Σώπα ρε Αντρίκο, είσαι χεσμένος αγόρι μου; Τί μου λες ρε παιδί μου, είναι να μην τα κάνεις και να βρωμάς; Κατάντια. Κάνεις επάγγελμα αυτό που κάναμε εμείς πιτσιρικάδες για την κάβλα μας, χρυσοπληρώνεσαι, είσαι σε τοπ επίπεδο για Ελλάδα, αναγνωρίσιμος, σε περιτριγυρίζουν τα νινιά και γαμείς κιόλας. Είναι να μην τρέμουν τα πόδια σου από το άγχος μην έχεις να πλερώ τη ΔΕΗ;
Α ρε κακομαθημένα όλα σας. Επρεπε να χαίρεστε κάθε μέρα που ζείτε και να τα δίνετε όλα γιατί εκτιμάτε την χρυσή τύχη να ζείτε σα βασιλιάδες στο βασίλειο της τρέλας και της πείνας κι εσείς το μόνο που κάνετε είναι να ψωλοβροντάτε αμέριμνοι τα ξυρισμένα παπάρια σας.
There is a Dude in town
Για άλλη μια φορά έλαμψε.
Επιτέλους ένας καλός έλληνας χαφ που να ξέρει μπάλα στο κέντρο της ομάδας.
Μανιάτη, τον μπούλο ή δεξί μπακ διάλεξε.
.
Μ' αρέσει κι εμένα αρκετά, σε κάποια φάση έριξε και μια ντρίμπλα σε 2 αντιπάλους και τον ψάχνανε. Αξίζει να πάρει ευκαιρίες...
Μου αρεσε και εμενα σημερα. Παροτι με Λιβερπουλ εφαγε ΤΑ καντηλια. Με εχει πιασει μια ξενοφοβια(χαχαχ) με τοσους που ηρθαν φετος και θα μου αρεσε να μας βγει ενας Ελληνας ακομα, παρεα με Φετφα που φετος δειχνει πολυ ανεβασμενος!
VALVERDES_7 (21-08-13)
παιζει και αμυντικος χαφ??![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κανονικά θα πρέπει να έχουμε Machado-Σάμαρη στο 8, και μεταγραφή - Fejsa στο 6.
Απλά κάπου εκεί κολλάει ένσημα και ο Μανιάτης για ανεξήγητους ποδοσφαιρικούς λόγους.
.
consigliere (22-08-13), SOLID (11-08-13)
Aμα φύγει το παλτό ο Φέισα λογικά θα παίξει ο πιτσιρικάς. Για να δούμε μπας και μας βγει κανένα λαβράκι από το πουθενά.Kαι μιλάω για θέση 8 βάζοντας τον Μανιάτη σε θέση 6. Μπροστά 10άρι ο Φέτφα και στην Ευρώπη(στα εκτός έδρας) κατά συνθήκη δεκάρι ο Φουστέρ γιατί χρειαζόμαστε περισσότερο πρέσιγνκ.
3 λοιπόν Ελληνες στον άξονα βασικοί μπας και αναστηθεί επιτέλους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (22-08-13), VALVERDES_7 (22-08-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμένα ο Σαμαρης σαν ιδέα μου κάνει. Καλό πράμα. Δεκα φορές ανώτερος του μαλακοκάβλη. Αλλά χωρίς σετ μπαλάκια. Οταν αποκτήσει, συζητάμε.
There is a Dude in town
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αντί του Φέισα, Σάμαρης. Ή Μασάντο, αν δε φύγει. Δίπλα στον αμυντικό χαφ σε 4-2-3-1. Μανιάτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Sent from my Samsung Tab II using Tapatalk 4
... there's no such thing as "too much"...
Σάμαρης και Machado είναι δύο καλά 8 άρια και θέλουμε 2 6άρια.
O Μανιάτης οφείλει στην ομάδα να αντικαταστήσει τον Τοροσίδη, αφού για αυτόν τον λόγο είχει γίνει η μεταγραφή του τότε.
.
ο σαμαρης νομιζω παιζει και 6αρι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ισως τον δούμε σήμερα βασικό.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Ο Μιτσελας τολμά φιλε μου.Και ο τολμών φορά Αρμάνι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks