Η coach παρέλαβε τα νέα αναβολικά για τη σεζόν που έρχεται, ώστε να αποδώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας!!!
Θα πέσει πολύ ντόπα και φέτος...Έχουμε την καλύτερη προπονήτρια...Όλοι στη σειρά για τη δόση σας!!!
![]()
Coach (22-08-12)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eleni7 (22-08-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (22-08-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η ζωή σου στο γραφείο γίνεται ακόμη δυσκολότερη βλέποντας σε τι συνθήκες εργασίας βγάζουν τις πουτίγκες τους οι Λονδρέζοι υπάλληλοι της Google.
Σχεδιασμένα από το φημισμένο group αρχιτεκτόνων [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], τα γραφεία της Google στο Λονδίνο πηδάνε καθαρά πάνω από τον πήχη που έχει βάλει η ίδια η εταιρία με την αισθητική και τις ανέσεις των γραφείων της ανά τον κόσμο.
Με έντονο το αγγλικό στοιχείο (σημαίες από δω κι από κει) και βασικό γνώμονα την παροχή τέλειων συνθηκών εργασίας στους υπαλλήλους της εταιρίας, τα γραφεία στεγάζονται σε κτίριο 160.000 τετραγωνικών στο Covent Garden.
Γραφεία, εσωτερικοί κι εξωτερικοί χώροι συσκέψεων, γυμναστήριο, αίθουσα χορού(!), καφετέριες, εστιατόρια κι ένας χώρος 200 ατόμων που έχει ονομαστεί "Town Hall" και ενδείκνυται για διαφόρων ειδών συγκεντρώσεις. Πες το και πάρτι, κανείς δεν θα το πάρει στραβά.
Για την ταράτσα σάς είπαμε;
Δεν σας είπαμε..
![]()
ρε που έχω δει τέτοια στην Ελλάδα ,![]()
ετσι για πλακα γινομαι workaholic
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Eleni7 (22-08-12)
Rena (22-08-12)
Ε! ναι ... σιγά μην του δώσω μερέντα ...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (22-08-12)
sirkostas (23-08-12)
Τώρα κατάλαβα γιατί ήρθε ο Τρίποδος στον Παναθηναικό. Τον έδιωξαν από τα στούντιο που γύρναγε τσόντες!
Eleni7 (23-08-12)
Ουάσινγκτον
Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο η απόφαση της αμερικανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ (USADA) κατά του κορυφαίου ποδηλάτη και επτά φορές νικητή του γύρου Γαλλίας Λανς Αρμστρονγκ.
Η Υπηρεσία αποφάσισε να του αφαιρέσει και τους επτά τίτλους, όπως επίσης και να τον αποκλείσει από όλους τους αγώνες. Είχε προηγηθεί η απόφαση του ίδιου να μην συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη προκειμένου να αποδείξει ότι δεν πήρε αναβολικά.
Ο Αρμστρονγκ, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές ποδηλασίας. Έχει κερδίσει επτά φορές τον γύρο της Γαλλίας τον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο και έναν από τους πιο εξαντλητικούς, ένα μοναδικό ρεκόρ, που δεν έχει καταρρίψει κανείς.
Newsroom ΔΟΛ
Διαφήμιση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
To ιδρυμα του Αρμστρονγκ έχει συγκεντρώσει 500.000.000 δολλάρια για την αντικαρκινική έρευνα. Υποθέτω όλοι γνωρίζουμε τα διάσημα κίτρινα περικάρπια που αποτελούν το σήμα κατατεθέν και βασική πηγή εσόδων του ιδρύματος.
Μετά από αυτή την απόφαση υποθέτω και το ίδρυμα θα βαρέσει διάλυση. Οι αμερικάνοι έχουν πάθει πλάκα και πολλοί κατακρίνουν τη USADA γι' αυτή την καταδίκη. Και τι να πεις τώρα? Τελικά το ντόπινγκ θα αφεθεί ελεύθερο και θα γεμίσουμε βιονικά κτήνη. Ετσι κι αλλιώς ένας χαμένος αγώνας είναι. Θα αφαιρεθούν τα μεττάλια του Αρμστρονγκ και θα δοθούν σε ποιους? Στους επόμενους που πίναν μόνο πράσινο τσάι και βαλεριάνα?
Την ιστορία του Νασρεντίν Χότζα που δίκαζε κι έβγαζε όλους τους συντελεστές μιας δίκης (κατήγορο και κατηγορούμενο) ότι έχουν δίκιο, θυμίζει αυτή η ιστορία του Αρμστρονγκ.
dimace (26-08-12)
Bookmarks