ΖΕΕΕΕΕΕΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΕΕΕΕΕΕΙΡΑ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Μέχρι και για δοκάρι της Κέρκυρας πήρε τ' αυτί μου.
ΖΕΕΕΕΕΕΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΕΕΕΕΕΕΙΡΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ακομα 0-0 ειναι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
χαχαχα φορτσα ρε ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΟΥΡΓIA 0Λ0Ι ΜΕΣΑ μπας και κάτσει καμιά στραβό κλωτσιά και μπει κάνα γκολ, ρε μάγκες αυτοί 3 Χρόνια να παίζουν γκολ δεν βάζουν.
Αναμένω τιτίβισμα γιατί ο Ολυμπιακός τους έχει κάνει μάγεια και δεν μπορούν να βάλουν το τόπι στο πλεχτό.
Sent from my Galaxy Note II using Tapatalk 2
Τελος κριμα για τη κερκυρα αξιζε τη νικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εληξε 0-0 και δε δοθηκαν 5 πεναλτι στον Παναθλητιακό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (12-11-12)
Ερώτηση στον παππού: γιατί δεν νικήσατε σήμερα; Απάντηση: δεν βάλαμε γκολ!
Γλέντα τους καλά το Εφάπαξ είναι κοντά
Sent from my Galaxy Note II using Tapatalk 2
βαριεμαι και να τους κανω καζουρα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ισορροπημένο ματς.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ε,εφταιγε και η βροχή.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο κιαρατάς ο Σιδηρόπουλος πότε πρόλαβε και πήγε στην Κέρκυρα;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (12-11-12), sadi (12-11-12)
Ούτε για καζούρα δεν είναι πλέον...
Μηνύματα από το μέτωπο...αέραααααααααααα..
Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΕΠΙΚΟ ΧΗΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΦΕΡΕΙΡΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ΗΛΙ, ΗΛΙ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ !!!
??????
Θεέ μου, γιατί με εγκαταλείπεις?
ali ali alimono se mas pou mas ddoulevi o pappous
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ......ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!!!!!
ο αλαφουζος εκανε την ομαδα ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ τωσα εκατομυρια παιρνουν κα δεν μπορουν να τρεξουν 90 λεπτα ΄΄ΠΤΩΜΑΤΑ΄΄ ακομη και ο τσακας θα εκανε καλυτερη ομαδα. ΜΑΚΡΙΑ ο αλαφουζος απο τον παναθηναικο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΜΑΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ;;;;
ΚΑΝΑ TWEET ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??
ΤΑΠΕΡ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Να μην λέμε ρε παιδια πάλι τα ιδια και τα ίδια! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ! ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
ΚΟΛΟΣΕ ΒΑΡΔΗ ΘΕΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
ο άνθρωπος βρισκόταν σε άλλο γήπεδο!! αλλά δεν φταιει αυτος μόνο, ο ''σωτήρας'' πρόεδρος φταιει για όλαααααα!! διέλυσαν την ομάδα,έδιωξαν παίχτες που αν μη τι αλλο έδιναν το είναι τους για την ομάδα!! Εδώ στην Κύπρο τον Φερέιρα ουτε ομάδα Δ΄κατηγορίας θα του έδινε συμβολαιο...
Εισαστε υπερβολικοι... Παιξαμε καλα σημερα... θα ελεγα οτι δωσαμε απαντησεις απεναντι σε μια εμπειρη ομαδα σαν την κερκυρα... Μας εσφαξε και ο διαιτητης... ηταν και ο αγωνιστικος χωρος χαλια... ελειπε και ο Τοτσε... Μεγαλη εμφανιση ομως και τρελο κοουτσαρισμα απο φερειρα.. αν εμπαινε και το σουτ του κουνσι θα μιλουσαμε για επικο διπλο.
ασε τις μ@λακιες λιμανισιε !!!
Ολα τα καταλαβες ψηλε εσυ... μπραβο.
Οι λιμανισιοι ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΎΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Mipos eisai kolitos tou pappou?
μαλλον μας δουλεύει
Δηλαδη φτασαμε στο σημειο να μας σωσει ο Ολυμπιακος?Να υποστηριζουμε γαυρο στο μεταξυ μας ματς ωστε να μας ριξει 5 και να γλιτωσουμε απο το Φερειρα?δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα αν και ουτε τοτε θα φυγει.
"Μενω λεει για να βοηθησω την ομαδα" ...
Βρε φυγε εσυ και θα την βρουμε εμεις την ακρη !!!
Αν ειναι να την βοηθας ετσι....
Σημερα ο Αγριτης εμοιαζε Μεσι και ο Ηλιαδης Μασκερανο !!!
ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .
εντάξει μαγκες,,,,,να φυγει ο παππους................
μετά ομως ποιος θα τα ακουει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ο κυρ Γίαννης ο Τσιου.......;;;;;;;;;;;;;;
δρομο οι τζαμπατζήδες από την ομάδα,,,,,,,
fige re alafouze, akoma kai oi gavroi exoun varethei na vlepoun ton pao se aytin tin katastasi
H prwti fasi sto 85 an einai dunaton diwkse tous ahtlious mazi me ton ferreira, diwkste ton athlio ton quincy pou nomizei oti einai kapoios! Enas aksizei mono stin omada o KARNEZIS! Pextara megali eisai re!!!!
fyge geroooooo kai partoys oloys mazi!!!!kseftila!!!!!!!
Μακαρι να επιβεβαιωθουν οι φημες και την Τεταρτη να εχουμε την ηρωικη εξοδο των τζαμπατζηδων απο την ομαδα!!!
Πού τέτοια τύχη φίλε! Αυτοί δεν φεύγουν όσο τους ανεχόμαστε. Μόνο αν τους δείξουμε πόσο ΔΕΝ τους θέλουμε, ίσως ξεκουμπιστούν.
φερειρα κολογερε κατεστρεψες την ομαδα
Mhpos sas faiei o olympiakos pali gi thn athlia emfanish sas shmera giayto loipon epikentrwthite sta provlhmata tis omadas ta poly sovara provlhmata kai afhste tous alous!kalhmera apo australia!!!
πλεον παιδια δεν αξιζει ουτε να σχολιασουμε για αυτην την ομαδα
MH MOY ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟΨΕ????
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΑΛ-ΑΦΟΥΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΖΕΣΟΥ!!!!ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!
Petrogoal milame!
Foul i lalakia den yparhei alli energeia gia ton hasogoal!
ante g................ alafouze.den blepeis oti den exoune pathos i paixtes den tous endiaferi na peksoun mpala egine benteta o lazara ante g.............. m....................tha pareis ta a..................m................
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΙΡΑ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ!!!!!!ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΙΞΑΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙΡΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ!!!!!ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
consigliere (13-11-12), kouzoulo (12-11-12), panty (13-11-12)
Ρε τι θυμήθηκα τώρα εκείνη την θεία (πως την λέγαν;) και τον ΄σούρα τον Ιάκωβο που βγαίναν στον sport-fm.
Βγαίνουν ακόμη; Τελικά αυτοί κι ο Γκότζος δικαιώθηκαν.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και θα σταματήσει το τσάρτερ της Εθνικής στην Κέρκυρα για να μαζέψει αυτούς;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks