Aμαν ρε παζιάννενα, πιο τραγικός κι απ' τον Αισχύλο...
Οταν εν συνόλω (και χωρίς να ξεχωρίζω οπαδικές προτιμήσεις) ανεχόμαστε αυτά τα σκατά σαν "Ελληνικό ποδόσφαιρο" και δεν αντιδράμε , τότε καλά κάνουν και μας τα ταΐζουν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Paneas (15-01-12)
Ο Δούκας της Ζάρας χτύπησε τον Μπαλέτο, άτιμη παράγκα.
αντε γαμησου σκουφαλη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χαχαχα, γεια σου ρε Σκούφαλη παικταρά.
Ποιον Αισχύλο ρε φίλε Πανέα, Σοφοκλής, Αισχύλος και Ευριπίδης μαζί δε φτάνουνε την τραγωδία του παζανινα.
Ρε Σκούφαλη έσπασες το τζάμι του δωματίου μου (μένω γλυφάδα). Ποιός θα το πληρώσει τώρα ρε πούστη;
Εγώ 4. Μία ήττα με μπάοκ, μία ισοπαλία με καβάλα, μία ισοπαλία με μπάοκ και μία νίκη με Άρη και με τα δύο γκολ να είναι ...χμμμ "οριακά" offside. Α είχα πάει και σε ένα φιλικό με τον ερυθρό αστέρα το οποίο ήρθε επίσης ισοπαλία... Ε δε γαμιέται δεν ξαναπατάω. Για το καλό όλων μας.
ρε τον Φουρλανο! πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο μ αυτον
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε λέω και το να μην πηγαίνεις γήπεδο είναι μια αντίδραση. Δεν έφερε και πολλά, αφου δεν είδα ομάδες που αδειάζουν τα γήπεδα τους να "φτιάχνονται" ή να βάζουν μυαλό οι παράγοντες. Θα μου πεις οι μεγάλοι δεν έχουν θέμα. Σωστό, άλλωστε έχουν να επιλέξουν από μια πολύ μεγαλύτερη "δεξαμενή" οπαδών, οπότε όσοι και να "βαρεθούν-σιχαθούν-αηδιάσουν" πάντα υπάρχουν διψασμενοι να δουν την ομάδα. Άλλωστε εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι και το σκεπτικό που έγινε τόσο μικρό το Καραϊσκάκη, για να μην αδειάζει εύκολα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ο αόρατος πάγος έκοψε την αντεπιθεση του ΠΑΣ.
Τρομερή ευκαιρία πριν για το βαζελο.
Το Μπακαγιόκο-τσόκο τώρα τονε θυμήθηκε; Έχει και κανα άλλο παίχτη που να έχει βάλει γκολ;
Συμφωνώ σε αυτό, αλλά σου είπα είναι τεράστια η δεξαμενή απ' οπου αντλεί οπαδούς. Μόνο αυτοί που δεν έχουν καταφέρει ποτέ να αποκτήσουν διαρκείας , γεμίζουν 5 Καραϊσκάκη μόνοι τους, και βάλε, μόνο στον Πειραιά. Ύστερα υπάρχει η "δεξαμενή" της 7, και μιλάμε για ένα 10αρι μίνιμουμ. Οπότε κανείς Μαρινάκης δεν ανυσηχεί επ' αυτού. Δυστυχώς μεν, αλλά έτσι είναι τα πράγματα....
Eλεος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
1-0 Κλέιτον στο 85'. Αναμενόμενο αφού οι τραγικοί Γιαννιώτες έκαναν ότι μπορούσαν για να συμβεί.
pv re poysth kai ta lega
Ωραίος ο Κώτσιος.
Bookmarks