Σελίδα 598 από 1002 ΠρώτηΠρώτη ... 98198298398498548558568578588594595596597598599600601602608618628638648698798898998 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 11.941 έως 11.960 από 20021

Θέμα: ΑΕΞΑΡΑ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.163
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.421 φορές σε 20.686 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΑΕΞΑΡΑ

Βασικά το πρόβλημα φαίνεται ότι θα το λύσει μόνος του καθώς ακούγεται ότι ζήτησε από τη διοίκηση διακοπή συμβολαίου.
    Εκτός αν περάσαμε στη φάση "ή το ζητάς μόνος σου και περνάει αναίμακτα ή σε σκίζουμε", δεν ξέρω...

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμπτωματικά αφορά την ΑΕΚ και είναι πιθανό (τώρα, βέβαια λιγότερο, αλλά θα μπορούσε) να συμβεί και σε εμάς. Κατά την άποψή μου, καλό για όλους μας είναι να μην εστιάζουμε στην πράξη του παιδιού και σε προσωπικές αντεγκλήσεις πολιτικού ή ατομικού περιεχομένου, αλλά στην δικαιολογία ή στην αληθινή αιτία της επικαλλούμενης άγνοιας. Αν αφήσουμε την νεολαία στην τύχη που της καθορίζουν (δηλαδή να ζει στο απόλυτο σκοτάδι ιστορικό, πολιτικό και ενημερωτικό και να ενδιαφέρεται μόνο για την ατομική κατανάλλωση) είναι ζήτημα χρόνου παρόμοιες συμπεριφορές να καθορίσουν το κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα και να είναι αργά για την κοινωνία μας.

Nαι μωρε ενταξει,κουβεντα να γινεται αλλα επειδη σαν λαος ειμαστε αρκετα κουτσομπολης περιμενουμε στην γωνια
    και μετα η γλωσσα σταματημο δεν εχει,κατι τετοιο συμβαινει και με τον Κατιδη τωρα,βρακι δεν εχουμε στον κωλο μας γαρυφαλλο στα αυτι..

Δεν ξερω το παλικαρι τι πιστευω εχει απο κοινωνκικοπολιτικα αλλα επειδη εγω βαζω και τον παραγοντα βλακεια/αμαθεια δεν το περνω στα σοβαρα το ολο θεμα.

3. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

Coach (18-03-13), DaRkSaGa79 (19-03-13), voskos_7 (18-03-13)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να του εξηγησουν βρε αδαμαντια μου και 10χρ να ταν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ηξερε τι σημαινε. Απλα στην εποχη μας ο φασισμος, λογω χ.α, εχει γινει μοδα!

Πριν λιγους μηνες αποκλειστηκε αθλητρια απο τους ο.α για μια αμφιλεγομενη δηλωση, κι αυτος θα μεινει ετσι? το δελτιο στο τοιχο, και γ εθνικη το τσογλανι.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Βλέπω και τη δημοκρατικότητα των κατά φαντασίαν δημοκρατικών ... όποτε τους συμφέρει δημοκρατικοί και όποτε δεν τους βολεύει ρατσιστοφασιστοειδή.

Όπως και να έχει ... θεωρώ εξωφρενικό να χαραμίζει κάποιος την αυστηρότητά του σε ένα 20χρονο ... δεν παίρνουμε το κεφάλι ενός τόσο νεαρού ανθρώπου στο πρώτο λάθος ... ειδικά σε μια χώρα που έχει αφήσει ατιμώρητα πολύ πιο σοβαρά θέματα είναι ακόμη πιο υποκριτικό ... δυστυχώς είδα και γονείς να συμφωνούν με αυτή την ιστορία και αυτό με λυπεί ακόμη περισσότερο ... εύχομαι να μη χρειαστεί να κατασπαράξουν τα παιδιά τους στην πρώτη μαλακία που θα κάνουν, γιατί τότε σίγουρα θα πέσει κωλοτούμπα!
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

5. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Coach για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (19-03-13), kwtsios (19-03-13), sirkostas (19-03-13), voskos_7 (18-03-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.000
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.420 φορές σε 19.029 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Coach Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλέπω και τη δημοκρατικότητα των κατά φαντασίαν δημοκρατικών ... όποτε τους συμφέρει δημοκρατικοί και όποτε δεν τους βολεύει ρατσιστοφασιστοειδή.

Όπως και να έχει ... θεωρώ εξωφρενικό να χαραμίζει κάποιος την αυστηρότητά του σε ένα 20χρονο ... δεν παίρνουμε το κεφάλι ενός τόσο νεαρού ανθρώπου στο πρώτο λάθος ... ειδικά σε μια χώρα που έχει αφήσει ατιμώρητα πολύ πιο σοβαρά θέματα είναι ακόμη πιο υποκριτικό ... δυστυχώς είδα και γονείς να συμφωνούν με αυτή την ιστορία και αυτό με λυπεί ακόμη περισσότερο ... εύχομαι να μη χρειαστεί να κατασπαράξουν τα παιδιά τους στην πρώτη μαλακία που θα κάνουν, γιατί τότε σίγουρα θα πέσει κωλοτούμπα!
    Συνήθως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε να δίνουμε την σωστή διάσταση σε θέματα τα οποία μπορεί μόνο συμπτωματικά να μην μας αφορούν άμεσα και να τα αντιμετωπίζουμε με την κατάλληλη συμπεριφορά ως κοινωνία απέναντι σε έστω και προβληματικά μέλη...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Coach (18-03-13), DaRkSaGa79 (19-03-13)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Στην αρχή είπε οτι ήθελε με αυτό τον τρόπο να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Μετά είπε ότι έδειχνε έναν συμπαίχτη του.

Έλεγε συνεχια ότι δεν ήξερε τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός ........ ας μην το σχολιάσω αυτό.

Ρε δεν γαμιέται το φασιστακι , γιατι φασιστακι ειναι ......και ως γνωστό ολα τα φασισταρια έχουν iq αμοιβάδας και για αυτό το έκανε.

Να πάει να γαμηθεί τώρα , ας πάει να παιξει μπάλα τώρα με τους ομοϊδεάτες του .
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

Faithful (18-03-13), Paneas (18-03-13)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην αρχή είπε οτι ήθελε με αυτό τον τρόπο να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Μετά είπε ότι έδειχνε έναν συμπαίχτη του.

Έλεγε συνεχια ότι δεν ήξερε τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός ........ ας μην το σχολιάσω αυτό.

Ρε δεν γαμιέται το φασιστακι , γιατι φασιστακι ειναι ......και ως γνωστό ολα τα φασισταρια έχουν iq αμοιβάδας και για αυτό το έκανε.

Να πάει να γαμηθεί τώρα , ας πάει να παιξει μπάλα τώρα με τους ομοϊδεάτες του .

Σορυ ρε Μενιο αλλα με τι κριτηριο λεμε οτι το παιδι αυτο ειναι φασιστακι?
    Οσο γνωριζες εσυ και εγω ΣΩΣΤΑ το τι εστι φασισμος στα 19-20 χρονια μας αλλο τοσο γνωριζει και εκεινος.

Ειναι αστειο να κρεμασουμε ενα ελληνα αθλητη για μια γελοια πραξη αυθορμητισμου θα ελεγα εγω λες και
    μας εθιξε την εθνικη περηφανια μας την στγμη που η μιση ελλαδα δεν ξεκολαει απο την τηλεοραση βλεποντας τον Σουλειμαν.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

Coach (18-03-13), DaRkSaGa79 (19-03-13), Rena (19-03-13)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο γνωριζες εσυ και εγω ΣΩΣΤΑ το τι εστι φασισμος στα 19-20 χρονια μας αλλο τοσο γνωριζει και εκεινος.

Ειναι αστειο να κρεμασουμε ενα ελληνα αθλητη για μια γελοια πραξη αυθορμητισμου θα ελεγα εγω λες και
    μας εθιξε την εθνικη περηφανια μας την στγμη που η μιση ελλαδα δεν ξεκολαει απο την τηλεοραση βλεποντας τον Σουλειμαν.
    E όχι και δεν γνωρίζει 20 χρονών τι είναι φασισμός...μην τρελαθούμε τώρα....Στην εποχή μας 20χρονος και δεν ξέρει τι είναι φασισμός;
    Δεκατετράχρονο γιο έχω και ξέρει πολλά περισσότερα από το τι είναι φασισμός όπως και οι συνομήλικοί του...

Άλλο να μιλάμε για παρόρμηση ηλικίας κι άλλο για στοιχειώδεις γνώσεις....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Eleni7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (19-03-13), kouzoulo (20-03-13)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Στα λογια μου ερχεσαι,αν πραγματικα ηξερε τι ειναι φασισμος δεν θα τολμουσε να κανει τετοια χειρονομια καταστρεφοντας την καριερα του..

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (19-03-13), voskos_7 (19-03-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.000
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.420 φορές σε 19.029 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    E όχι και δεν γνωρίζει 20 χρονών τι είναι φασισμός...μην τρελαθούμε τώρα....Στην εποχή μας 20χρονος και δεν ξέρει τι είναι φασισμός;
    Δεκατετράχρονο γιο έχω και ξέρει πολλά περισσότερα από το τι είναι φασισμός όπως και οι συνομήλικοί του...

Άλλο να μιλάμε για παρόρμηση ηλικίας κι άλλο για στοιχειώδεις γνώσεις....
    Αν δεν το ζούσα, ούτε εγώ θα το πίστευα. Και όμως, γίνεται και το βλέπω μπροστά μου καθημερινά λόγω του ότι ζω σε χωριό: Είναι δυνατόν να μην ξέρει - είναι παιδί αγράμματο που παίζει μπάλα από μικρό και μεγαλωμένο στο δρόμο - ποιός να του το μάθει;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Reds (19-03-13), sirkostas (19-03-13)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Αν δεν το ζούσα, ούτε εγώ θα το πίστευα. Και όμως, γίνεται και το βλέπω μπροστά μου καθημερινά λόγω του ότι ζω σε χωριό: Είναι δυνατόν να μην ξέρει - είναι παιδί αγράμματο που παίζει μπάλα από μικρό και μεγαλωμένο στο δρόμο - ποιός να του το μάθει;
    Η γνώση δεν έρχεται τόσο από τα βιβλία αλλά ΚΥΡΙΩΣ από την εμπειρία στη ζωή. Οπότε και να ξέρει θεωρητικά ... πρακτικά δεν έχει ιδέα. Πότε πρόλαβε ένα 15χρονο ή 20 χρονο ή λίγο μεγαλύτερο παιδί να μάθει τι είναι ο φασισμός; Του το σφύριξαν στο κυλικείο; Το αποστήθισε και μετά πήγε χαρούμενο στη μαμά του να πει ότι πήρε 20 στο διαγώνισμα;

Οι γραμματιζούμενοι γονείς των αριστούχων παιδιών ξέρουν τι σημαίνει να είσαι πρακτικά και μη υποκριτικά "τιμητής των δημοκρατικών θεσμών";

Ρητορικό το ερώτημα ...
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Coach για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (19-03-13), Reds (19-03-13), voskos_7 (19-03-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ο σωστός τρόπος για να πανηγυρίσει ο τύπος, θα ήταν να βγάλει έξω το πράμα του
    και να τραβήξει μια περιποιημένη μπροστά στην Ορίτζιναλ και στις κάμερες της τηλεόρασης.
    Μετά να ανέβει στις κερκίδες και να πηδήξει τον Παυλή. Έτσι γίνονται οι δουλειές στο γήπεδο
    στις προηγμένες χώρες και βγάζουν και οι καλλιτέχνες όπως του λόγου μας το ψωμάκι τους.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο σωστός τρόπος για να πανηγυρίσει ο τύπος, θα ήταν να βγάλει έξω το πράμα του
    και να τραβήξει μια περιποιημένη μπροστά στην Ορίτζιναλ και στις κάμερες της τηλεόρασης.
    Μετά να ανέβει στις κερκίδες και να πηδήξει τον Παυλή. Έτσι γίνονται οι δουλειές στο γήπεδο
    στις προηγμένες χώρες και βγάζουν και οι καλλιτέχνες όπως του λόγου μας το ψωμάκι τους.
    Μυρίστηκες χρήμα και θέλησες να μπεις δυναμικά στο προσκήνιο συνέταιρε.Oλα τα πας προς το συμφέρον σου άπονε κεφαλαιοκράτη

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (19-03-13), voskos_7 (19-03-13)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Για μένα μόνο που έχει ζητήσει τόσες φορές συγνώμη αρκεί να τελειώνει εδώ το θέμα. Δεύτερη ευκαιρία δικαιούνται όλοι, δεν έγινε και τίποτα το τρομερό. Ούτε στα πιο απολίτιστα κράτη δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, να καταστρέφουμε ζωές για μια βλακειώδη στιγμή παρορμητισμού. Και συν τοις άλλοις, τα ιδεολογικά φρονήματα του καθενός όσο δεν παραβαίνουν επί του πρακταίου τους νόμους, τις αρχές και τους κανόνες δεν πρέπει να λογοκρίνονται και να γίνονται αντικείμενα τιμωρίας.

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

Reds (19-03-13), sirkostas (19-03-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα μόνο που έχει ζητήσει τόσες φορές συγνώμη αρκεί να τελειώνει εδώ το θέμα. Δεύτερη ευκαιρία δικαιούνται όλοι, δεν έγινε και τίποτα το τρομερό. Ούτε στα πιο απολίτιστα κράτη δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, να καταστρέφουμε ζωές για μια βλακειώδη στιγμή παρορμητισμού. Και συν τοις άλλοις, τα ιδεολογικά φρονήματα του καθενός όσο δεν παραβαίνουν επί του πρωκταίου τους νόμους, τις αρχές και τους κανόνες δεν πρέπει να λογοκρίνονται και να γίνονται αντικείμενα τιμωρίας.
    Πότε θα μάθεις να γράφεις σοβαρά, μου λες?

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (19-03-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Στα λογια μου ερχεσαι,αν πραγματικα ηξερε τι ειναι φασισμος δεν θα τολμουσε να κανει τετοια χειρονομια καταστρεφοντας την καριερα του..
    Ο φασισμός είναι κάτι σαν το BDSM... Πριν αρχίσει το κυρίως παιχνίδι πέφτει ξυλίκι, χειροπεδες,
    γκλομπ και τα σχετικά. Και μετά όσο πιο σκληρά γίνεται...

*δεν μπορώ συνέχεια να σας τα μαθαίνω όλα... Ανοίξτε και κανα βιβλίο...

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (19-03-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Πέραν του γελοίου του θέματος, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα πολιτικά κόμματα που έχουν καταστρέψει
    την Ελλάδα και έχουν οδήγήσει στη φτώχια εκατομμύρια Έλληνες να το παίζουν τιμητές του Κατίδη.
    Αυτό λέγεται ξετσιπωσιά.

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Προσωπικά μιλώντας, στα 17 μου, σχεδόν κάθε μέρα ,έπαιζα ξύλο στην Κεφαληνιας στην Κυψέλη εκεί που ήταν τα γραφεία των αυγών.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Προσωπικά μιλώντας, στα 17 μου, σχεδόν κάθε μέρα ,έπαιζα ξύλο στην Κεφαληνιας στην Κυψέλη εκεί που ήταν τα γραφεία των αυγών.

Ισως να αποτελεις εξαιρεση,δεν μεγαλωνουν ομως ολα τα παιδια το ιδιο.

Εσυ μπορει να γνωριζες απο μικρος τι εστι φασισμος αν και πιστευω ολοι στην θεωρια γνωριζουμε τα περι φασισμου
    αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειναι ολοι το ιδιο,πηγαινε την ερχομενη Δευτερα{25 Μαρτιου}και ρωτα σε μια καφετερια τα 20χρονα τι γιορταζουμε και θα καταλαβεις.

34. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (19-03-13)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ισως να αποτελεις εξαιρεση,δεν μεγαλωνουν ομως ολα τα παιδια το ιδιο.

Εσυ μπορει να γνωριζες απο μικρος τι εστι φασισμος αν και πιστευω ολοι στην θεωρια γνωριζουμε τα περι φασισμου
    αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειναι ολοι το ιδιο,πηγαινε την ερχομενη Δευτερα{25 Μαρτιου}και ρωτα σε μια καφετερια τα 20χρονα τι γιορταζουμε και θα καταλαβεις.
    Έλα τώρα ρε Σπύρο που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο συγκεκριμένος χαιρετισμός ....... μην τρελαθούμε τώρα !!!!!!!
    Εδώ και 1 χρόνο γίνεται της πουτάνας στα media με την χ.α. και είναι παμπολες οι αναφορές για το πως χαιρετάνε τα συγκεκριμένα αποβράσματα και θα πούμε τώρα ότι δεν γνωρίζουν οι πιτσιρικάδες?

Μπορεί να μην γνωρίζουν τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου αλλά για το συγκεκριμένο ξέρουν και παραξερουν.

36. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (20-03-13)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Έλα τώρα ρε Σπύρο που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο συγκεκριμένος χαιρετισμός ....... μην τρελαθούμε τώρα !!!!!!!
    Εδώ και 1 χρόνο γίνεται της πουτάνας στα media με την χ.α. και είναι παμπολες οι αναφορές για το πως χαιρετάνε τα συγκεκριμένα αποβράσματα και θα πούμε τώρα ότι δεν γνωρίζουν οι πιτσιρικάδες?

Μπορεί να μην γνωρίζουν τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου αλλά για το συγκεκριμένο ξέρουν και παραξερουν.
    Aπλα σε αυτη την χωρα επειδη δεν τολμουμε να γυρισουμε καν το βλεμμα σε πραγματικους ενοχους και να τους τιμωρησουμε, ψοφαμε να βρισκονται στον δρομο μας ευαλωτοι (ακομη και φασιστας να ειναι ο παιχτης, ειναι ευαλωτος για πολλους λογους) για να τους τιμωρουμε εξ΄ισου ακραια με αυτα που καταδικαζουμε οταν εχουμε να κανουμε με φασιστες. Προφανως για να μαλακωσουμε τις ενοχες μας ως κοινωνια και κρατος για την ουσια του πραγματος...Επιδειξη δυναμης ορμωμενη απο πανικο.
    *****8.23*****

38. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (19-03-13), Coach (19-03-13), consigliere (19-03-13), Reds (19-03-13), Rena (19-03-13), sirkostas (19-03-13), voskos_7 (19-03-13)

Σελίδα 598 από 1002 ΠρώτηΠρώτη ... 98198298398498548558568578588594595596597598599600601602608618628638648698798898998 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές