Ε, τι, ψόφιο; Να μείνει μόνο η μυρωδιά της καψάλας, να ξεχαστείς και να πας στην κουζίνα να ψάχνεις μαγειρίτσα και τσουρέκι;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (10-07-13)
Εγω παλιοτερα τις εβγαζα απο το σπιτι με σκουπα,επειδη τις λυπομουν.Μετα που μου καλομαθαν και εμπαιναν 2-2 στο σπιτι τις πεταγα στην τουαλετα να πνιγουν για να μη λερωσω παπουτσι.Μεχρι που καταλαβα οτι μονο απο παπουτσι καταλαβαινουν τελικα.
Προς το παρον ευτυχως μια μικρη ειδα μονο φετος.Είχε ανεβει στα γυαλια μου την ωρα που τα φορουσα ενας θεος ξερει με ποιο μαγκαιβερ τροπο.Την κοιταξα,με κοιταξε,την ξανακοιταξα και οταν πηγα να την πιασω πεταξε.Βαρεθηκα να την ψαξω μετα.Αν μου ερθει στη μουρη με ολο το σοι την ωρα που θα κοιμαμαι,τοτε θα ψαξω καμια παλια παντοφλα.![]()
voskos_7 (09-07-13)
The Dude (09-07-13)
Σε κανενα δεν αρεσουν τα εντομα,δεν γνωρισα καποιον που να τρεφει αγαπες στα συγκεκριμενα.![]()
Reds (09-07-13)
Ειχα φαει φαπες απο το μαθηματικο μου στο λυκειο. Καποιος μαθηματικος υα μπορουσε να βοηθησει, καθω και καποιος μοντ να βαλει σε ταξη το θρεντ που μολις γαμησαμε.
Του ελεγα πως αποτελεσμα της διαιρεσης με διαιρετη μηδεν ειναι το απειρο, μου ελεγε πως το οριο μιας συναρτησης που ο παρονομαστης τεινει στο μηδεν ειναι το +- απειρο (κατι τετοιο τελος παντων)
Του ελεγα "το ιδιο λεμε", μου εριχνε καντηλια. Μυστηριοι αυτοι οι μαθηματικοι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήσουν καλό παιδί και υπάκουο, σε εμένα δεν τους μπαίνανε τέτοιες ιδέες...
Ο ένας μοντ, πήρε σαφή θέση - να κόψουμε τα τηγανητά...
Τέλος πάντων, ο Νέρι, δεν πήγε καν σχολείο -κακώς-, έπεσε σε κακά χέρια -ακόμα χειρότερο- και με μία οικογένεια που τον έβλεπε σαν σωσίβιο -έτσι και αλλιώς, καμία τύχη και από το προηγούμενο-.
* Αυτό είναι εξυπηρέτηση, ρε φίλε... Από Καστίγιο ξεκίνησα να γράφω και στο Off topic το ποστάρησα!
Ξεκουράζω την βαλίτσα μου (I rest my case ρε αγράμματοι)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (09-07-13)
Με τόσους εξωγήινους και UFO ο μαλάκας ο ΕΤ γιατί φαγώθηκε να φύγει;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (09-07-13)
Oκ σφαζω στο γονατο τωρα....Προσπαθω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου στο taxis, 100% σωστος ο κωδικος και το username, ολοσωστος ο κλειδαριθμος με τις παυλες του και με τα ολα του, το ΑΦΜ ολοσωστο, σωστοι και οι κωλοχαρακτηρες που μου ζηταει να γραψω και ομως :
"Δεν βρέθηκε αίτηση εγγραφής με τα στοιχεία που εισάγατε"
Kαποιος που εχει αντιμετωπισει το ιδιο?
*****8.23*****
BrazHlias (09-07-13)
voskos_7 (09-07-13)
Bookmarks