ποδόσφαιρο παίζουμε όχι μανατζερ
μακάρι να πιάσει , τι να πω
Ειπα να ανοιξω και εγω ενα thread ετσι για αλλαγη!
Τον πιστευω πολυ τον συγκεκριμενο παιχτη.Εχω πολλα χρονια να δω Ελληνα ποδοσφαιριστη να παιζει απο αμυντικο χαφ μεχρι στραικερ.Ο τελευταιος πρεπει να ηταν το 2002 ο Κατσουρανης (φτου κακο!).
Ελπιζω να κανει την καριερα που διαφαινεται στον Ολυμπιακο και να μην γινει και αυτος ενας απο τους 15 δανεικους.
ποδόσφαιρο παίζουμε όχι μανατζερ
μακάρι να πιάσει , τι να πω
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Με το καλό να έρθει.
Μία παρατήρηση 24 πιά όχι 23
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
A, καινούρια μεταγραφή? Και για πού με το καλό οδεύει τούτος? Άρη ή Ατρόμητο Αθηνών?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμα παίζει αμυντικό χαφ ίσως καλύτερα θα είναι να τον κρατήσουμε. Οχι άλλο Φέισα![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κι εμένα μου αρέσει ο παίκτης. Λίγο αργός στα πόδια αλλά γρήγορος στην σκέψη. Πολύ θετικό είναι πως θέλει να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Επίσης καλό σουτ και καλά στημένα.
με την καταλληλη καθοδηγιση θα μπορουσε να γινει πολυ χρησιμος. εδω ειχαμε βασικους και αρχηγους τους πουρσανιδη, ανατολακη, αμανατιδη.
το πιθανοτερο ομως ειναι πως θα παει απο κει που ηρθε γιατι δεν θα "αντεχει τη φανελα του Ολυμπιακου"....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (30-05-13)
Νομιζω οτι βρηκα νεο πουλεν
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πηραμανε τον Σαμαρινε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (22-05-13)
καλως ηρθες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (22-05-13)
Εχει καλα ποδοσφαιρικα στοιχεια στον πανιωνο οσες φορες ετυχε να τον δω μου αρεσε στον Ολυμπιακο θα δουμε πως θα τα παει.
voskos_7 (30-05-13)
voskos_7 (30-05-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
το "14" πηρε? καλα ε, θα ξεχασουμε τον μιραλας...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (10-07-13)
καλώς ήρθες ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Bookmarks