Ακριβως.Μιλησε ρατσιστικα στη συγκεκριμενη περιπτωση.Ρατσισμος εναντιον των Ελληνων.Αλλο να υποδεικνυεις τα λαθη και αλλο να μισεις τη φυλη σου και τον εαυτο σου.
Αν και μια αποψη ειναι οτι απλα θελει να προκαλει.
Κλασική περίπτωση χαζοκουλτουριάρας, ψευτοδιανοούμενης, επαναστάτριας των βορείων προαστίων
που βαριέται αφόρητα τη ζωή της και φθονεί και τον αέρα που αναπνέει....
Ξέρεις πόσο αντικομφορμιστές είναι όλοι αυτοί που βρίζουν την εξουσία και τη χούντα της και μετά ξεφλουδίζουν τη γλώσσα τους
και παθαίνουν ακατάσχετη σιελόρροια μπροστά στους υπεύθυνους των κρατικών (και χουντικών κατά τα άλλα) επιχορηγήσεων;
τι ειναι αυτα ρε;αν υπαρχει εισαγγελεας να την παει μεσα την παλιο πουτανα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (03-09-12)
αυτό είναι "τέχνη"? κι η ανοχή μας "ελευθερία του λόγου"? έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε 'οσους προσβάλλουν το έθνος και τους ήρωές του?
γιατί? για να μας πουν πολιτισμένους?????
ρε αι στο διάλο όλοι οι κομπλεξικοί που προσπαθούν με να κλέψουν δημοσιότητα γκρεμίζοντας αξίες κι ιδανικά! στο διάλο κι όλοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες που τους υποστηρίζουν για να δείξουν τον ντεμέκ προοδευτισμό τους!
Εδω είναι Ελλάδα κι όποιος γουσταρει ας μείνει να παλέψουμε
Οποιος έχει την γνώμη της Κιτσοπούλου της Ρεπούση και αλλων, ας πάει κατά Τουρκία ή κατά Αφρική μεριά να βρει αυτό που ψάχνει!
Αντε γιατί τα πήρα πρωι πρωι!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
"«Έχασε την γη κάτω από τα πόδια του» ένας άντρας, ο οποίος όταν επισκέφθηκε έναν οίκο ανοχής, «έπεσε πάνω» στη σύντροφό του.
Τόσον καιρό η σύζυγός του, του έλεγε πως εργάζονταν σε πολυκατάστημα γειτονικής πόλης, αλλά εκείνη… ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», το διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου ήταν πλέον μονόδρομος…"
Πηγη:pameevro
Προφανως ειχε τεραστια προβληματα αυτη η οικογενεια.
Σιγουρα ομως ειχαν κοινα ενδιαφεροντα.![]()
celticfrost (03-09-12)
nbqgr (03-09-12)
Φανταζεσαι να του εκανε και σκηνη μετα?![]()
sirkostas (03-09-12)
Πάντως δίκαιο έχουν και οι δύο, αυτή που όρεξη για σεξ μετά την δουλειά κι αυτός την να κάνει μαλάκας να γίνει;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
celticfrost (03-09-12)
consigliere (03-09-12)
Αλλοι αγοραζουν τριανταφυλλα για μια ρομαντικη βραδια με τη συζυγο.Αυτος πηγε στη δουλεια της για μια ρομαντικη βραδια
Αυτο θα πει:"στηριζω τις επαγγελματικες επιλογες της γυναικας μου".![]()
celticfrost (03-09-12), panty (03-09-12)
Rena (03-09-12)
Eleni7 (03-09-12)
epiteloyw exv noba!!!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΟΟΟΟΟΟλλλεε!!Ολοι σπιτι σου στα ευρωπαικα του Ολυμπιακου.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (03-09-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (03-09-12)
Bookmarks