Coach (21-07-12)
μάλλον κακή διατύπωση είναι , αν και τα κανάλια έχουν από χρόνια αντικαταστήσει , και την αστυνομία και την δικαιοσύνη , ε Κοσμά τελικά με τα χάλια που έχουμε δεν νομίζω ότι αδικούν και κανένα , απλά νομίζω ότι ξεπέφτουν στο ιδιο επίπεδο , με στόχο την τηλεθέαση
celticfrost (20-07-12)
Μένιο με πρόλαβες στο ποστάρισμα
celticfrost (20-07-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-07-12)
και οχι μονο σε αυτο έχουμε την ευθύνη , αλλά και σε πολλα τερμα είμαστε του καναπέ
celticfrost (20-07-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-07-12)
Να μαθαίνεις!!! Ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι...Πάντως δεν νομίζω να είναι δύσκολο να τη βρεις...
Άντε να πας διακοπές κατά Αιτωλοακαρνανία μεριά!!! Από ότι είδα η κυρία έχει κατάστημα με εσώρουχα...Να πας να ψωνίσεις και να της πεις ότι η κυρία για την οποία προορίζονται έχει ακριβώς τον σωματότυπό της και θα ήσουν ευγνώμων αν τα δοκίμαζε η ίδια για να τα δεις πριν αγοράσεις και να σιγουρευτείς ότι έκανες την καλύτερη επιλογή...
Άντε όλα εγώ θα στα λέω;![]()
panahs7 (20-07-12)
Εγώ πάντως νομίζω ότι ο "Καραισκάκης" είναι πολύ πιο εμφανίσιμος από κείνο το καμμένο παρτάλι που βάλατε απόψε στο θρεντ Αντρες για πρώτο γκόμενο.
Κι είμαι σίγουρος ότι αν ήταν γραμμένος σε καμιά ΕΠΟΝ θα συμφωνούσατε, αλλά τώρα που είναι χρυσαυγίτης σας ξινίζει.
Σχετικά με τις φωτιές και τους γλεντζέδες κατοίκους της Αχαΐας, δεν αφήνουμε τα πάντα στην "ειδική υπηρεσία" που στη προκειμένη περίπτωση λέγεται Πυροσβεστική, αλλά πάμε και βοηθάμε οπως μπορούμε. Οι πυροσβέστες θα κάνουν τη δουλειά τους οπως πάντα, αλλά εμείς δε πιάνουμε το τσιφτετέλι και δε πα να γαμιέται το σύμπαν.
Αυτό για σχόλιο που είδα κατά τύχη στη προηγούμενη σελίδα.
Αν εννοείς το κιθαρίστα που έβαλα, θα σου απαντήσω ότι αυτά είναι γούστα, αλλά ο χαρακτηρισμός σου είναι άτοπος εντελώς..
Και δεν έχει καμία σχέση με τους καμμένους εγκέφαλους ούτε της Χρυσής Αυγής ούτε κανενός άλλου κόμματος...
Έχει ταλέντο πρώτα απ΄όλα και πέτυχε με τα δικά του αρχίδια και όχι ξένα...
Αυτό είναι που ξινίζει τελικά στην Ελλάδα.....Το να μην ακούς τέτοιου είδους μουσική το καταλαβαίνω...
Το να υποτιμάς όμως το είδος και τους εκπροσώπους του αν δεν δείχνει άγνοια, δείχνει τουλάχιστον τεράστια εμπάθεια..
Αυτός ως Έλληνας μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους πάντως......
Rena (21-07-12)
Τι μου λες? Νιώθω ήδη περήφανος.
Εγω εδωσα thanks στην Ελενη επειδη θεωρω οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι για διασκεδαση και μονο και οχι καποιο ειδους διαγωνισμου για το ποιος ειναι ο πιο ωραιος ή βαρβατος ελληνας.Απο την αλλη ο συγκεκριμενος μουσικος κυνηγησε το ονειρο του και ειναι αρκετα πετυχημενος,κατι που ειναι δυσκολο να συμβει σε Ελληνα,μια και στην Ελλαδα οταν πας να ανεβεις ενα σκαλι σε τραβανε και σε κατεβαζουν αλλα δεκα.
Αν θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος χρυσαυγιτης ειναι πιο ομορφος μπορεις να τον ποσταρεις στο θεμα αντρες και να μαζεψεις thanks,οπως και εμεις βαζουμε εικονες γυναικων που θεωρουμε ομορφες στο θεμα γυναικες.Δε μπορεις ομως να κρινεις τι μας αρεσει και τι οχι ή τι μας ξινιζει και τι οχι.Δε νομιζω να χρειαζομαστε οδηγους για το τι υποκειμενικα θεωρουμε ομορφο.
Coach (21-07-12)
Αυτό μου έλειπε, ν' αρχίσω να ποστάρω μαντράχαλους για να πάρω thanks (άραγε από ποιους?) και να καταλήξω να μου κρεμάσουν κουδούνια.
Οσο για τον μουσικό που λες, ποσώς μ' αφορά η καλλιτεχνία του. Εγώ την εμφάνισή του σχολίασα.
Bookmarks