Μάντεψε τι θα γίνει: Θα δέρνουν και θα μαχαιρώνουν...
Από κανένα φαινόμενο δεν θα κινδυνεύαμε ουσιαστικά, αν δεν βασίλευε η ανομία.
Τώρα, κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι και το ακόμα καλύτερο είναι ότι σε κάνουν να πιστεύεις ότι διαλέγεις από ποιόν κίνδυνο θέλεις να σωθείς.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δηλαδή εμείς τι να πούμε που θα έχουμε Αχιλλέα Δήμαρχο;![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), Rena (20-05-14), sirkostas (19-05-14)
panahs7 (19-05-14)
Από τη μια ο κόσμος φοβάται, από την άλλη θα τους στείλει Βρυξέλλες... Μάλλον χάνω επεισόδια, καλέ μου ή είμαι ο μαλάκας της συζήτησης. Πάντως, με όλο τον σεβασμό, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λέγεται το φαινόμενο, που περιγράφω στην πρώτη μου πρόταση. Ό,τι θέλει ο λαός θα γίνει και, ναι! ΔΕΝ μου πέφτει λόγος, από τη στιγμή που δεν ψηφίζω στην Ελλάδα.
επετρεψε μου να διαφωνω Μενιο!ολα απο εμας κεκινανε κ σε εμας τελειωνουν...αν ειχαμε στοιχειωδη παιδια κ ενας κρατος να τηρει τα βασικα κ να μην ειναι το ιδιο πρωτο στις ανομιες απεναντι στον πολιτη θα σου ελεγα εγω που θα πηγαιναν ...
πριν την κριση κ τα αποδεδειγμενα πλεον σκανδαλα ηταν στο 0,5?
ξαφνηκα ολοι οι Ελληνες εγιναν ναζι?
γιατι τους αποκοβεις απο τα διαπλεκομενα καναλια?ετσι τους κανεις ηρωες?
το κρατος λοιπον του συντηρει με τα εργα του,αυτο ειναι ο υπαιτιος της υπαρξης τους?
αρα?μηπως συμφερει το κρατος να υπαρχει η ΧΑ?
στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται φιλε
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), pf7 (19-05-14)
Το να δέρνουν και να μαχαιρώνουν, βλέπω ότι τα θεωρείς περίπου ίσης επικινδυνότητος με το να βαρυστομαχιάσεις από υπερκατανάλωση φασολάδας και να ρίξεις 5-6 κλανιές παραπάνω από συνήθως.
Η ιστορία πάντως διδάσκει πως δεν έμειναν στα απλά νταηλίκια, όταν απέκτησαν δύναμη. Πιο πρόσφατο παράδειγμα η Ουκρανία.
celticfrost (19-05-14)
Η Ουκρανία δεν είναι Ευρώπη. Για την ακρίβεια δεν είναι τίποτε. Όσο κινδυνεύει η Γαλλία από την Λεπέν ή η Ολλανδία απο τον ξανθούλη το ομορφόπαιδο άλλο τόσο κινδυνεύουμε και εμείς. Σου θυμίζω πως εδώ στην Γερμανία, οι ακροδεξιοί της Τσέπε, δολοφόνησαν 11 ανθρώπους (μετανάστες όλοι) ενός Έλληνα συμπεριλαμβανομένου. Έγινε τίποτα; Όχι! Δυο αυτοκτόνησαν και η γκόμενα θα φάει τα χρονάκια της στη μπουζού. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς ή τουλάχιστον να μην τους απαξιώνουμε με τις φοβίες μας.
voskos_7 (19-05-14)
Επειδη τυγχανει επαγγελματικα να εχω ασχοληθει με Δημους, δεν υπαρχει πιο βρωμερο παρακλαδι του Κρατους στην Ελλαδα κατα τη γνωμη μου.
sirkostas (19-05-14)
Bookmarks