Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (10-11-12)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-11-12)
καλο παιχτακι, σιγα μην τον επαιρνανΑπέρριψε Παναθηναϊκό ο Κένιον Μάρτιν
10/11/2012, 19:52 | Αποστολή
Αρνητικά απάντησε σύμφωνα με έγκυρα αμερικανικά ΜΜΕ (ο ρεπόρτερ Μαρκ Σπίαρς το έγραψε πρώτος) ο Κένιον Μάρτιν σε πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) είναι ελεύθερος και προτιμά να περιμένει μία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, από το να ξενιτευτεί ξανά. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε αρχικά στην Κίνα (13,9 πόντους, 9,7 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα) και μετά τη λήξη του lockout υπέγραψε στους Κλίπερς, με τους οποίους είχε 5,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 22,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Ήταν το νούμερο ένα στα ντραφτ του 2000 και αγωνίστηκε αρχικά στους Νετς (2000-2004) κι εν συνεχεία στους Νάγκετς (2004-2011), ενώ συμμετείχε στο All Star Game του 2004. Σε 696 ματς κανονικής περιόδου στην καριέρα του έχει 13 πόντους, 7,1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,2 τάπες κατά μέσο όρο, ενώ σε 100 αγώνες play offs έχει 13,7 πόντους, 7 ριμπάουντ 1,9 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 1,2 τάπες ανά αγώνα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ενδιαφερονται λεει για τον αμερικανο, τον Καπονο. Τι λεει αυτος.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
To καπόνι πάντως είναι γαμώ τα πετρόψαρα. Μαζί με σκορπίνα κάνει σπέσιαλ κακκαβιά.
Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
κακη η διαιτησια του σιδηροπουλου αλλα μονο κατα το διαστημα απο το πρωτο ως το τεταρτο γκολ. στα υπολοιπα σημεια του παιχνιδιου ηταν ισορροπημενη διαιτησια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ασχοληθειτε με την ομαδα σας ρε μπαγλαμαδες...εχετε ντερμπυ στην κερκιυρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αλ αφούζος, δεν έχεις ευρώ ούτε για τα εισιτήρια ρεεεε ... σε έσωσε η εθνική με τη στάση στην Κέρκυρα ...
σε hostel κάνεις κράτηση ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Πούλιτζερ δημοσιογραφίας πρέπει να πάρει το Σκάι Γκολ για την αντικειμενικότητά του.
Λυπήθηκα μόνο εκείνον τον φουκαρά τον δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ Ολυμπιακού και κρατιόταν να μη πανηγυρίσει και βρεθεί σήμερα στον ΟΑΕΔ για το ταμείο ανεργίας. Είπε μόνο πως "στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι μόνο από τους βαθμούς κι όχι από την εμφάνιση" και δεν ξανάβγαλε μιλιά, αλλά άφησε τον ψηλό που κάνει ρεπορτάζ ΑΕΚ και τους άλλους στο στούντιο να οργιάσουν.
Εν το μεταξυ,το αστειο της υποθεσης ειναι οτι με την 3αρα στην Ρωμη την πεμπτη δεν βγηκε κανεις να μιλησει.
Τωρα βγηκαν ολοι,εχω την εντυπωση οτι οι πρασινοι φιλοι μας αρχιζουν και τρεμουν οσο πλησιαζει ο αγωνας με τον Θρυλο...
Bookmarks