chainsaw (07-08-16)
chainsaw (07-08-16)
Δεν υπάρχει αντίπαλος.υπαρχουν μόνο κάτι ομαδουλες που ενίοτε μας δυσκολεύουν και όταν κουραζομαστε παίρνουν το πρωτάθλημα.μια από αυτές είναι ο ζελας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε μήπως είναι από τα πολλά τσιμπούκια; Μια σκέψη...
There is a Dude in town
SKORPIOS7 (12-08-16)
ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ SUPERFOODS το νέο όνομα του ΠΑΟ στο μπάσκετ! Να πως βρέθηκαν τα λεφτά για μεταγραφές! Γελάει ο κόσμος βαζελια... Θα πάει η τρολια σε άλλο επίπεδο!! Χαχαχα
Panathinaikos OnLine Delivery
Πάλι στα goodies Θα πανηγυρίζουν τις νίκες τους.Και αν βάλουν και καλό γκολ ο προεδρος θα τους πάρει το πακετάκι με το δώρο μέσα για επιβράβευση.
SKORPIOS7 (12-08-16)
Από εδώ και πέρα,με τόσες παραγγελίες του προέδρου μας, με το δίκιο τους να μας φωνάζουν πελάτες..!![]()
SKORPIOS7 (12-08-16)
Στο ποδόσφαιρο τους βλέπω για ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙΑ...
ηταν που ηταν ρεζιληδες.τωρα ειναι μαλακες με το ονομα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σουπερφουντς ε;! Το πιάσατε το υπονοούμενο...![]()
There is a Dude in town
Faithful (09-08-16), giovanni#10 (08-08-16), Reds (09-08-16), voskos_7 (09-08-16)
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ "H ΩΡΑΙΑ ΤΖΕΝΗ"
πανε για σιντελφεντ τα ζελια, εμεις ρε πουστη μου δεν γινεται να κλεισουμε ενα σεντερ μπακ///
Ρε την αλαφουζενα,δεσμευση περιουσιας διεταξε το κρατος καθως δεν μπορει να δικαιολογησει την περιουσια του ... κοιτα να δεις πως αλλαζουν τα πραγματα ... καλυτερα να μασας παρα να μιλας καραφλη αηδια
Ο τρακης αφου εβαλε την εταιρεια του διπλα στο ονομα του ποα , χτες εκλεισε το επίσημο φόρουμ των οπαδών αφου τον έκραζαν.
Έπος ειναι ο ατιμος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΧΑΧΑΧΑ Έβαλε και τον Παναθηναικό μαζί με τον ΣΚΑΙ, η ψώλα ο Αλαφούζος, σαν αιτία για τα ''κέντρα'' που τον επιβουλεύονται.
Για 50 ψωροεκατομμύρια, τώρα, δες τί γίνεται;
Αν θέλετε Σίντελφελντ, έχουμε ήδη, πάντως... Για καλύτερο ψάχνουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (10-08-16)
Bookmarks