differance (05-01-12)
έλεγα χθες σε ένα φίλο μου "κοίτα να δεις που αύριο θα κλαίγονται πως ο Μπέλεκ έβγαινε μόνος του στο 97' και ο διαιτητής το σφύριξε , ενώ είχαν δοθεί 5 λεπτά καθυστερήσεις" και σήμερα είδα σε μια φυλλάδα πως κλαίγονταν για αυτό. μιλάμε οι τύποι είναι τραγικοί. ήθελαν να κρατήσει και 5-6 λεπτά επιπλέον από τα 5 των καθυστερήσεων μπας και βάλουν κανένα γκολ. και επειδή δεν κράτησε αδικήθηκαν....λογική κλαψιάρηδων αεκτζήδων. ούτε για λύπηση δεν είναι πλέον, ούτε για γέλια. άντε με το καλό στη Δ' Εθνική να παίζουν ντέρμπι με την Γηρακλέα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (05-01-12)
Το κρίσιμο ραντεβού σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις του Βασίλη Ξενιάδη και των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κολωνάκι, με τον Έλληνα επιχειρηματία να συνοδεύεται από τους δύο δικηγόρους του και -προς έκπληξη των "κιτρινόμαυρων"- τον Αργύρη Σαλιαρέλη!
ΜΟΥΧΑΧΑ ΕΛΑ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΡΤΖ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αντε με το καλό και Ευθυμίου στην Μπανάθα να κλείσουμε. Για την Μπαοκάρα δεν ακουμπαει κανεις, ενδιαφέρεται ο Σωκος
Eleni7 (06-01-12)
sadi (07-01-12)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (06-01-12)
Τι γίνεται ωρέ; Εμείς θα πάρουμε καμιά ΠΑΕ;
Έρχεται ο Κοσκωτάς να πάρει την Βαζέλα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Υπάρχει μεγάλη έμπνευση τελευταία!!!!
Μέχρι ο πονοκέφαλος θα μου περάσει με αυτά που βλέπω...
πανε και τα πρωταθλημα πανε και ολα...τα 3 του βαρκαρη και το μακρυ του το κονταρι αεκακια....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Μπουαχαχαχαχαχαχαχχα!!!
Καλά εσείς είστε πιο μαλάκες και από τους βάζελους
Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα πάρετε πίσω τα λεφτά που σας έφαγε ο Big Mac?
Moυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Blog αναφέρει ότι φόρεσαν "βραχιόλια" στον Ξενιάδη για "οικονομικές εκκρεμότητες"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
νεο θυμα της ξανθης θα ειμναστε εμεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Reds (15-01-12)
Αδικα το αποτελεσμα για την Ξανθη που ηταν καλυτερη και ειχε ποιο καλες ευκαιριες.
Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα - ή η ικανότητα καλύτερα - των μικρομεσαίων ομάδων απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες: να μη μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα ούτε όταν είναι καλύτερες. Και ο Λεβαδειακός εχθές είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μας αλλά είτε από ανικανότητα είτε από κόμπλεξ είτε από διαιτητικά λάθη δεν τις μετουσίωσε σε γκολ με αποτέλεσμα να χάσει. Θα μπορούσε λοιπόν να πει κάποιος πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα για αυτόν αλλά τι να κάνουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Σύμφωνα με την έγκριτη Eξέδρα που βλέπω τώρα η ΑΕξάρα σφάχτηκε εχθές από τη διαιτησία
![]()
Κλασική Ελληνική κομπλεξική ομάδα επαρχίας η Ξάνθη, και πολλά πήρε χθες. Η ΑΕΚ ομάδα εφάμιλλη του Ολυμπιακού του χθεσινού, απλά πιο άτυχη. Εχει την ευκαιρία η Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική να ρεφάρει, αν όντως έχει αρχίδια σαν ομαδα.
Μεγάλη παικτρούμπα ου Γιουργέας κι ου Βδέλλας. Κοιτα ρε κατι σούργελα που δεν μπορούμε να κάνουμε καλά...
Bookmarks