο κατάφερε να ξεφύγει από τα αζήτητα του πανιωνίου που ΔΕΝ ήταν βασικός και να γίνει βασικός σε οσφπ, να κληθεί στην εθνική, να είναι καταλυτικός σε μουντιαλική νίκη (έχουμε κάνει μόνο 2 σε όλη μας την ιστορία, άρα γίνεται κατανοητή η αξία) και το βασικότερο ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με κόστος 0.

αυτό το έχουν κάνει λίγοι παίκτες και από εμένα θα έχει το ρισπέκτο.

υγ: αν πάει σε άλλη ελληνική ομάδα αναιρώ όσα λέω σε αυτό το ποστ

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστός ο Μέγιστος: Ο Σάμαρης πιο κοντά είναι στον Τζέρραρντ...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    θα τα φιαξουν?

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dtakis80 για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-08-14), voskos_7 (22-08-14)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    βλέπω ΜΓ από 8 ετών και είμαι 28, πίστεψέ με ο σκόουλς υπήρξε το τέλειο 8ρι πράγμα που έχει πει ο σερ άλεξ όχι εγώ. 6ρι έπαιζε ο κιν ( )

είδες ποτέ σάμαρη στο 6; γιατί εγώ δεν τον είδα ΠΟΤΕ μα ποτέ, εκεί είτε έπαιζε ο μανιάτης είτε ο εντινγκά.

ο σάμαρης μέσα σε 1 χρόνο κατάφερε να ξεφύγει από τα αζήτητα του πανιωνίου που ΔΕΝ ήταν βασικός και να γίνει βασικός σε οσφπ, να κληθεί στην εθνική, να είναι καταλυτικός σε μουντιαλική νίκη (έχουμε κάνει μόνο 2 σε όλη μας την ιστορία, άρα γίνεται κατανοητή η αξία) και το βασικότερο ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με κόστος 0.

Σορυ Πανο αλλα εγω ειδα τον Μανιατη να παιζει πιο μπροστα πολλες φορες απο τον Σαμαρθορ και πολλες φορες ο Μανιαταρος παταγε και μικρη περιοχη για γκολ(τρομαρα του)!
    ο Σαμαρης εφθανε μεχρι τον κωλο του Τσορι κ γυρναγε!

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-08-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορυ Πανο αλλα εγω ειδα τον Μανιατη να παιζει πιο μπροστα πολλες φορες απο τον Σαμαρθορ και πολλες φορες ο Μανιαταρος παταγε και μικρη περιοχη για γκολ(τρομαρα του)!
    ο Σαμαρης εφθανε μεχρι τον κωλο του Τσορι κ γυρναγε!
    Ευτυχώς, δηλαδή, δεν είχε Μασάντο μπροστά του...

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-08-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι κάθεσαι και συγκρίνεις τώρα? Ο Σκόουλς σε 4-4-2 ήταν πάντα πιο προωθημένος απ' τον Κιν κι έπαιζε πίσω από Γιορκ και Κόουλ κι αργότερα από Φαν Νιστελρόι κι ακόμα πιο μετά πίσω από Ρούνευ. Και σε σύστημα με 3 χαφ ήταν πάντα ο επιτελικός. Τι δουλειά έχει με τη θέση του Σάμαρη? Βασικά το ερώτημα είναι τι δουλειά έχει ο Σάμαρης σε ποστ που αναφέρονται τόσοι παιχταράδες, αλλά τέλος πάντων.

Οσο για το δεύτερο σκέλος, ένα σωρό παίχτες ήρθαν με λίγα ή καθόλου λεφτά και πρόσφεραν απείρως περισσότερα αγωνιστικά απ' τον Σάμαρη του οποίου η μοναδική προσφορά είναι τα λεφτά που φέρνει στο ταμείο. Τα περί Μουντιάλ τα θεωρώ απλά αστεία.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-08-14)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Τι κάθεσαι και συγκρίνεις τώρα? Ο Σκόουλς σε 4-4-2 ήταν πάντα πιο προωθημένος απ' τον Κιν κι έπαιζε πίσω από Γιορκ και Κόουλ κι αργότερα από Φαν Νιστελρόι κι ακόμα πιο μετά πίσω από Ρούνευ. Και σε σύστημα με 3 χαφ ήταν πάντα ο επιτελικός. Τι δουλειά έχει με τη θέση του Σάμαρη? Βασικά το ερώτημα είναι τι δουλειά έχει ο Σάμαρης σε ποστ που αναφέρονται τόσοι παιχταράδες, αλλά τέλος πάντων.

Οσο για το δεύτερο σκέλος, ένα σωρό παίχτες ήρθαν με λίγα ή καθόλου λεφτά και πρόσφεραν απείρως περισσότερα αγωνιστικά απ' τον Σάμαρη του οποίου η μοναδική προσφορά είναι τα λεφτά που φέρνει στο ταμείο. Τα περί Μουντιάλ τα θεωρώ απλά αστεία.
    Οταν επαιξε ενα ολοκληρο ματς στο Μουντιαλ ο Ανδρικος εκανε και τον Κατσκουκλανη να γελαει !!!
    (ο διαδοχος)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Να δω τι θα κάνετε, όταν όλοι αυτοί, που τους ξεπροβοδίζετε τώρα, με τέτοιους ύμνους, γυρίσουν στην ομάδα του Σαββίδη σαν δανεικοί...

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-08-14)

Thanks
    349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 327 φορές σε 159 μηνύματα
    Ignore User

Κάκιστο το timing της πώλησής του, αλλά μιλάμε για offer you can't refuse. Ευτυχώς φαίνεται πως έχουν ήδη δουλευτεί εναλλακτικές σαν το Ντιόπ και θα κλείσουν άμεσα. Πάντως, πρόκειται για φράγκα που πιστώνονται 100% στον Μίτσελ. Παίκτη που πέρυσι ήταν παγκίτης στο Νιόνιο του Ελευθερόπουλου, και που πριν κάτι χρόνια ο Κούγιας τον έδιωξε από την Παναχαϊκή γιατί έκανε σκληρά μαρκαρίσματα στις προπονήσεις, ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε και τον καθιέρωσε. Σίγουρα το potential ήταν εκεί, αλλά με άλλον προπονητή θα ήταν δανεικός στον Εργοτέλη και τη θέση του θα έπαιρνε κανας δανεικός 32χρονος σπανιόλος.

Ο Ζεσούς ήθελε και τον Φέισα! Ο Λουτσέσκου παλιότερα ήθελε τη Καστιγιάρα! Ο Ντι Κάνιο ήθελε τον Μαυρία με θέρμη! Απαντες κονόμησαν.
    Πέρυσι, πάντως, το "αυτοί (οι επιτυχημένοι) τον αγοράζουν, άρα κάτι ξέρουν παραπάνω" ήταν κατεξοχήν τεκμήριο υπέρ της αξίας του Φέισα και κατά της υποτίμησής του από τον πύρινο. Του αναπληρωματικού του 35χρονου σέντερ μπακ Μοντέστο επί Ζαρντίμ. Για το Σάμαρη, που δε γουστάρουμε, φαίνεται δεν ισχύει.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sardine για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-14), nikos7 (23-08-14)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dubudubuza Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάκιστο το timing της πώλησής του, αλλά μιλάμε για offer you can't refuse. Ευτυχώς φαίνεται πως έχουν ήδη δουλευτεί εναλλακτικές σαν το Ντιόπ και θα κλείσουν άμεσα. Πάντως, πρόκειται για φράγκα που πιστώνονται 100% στον Μίτσελ. Παίκτη που πέρυσι ήταν παγκίτης στο Νιόνιο του Ελευθερόπουλου, και που πριν κάτι χρόνια ο Κούγιας τον έδιωξε από την Παναχαϊκή γιατί έκανε σκληρά μαρκαρίσματα στις προπονήσεις, ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε και τον καθιέρωσε. Σίγουρα το potential ήταν εκεί, αλλά με άλλον προπονητή θα ήταν δανεικός στον Εργοτέλη και τη θέση του θα έπαιρνε κανας δανεικός 32χρονος σπανιόλος.

Πέρυσι, πάντως, το "αυτοί (οι επιτυχημένοι) τον αγοράζουν, άρα κάτι ξέρουν παραπάνω" ήταν κατεξοχήν τεκμήριο υπέρ της αξίας του Φέισα και κατά της υποτίμησής του από τον πύρινο. Του αναπληρωματικού του 35χρονου σέντερ μπακ Μοντέστο επί Ζαρντίμ. Για το Σάμαρη, που δε γουστάρουμε, φαίνεται δεν ισχύει.
    Ο Φέισα δεν ήταν αναπληρωματικός κανενός. Η βασικός ήταν ή τάβλα στο αναρρωτήριο. Το αυτό έπαθε και στη Μπενφίκα, συνέχεια τραυματίας είναι. Προφανώς λοιπόν αποδείχτηκε πως στη Μπενφίκα δεν ήξεραν τη τύφλα τους ή άκουσαν κι εμπιστεύτηκαν τυφλά τον μάνατζερ του Φέισα και τη πάτησαν.

Κι έχω ρωτήσει εδώ και μέρες ποιος είναι μάνατζερ του Σάμαρη, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει απ' όσους ασχολούνται με τα σχετικά με τους ατζέντηδες.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-08-14)

Thanks
    349
    Ignore User

Ο Φέισα δεν ήταν αναπληρωματικός κανενός. Η βασικός ήταν ή τάβλα στο αναρρωτήριο. Το αυτό έπαθε και στη Μπενφίκα, συνέχεια τραυματίας είναι. Προφανώς λοιπόν αποδείχτηκε πως στη Μπενφίκα δεν ήξεραν τη τύφλα τους ή άκουσαν κι εμπιστεύτηκαν τυφλά τον μάνατζερ του Φέισα και τη πάτησαν.

Κι έχω ρωτήσει εδώ και μέρες ποιος είναι μάνατζερ του Σάμαρη, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει απ' όσους ασχολούνται με τα σχετικά με τους ατζέντηδες.
    Επειδή έχεις πει καμιά 10αριά φορές για τον αναπληρωματικό του Εντιγκά, περιμένω να μου πεις τους τραυματισμούς που έβγαλε ο Φέισα επί Ζαρντίμ, στην περίοδο του οποίου έπαιξε 200κάτι λεπτά συνολικά σε πρωτάθλημα και CL και αμυντικό χαφ προτιμούνταν ο 35χρονος σέντερ μπακ Μοντέστο, όπως προανέφερα.

Το τι έκανε ο Φέισα στη Μπενφίκα δε με απασχολεί, εγώ απόρησα πώς γίνεται να αποτελεί κριτήριο των ικανοτήτων του σέρβου η επιλογή του από μπαλαδόρους σκάουτερς "που ξέρουν κάτι τις μπάλα περισσότερη από εμάς", όπως επισημαίνατε κάποιοι πέρυσι τέτοιο καιρό, και το αυτό να μην ισχύει και για το Σάμαρη όταν επιλέγεται από τους ίδιους ακριβώς ειδικούς, αλλά απάντηση δε βλέπω να παίρνω. Μάλλον εδώ υπερισχύει το αλάθητο κριτήριο του οπαδού.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Το αλάθητο κριτήριο θα τεθεί υπό κρίση μόλις δούμε τη πορεία του Σάμαρη στη Μπενφίκα.

Στον Ολυμπιακό πάντως πήρε ευκαιρίες που άλλοι δεν είχαν δει στον ύπνο τους και κατέληξε να απογοητεύσει ακόμα και τον προπονητή που τον στήριξε παρόλες τις τραγικές του εμφανίσεις για καιρό. Και να καταλήξει αναπληρωματικός του Εντινγκά.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (22-08-14)

Thanks
    349
    Ignore User

Το αλάθητο κριτήριο θα τεθεί υπό κρίση μόλις δούμε τη πορεία του Σάμαρη στη Μπενφίκα.

Στον Ολυμπιακό πάντως πήρε ευκαιρίες που άλλοι δεν είχαν δει στον ύπνο τους και κατέληξε να απογοητεύσει ακόμα και τον προπονητή που τον στήριξε παρόλες τις τραγικές του εμφανίσεις για καιρό. Και να καταλήξει αναπληρωματικός του Εντινγκά.
    Για να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις και να δεις ότι ο Φέισα δεν έβγαλε τον παραμικρό τραυματισμό επί Ζαρντίμ και ότι ο παραγκωνισμός του ήταν καθαρά επειδή ήταν γίδι κατά τον Πορτογάλο, φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι το επιχείρημα περί αναπληρωματικού είναι αστείο και ότι κάθε παίκτης αποδίδει διαφορετικά με κάθε προπονητή και κάθε σύστημα. Ή απλά προτιμάς να το χρησιμοποιείς μόνο όταν και όποτε σε βολεύει. Και για να μη μου απαντήσεις πως στην περίπτωση του Σάμαρη ήταν ο ίδιος προπονητής που τον άφηνε έξω, ως αντεπιχείρημα μπορώ να σου πω πως τους μήνες που είδαμε Ντιγκά και Μανιάτη στο κέντρο η ομάδα έγινε κατά γενική ομολογία ανέμπνευστη με μηδενική δημιουργία από τον άξονα, πέρα από κάτι σποραδικές αναλαμπές. Επίσης, ο Μίτσελ σε συνέντευξη στην προετοιμασία είπε πως ο Σάμαρης έχει διορθώσει μερικά πράγματα που του ζητήσαμε και θα είναι πάλι βασικός για εμάς.

Κατά τα άλλα, εξαιρετικός ο συλλογισμός πως όποιον παίρνει η χ Μπενφίκα (ή όποια ομάδα με επιβεβαιωμένα εξαιρετικό scouting) καθίσταται παικταράς, σε περίπτωση που τυγχάνει της αρεσκείας μας, αλλά θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, αν πρόκειται για παίκτη που δεν μας αρέσει.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (23-08-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ:

ο σαμαρης περσι ειχε 38 συμμετοχες με τον Ολυμπιακο με 3003' λεπτα συμμετοχης. μ.ο. 79'/παιχνιδι
    ο ενντιγκα ειχε 33 συμμετοχες με 2040' λεπτα συμμετοχης. μ.ο. 62'/παιχνιδι

Δεν νομιζω πως περσι ηταν ανπληρωματικος ο σαμαρης, απο την αλλη στο δευτερο μισο της σεζον προτιμηθηκε περισσοτερο ο ενντιγκα. Αληθεια ειναι επισης πως στο δευτερο μισο της σεζον η ομαδα δεν ρολαρε τοσο καλα οσο στο πρωτο. Αναμεσα στους δυο κατα τη γνωμη μου, πολυ καλυτερος ο σαμαρης, ο μαυρος μπορει μονο να δωσει καποιες βοηθειες αμυντικα, την μπαλα δεν μπορει να την "τσουλησει" με τιποτα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

24. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (23-08-14), consigliere (22-08-14), iakov7 (22-08-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-08-14), sardine (22-08-14), vasilis-thrylos7 (22-08-14)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

o Σαμαρης εφυγε,καλη επιτυχια να εχει,να εχει υγεια,τελος απο τον Ολυμπιακο ...

Θα το συνεχισουμε πολυ το θεμα με την αφεντια του?

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-08-14)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Καλη συνεχεια του ευχομαστε, αν μη τι αλλο πηρε ενα πρωταθλημα με τον θρυλο και επισης γεμισε τα ταμεια της ομαδας μας. Ειναι μεγαλη υποθεση για τον Ολυμπιακο οι παιχτες που δινει με μεταγραφη να πηγαινουν καλα και φυσικα αυτο θελουμε να γινει και με τον Σαμαρη.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Αντρέας Σάμαρης

5τες κ 45μ ρητρα. Καλη τυχη να χει, δεν ηθελα να φυγει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

"Καλώς ορίσατε Ανδρέας Σάμαρης!"

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη για τα επόμενα πέντε χρόνια βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Διαβάστε αναλυτικά και δείτε το ελληνικό καλωσόρισμα.
    Ο 25χρονος μέσος πήγε την Πέμπτη στην Πορτογαλία και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000 ευρώ!

Όπως ανακοίνωσε η Μπενφίκα, ο παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα της Λισαβόνας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους "αετούς" να έχουν το 100% του ποδοσφαιριστή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα. Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Σάμαρης, αλλά και στην παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με το γκολ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.
    Στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει και η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του παίκτη, η οποία φτάνει τα 45.000.000 ευρώ, ενώ σχετική ανάρτηση έγινε και στο Twitter με τους Πορτογάλους να καλωσορίζουν τον Έλληνα διεθνή σε 4 γλώσσες. Πορτογαλικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά.
    Σάμαρης: "Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή"
    Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η πώληση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τον Ανδρέα Σάμαρη να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε και τον "ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη!"

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

μπραβο ρε μαγκακο, ελπιζω να κανεις καλη καριερα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

32. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

consigliere (22-08-14), iakov7 (22-08-14), SOLID (22-08-14), vasilis-thrylos7 (22-08-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Και ο Φέισα, ίδια ρήτρα έχει...

Μα, τι πουλάμε ρε πoύστη;;;