Οποιος δεν ειδε την γκαφα του Αραμπατζη χτες ας μην το χασει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διπλό το είχε παίξει το παιδί και είπε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H αεκαρα σπαει ολα τα ρεκορ φετος στην ευρωπη.Βρισκεται αναμεσα στις 3 ομαδες που δεν εχουν παρει ουτε ενα βαθμο στους ομιλους,εχει την δευτερη χειροτερη αμυνα και την τεταρτη χειροτερη επιθεση της διοργανωσης μαζι με την μαλμε και την βισλα κρακοβιας.
Tωρα θα φταει ο Ολυμπιακος αν θα ερθουν φετος στο Καραισκακη και γινει Αενιαρα..?
Απορω πως χασαμε βαθμους απο αυτα τα μπαζα..
Coach (04-11-11)
Ρωτήστε το Καθιστό Βόδι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.
Κοιτα απο ποιους εχασες βαθμούς Καθιστέ Μύτο.
Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.Χοντρό Βοδι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
A χοντρό? Εγώ γιατί γράφω καθιστό?
Coach (04-11-11)
ξεφτιλες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κωστενογλου σημερα θυμηθηκες οτι θελεις η ομαδα σου να παιζει παιχνιδι κατοχης και να μην κλεινεται πισω ; Γιατι με τον ολυμπιακο επαιξες κατενατσιο και ξυλο.
κατά την άποψή μου δεν υπάρχει πέναλτι στον Καφέ, ΑΛΛΑ αν είχε γίνει σε ματς με εμάς, τώρα θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν. θα είχαμε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων θα μιλούσαν για την παράγκα και την πεντακάθαρη κλοπή....δεν φταίτε εσείς, όμως. ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης φταίνε που δεν έφτιαξαν ομαδάρα να σκορπάει 5αρες παντού και να σας μπουκώσουμε με τα φλόκια μας....
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν ειδα ουτε το ματς του Ολυμπιακου με την αεκ ουτε του ποα με την αεκ εχθες. παρολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο εκτρωμα που παρουσιασε εχθες η αεκ το ειχε παρουσιασει και με τον Ολυμπιακο, απλα δεν ειμασταν ικανοι να το εκμεταλευτουμε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (09-11-11), sadi (07-11-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ok χριστο δεν διαφωνω επ'αυτου, αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν καθησαν να χασουν οι αεκτζιδες οπως βγαζουν πολλοι αρδ του Ολυμπιακου.
εχω βαρεθει τους "ξανθοπουλους" σε αυτη τη χωρα που τους κυνηγανε ολοι. και για τις αλλες ομαδες δεν με νοιαζει αλλα σαν Ολυμπιακος θελω να εχω καποια αξιοπρεπεια και να μην ψαχνω αφορμες να ριχνω σε αλλους τις ευθυνες για την παοδοση της ομαδας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
― Bertrand Russell
Αρ..δι Κωστένογλου, όταν ο Θρύλος σου έκανε 1 φάση-γκολ όπως είχες κάνει κι εσύ και ήρθαμε Χ, είχες λυσσάξει καριόλη και είχες βγάλει μια γλώσσα μέχρι το πάτωμα για το πόσο σας αδικούσε το αποτέλεσμα. Χθες που ο βάζελος σου έκανε 3 φάσεις-3 γκολ, κι εσύ είχες 2 γκολ και 2 δοκάρια(!), αποθέωσες τον αντίπαλο για την δυναμική του και είπες ότι πριν 1 μήνα θα έτρωγες 5-6!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΠΙΝΕ!
Η Αεκ ειναι πεθαμενη εδω και μηνες απλα τωρα ξεγυμνωθηκε εντελως..
Δυσκολα θα παρει καποια καλη θεση στην σουπερ Λγκα φετος.
― Bertrand Russell
Paneas (24-11-11), sirjohnbest (24-11-11)
Bookmarks