Αυτό το τατουάζ είναι το όνομα ένας δίσκου ενός μαύρου αμερικάνου μουσικού της hip hop σκηνής.
Η hip hop μουσική ξεκίνησε από τις ξεχασμένες υποανάπτυκτες μαύρες περιοχές και ήταν ένας ειρηνικός τρόπος κοινωνικής κριτικής.
Σήμερα η hip hop που προβάλλεται στα μεγάλα κανάλια, δισκογραφικές κλπ. είναι το ακριβώς αντίθετο από τον πυρήνα αυτής της μουσικής. Δηλαδή προβάλει πρότυπα του στυλ λεφτά με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και να πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο, γυναικές, εξουσία, σας γ%$#$% όλους και τέτοιο στυλ... Αυτός ο δίσκος είναι τέτοιου τύπου όπως και η φιλοσοφία που πηγάζει από αυτόν και είναι πάρα πολύ δημοφιλείς στις ΗΠΑ...
Με λίγα λόγια ένα τέτοια τατουάζ χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο χαμηλού πνευματικού επιπέδου, που τον κάνει ότι θέλει η μόδα της εποχής...
Καμία σχέση με ναζισμό όμως...
Διαφωνώ στο ότι πρέπει να αποβληθεί από τα γήπεδα για φασισμό.
Συμφωνώ στο ότι πρέπει να αποβληθεί από τα γήπεδα για βλακεία.
Πρέπει κάποια στιγμή να αναβαθμιστεί το άθλημα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (18-03-13)
Οχι καμία σχέση με τα θρησκευτικά.
Με τον ναζισμό καμία σχέση.
Πιο πολύ με αυτήν την αμερικάνικη αντίληψη περί ζωής "πατάω επί πτωμάτων για να καταφέρω τον σκοπό μου" και έχω και έπαρση από πάνω, και να πάτε να πνιγείται...
Ο φίλος μαλλον ήθελε να πει ευγενικά ότι ο κατίδης είναι μεγάλο ζώο και ότι του επιβάλλει το σύστημα-μόδα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-03-13)
Όλες αυτές τις απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστά, μπορείς να τις συμπεριλάβεις σε 1 post μόνο. Καθώς διαβάζεις και θες να απαντήσεις σε κάποιον, πατάς το + (αριστερά απ' το Αρχή) όχι το Απάντηση με παράθεση και συνεχίζεις να διαβάζεις. Μόλις ολοκληρώσεις όλες τις σελίδες που θες και φτάσεις στο τελευταίο που θες να απαντήσεις, πατάς Απάντηση με παράθεση και σου τα βγάζει όλα μαζί σε ένα, οπότε χειροκίνητα γράφεις κάτω απ' το καθένα την απάντηση που θες. Ελπίζω να το εξήγησα καλά, υπάρχει και σχετικό thread για βοήθεια σχετικά με το φόρουμ που μπορείς να κάνεις μία δοκιμή να δεις πως δουλεύει. Απλά η μία απάντηση πίσω απ' την άλλη, δυσκολεύει την ανάγνωση των υπολοίπων και νομίζω απαγορεύεται απ' τους κανονισμούς που έχουν θέσει τα παιδιά.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-03-13)
ποιο το θρέντ δοκιμής Πάνο?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-03-13)
η ανακοινωση του κατιδη τα εξηγει ολα. παραδεχτηκε οτι ειναι βλακας και ανιστοριτος. με βαση αυτο πρεπει να τιμωρηθει και οχι με βαση το αν ειναι ρατσιστης ή φασιστας.
την πεσανε ολοι πανω σε ενα βλαμμενο 20χρονο. πολυ μαγκικο να την πεφτουν ολοι πανω σε εναν και πολυ δημοκρατικο οτι αποκλειστηκε απο την ΕΠΟ χωρις πρωτα να απολογηθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-03-13), kwtsios (19-03-13), pirateeeeeee (17-03-13), Rena (17-03-13), sirkostas (19-03-13)
Eδω δηλωσεις του ιδιου σε επιστολη του:
"...Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό! Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αντιλαμβάνομαι απόλυτα το σκεπτικό της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία και οφείλω μία τεράστια συγνώμη για τη θέση στην οποία την έφερα… Ολοκληρώνοντας θέλω να ζητήσω (και) δημόσια συγνώμη στη μητέρα μου και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου για όσα βιώνει λόγω της βλακώδους, λανθασμένης ενέργειάς μου.""
Απο sport24
Αν λεει αληθεια τοτε τελικα οντως ηλιθιος ειναι απλα(οντας Ποντιος(πλακα κανω) ).Προσωπικα δε με νοιαζει αν τελειωσει η καριερα του(ετσι κι αλλιως καμια καριερα δεν εχει στην ελλαδα(δες πχ μητρογλου και λοιπα ελληνοπουλα),αλλα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες βρηκαν το παιδι να ξεσπασουν και να δειξουν τη "μαγκια" τους.
BrazHlias (17-03-13), sirkostas (19-03-13), VALVERDES_7 (18-03-13)
Για να είσαι ΑΕΚ:
25 αγωνιστικές είχανε πρόβλημα με την πάρτη του γιατί δεν βοηθούσε στο σκοράρισμα και μόλις σκόραρε απέκτησαν μεγαλύτερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-03-13)
ισχυει οτι στις μεταγραφες που θα κανει η αεκ απο δω και περα οι παιχτες: 1ον θα περνανε τεστ ιστοριας και 2ον: θα πρεπει να προσκομιζουν πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων?
υ.γ. μεταξυ σοβαρου και αστειου
υ.γ.2 δυο θετικα για τον κατιδη:
πρωτον πως βρισκεται στη χωρα που ολοι θυμουνται για μια βδομαδα. (οσο καιρο δηλαδη συντηρουν τα ΜΜΕ το εκαστωτε θεμα)
δευτερον, οτι ισως παει στο εξωτερικο μια ωρα αρχυτερα και κανει εκει καριερα με την ησυχια του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
τσοπάνη είσαι φοβερός
voskos_7 (17-03-13)
Bookmarks