Eleni7 (29-01-11)
Δε ντρέπεστε να κάνετε βασανιστήρια βραδιάτικα;
Μαργαρίτα, άσε τη μίλκα! Τρώγε μόνο ελληνικές σοκολάτες. Αυτή η Ίον αμυγδάλου απλά δεν υπάρχει. Λαχταριστή, με ολόκληρα αμύγδαλα...![]()
Eleni7 (29-01-11)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
oταν ετρωγα σοκολατες,και ΙΟΝ ετρωγα και ΠΑΥΛΙΔΗΣ υγειας ετρωγα,αλλα η αγαπημενη μου μακραν ηταν η Lacta.
Red Sting (29-01-11)
επαιζε κι αυτο εναν ρολο!![]()
εχω να φαω σοκολατα απο το 2004.δεν κοβεται,ειναι λατρεια,αλλα παχαινει...δυστυχως.μονο καποιες φορες σε στυλ ροφηματων εξω(μοκατσινο,φρεντοτσινο και τετοια) την εχω ξαναγευθει.
Χρισταρα οχι αν κ θα το θελα!
οχι δεν εχω προβλημα με ζαχαρο και γενικα υγειας,δοξα τω Θεω.ειναι μια αποφαση που εχει να κανει εντελως με το βαρος.δεν ειμαι παχυς,αλλα επρεπε να με εβλεπες εκει μετα το γυμνασιο και στο Λυκειο-ετρωγα και συχνα τζανκ φουντ,γλυκα και επινα μανιωδως κοκα κολα(μεχρι α ετος πανεπιστημιου),που δεν ημουν παχυς,αλλα πιο γεματος,με πιο γεματο προσωπο.ωσπου εκει μεταξυ 2003 και 2004 πηρα την αποφαση και τα εκοψα ολα(γλυκα,παγωτα,κοκα κολα,φαστ φουντ) και εκανα και ασκηση και εχασα κιλα.αν και τα τελευταια 2 χρονια κανω διαφορες παρασπονδιες(κανα σουβλακι,κανα μοκατσινο,φρεντοτσινο εξω,καμια μπυρα ενιοτε τελευταια),που πρεπει να περικοψω.
captain-cook (29-01-11), Du3lisT (29-01-11), Eleni7 (29-01-11)
DaRkSaGa79 (29-01-11)
Bookmarks