Θα πληρώνουμε τώρα γι αυτή την ΕΔΤ;
Όσο και για την ΕΡΤ παλιά;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
DaRkSaGa79 (11-07-13), kwtsios (11-07-13), voskos_7 (11-07-13)
DaRkSaGa79 (11-07-13), voskos_7 (11-07-13)
Το ίδιο είναι από άλλη σκοπιά.Ο συμβολισμός ίδιος και το αποτέλεσμα αναπόφευκτο: Η μεγαλοαστική τάξη, το κρατικοδίαιτο κεφάλαιο και το παρακράτος ευημερούν, τα χαμηλά και μεσσαία στρώματα δεν έχουν ελπίδα... Η βενζίνη, εκεί που πηγαίνει σε συνδυασμό με τα εισοδήματα, θα απαγορέψουν τις μετακινήσεις, ανοίγουν και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους οφειλέτες του δημοσίου (όλοι θα είμαστε - τα τάγματα εργασίας θα λείπανε;)... Μας το φέρνουν με τρόπο, δεν μπορώ να πω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
DaRkSaGa79 (11-07-13)
voskos_7 (11-07-13)
Εδώ και 35 χρόνια (απο εποχής Καραμανλή του κουφού) Σοβιετία είμαστε,
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πρώτη φορά βλέπω ΜΕΓΑΛΟ σωματείο, όπως το δικό μας, να χτίζει ομάδα "εσωτερικής κατανάλωσης"
Πάνε ΜΟΝΟ για τους εγχώριους τίτλους και στα παπάρια μας η Ευρώπη. Αυτό είναι που δεν μου αρέσει.
Στην Ελλάδα, ίσως, να πάς και χωρίς αμ. χαφ και χωρίς τέρμα και με τον Χολέμπας στα μπακ. Στην Ευρώπη
θα σταυρωθείς χειρότερα και από την Κύριο... Κρίμα.
Κύριοι είστε...off topic για το...off topic thread!
Υ.Γ: Καλές αναλύσεις..![]()
nikos7 (11-07-13)
voskos_7 (11-07-13)
Τέτοια λάθη πρέπει να τιμωρούνται με ακρωτηριασμό! Καλά που το είδες να μην το ξανακάνω.
*Δεν ξέρω για ποιον Σισοκό γράφεται στήμερα στο φόρουμ και στις εφημερίδες. Είχα δει κάποτε
έναν καλό (Μουχάμεντ ή κάτι τέτοιο) ο οποίος έπαιζε σε μεσαία Γαλλική ομάδα. Λέγανε τότε πως
είναι ΚΑΛΟΣ παίκτης. Και δεν είχε τραυματισμούς...
voskos_7 (11-07-13)
Μια και το έφερε η κουβέντα, το να μην κοιτάμε παραπέρα από την πάρτη μας, είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας.
Βολευόμαστε όπως λάχει (δώσε ημίν σήμερον) και αδιαφορούμε για το αύριο. Δεν θα μπορούσαν οι επιχειρηματίες
να ξεφύγουν από τον κανόνα. Αν, ως λαός στο σύνολο, αρχίσουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και προοπτική
(αυτο είναι βασικό) τα οφέλη θα είναι μεγάλα. Την Γερμανία (αν θυμάσαι) ο Σρέντερ είχε ονομάσει το οικονομικό
του πρόγραμμα "Ατζέντα 2010"!!! Και πραγματικά με αυτό το πρόγραμμα, που είχε εκπονηθεί 13 χρόνια πριν,
αποφύγαμε την κρίση και η οικονομία της Γερμανίας είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Πλάνο λοιπόν...
voskos_7 (11-07-13)
voskos_7 (11-07-13)
Bookmarks