Αγαπάω αυτό το θέμα στο φόρουμ. Καμία συνοχή, διαβάζεις ποστ για ένα κοινωνικό θέμα και στο καπάκι ενημερώνεσαι για θέματα τεχνολογίας (ανεπίστροφη βαλβίδα).![]()
Εμείς οι σπουδαγμένοι{τρομάρα μας}στο μηχανοτεχνικό κομμάτι τα λέμε αυτά. Για εμάς δεν υπάρχει η λέξη κλύσμα, εμείς το ξέρουμε ως αντλία κενού..![]()
Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Φλώρινα. Χαμός!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (27-11-13)
Η στέρηση της ελευθερίας είναι από μόνη της ασύγκριτη τιμωρία. Για πολλούς ανθρώπους είναι πιο επώδυνη κι από την απώλεια της ζωής τους.
Ο Αλ Καπόνε πέθανε στη φυλακή και νομίζω πως δεν ανακαλύφθηκαν ποτέ τα τεράστια ποσά που είχε απομυζήσει επί σειρά ετών με την εγκληματική του δραστηριότητα. Με τη λογική σου, μάλλον...ζημίωσαν το αμερικάνικο δημόσιο αυτοί που τον μπουζούριασαν αφού ούτε λεφτά του πήραν κι από πάνω τον τάιζαν κιόλας στη φυλακή.
Δε λέω να μην επιστρέφονται τα κλεψιμέικα, αλλοίμονο κιόλας, αλλά αυτό είναι θέμα των κρατικών μηχανισμών και δεν έχει να κάνει με τη τιμωρία του καταχραστή ή κλέφτη. Τιμωρία είναι η φυλακή.
Και κανείς δεν θεωρεί τις κατασχέσεις απαράδεκτες.
Για τους άλλους που γράφεις ότι κάνουν εκπομπή, δεν είναι στο χέρι μου να τους στείλω μέσα. Αν μπορούσα θα το έκανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χειροκροτήσω τα έστω λίγα καλά που γίνονται.
dimace (27-11-13)
Η πλάκα είναι ότι ενώ εσείς χθες το είχατε στήσει στο κουβεντολόι για ανεπίστροφες βαλβίδες και κρέατα που μπαίνουν και βγαίνουν, τα κανάλια παίζαν ακριβώς το ίδιο θέμα. Ο Θεοδωράκης στο Μέγκα είχε εκπομπή με λεσβίες και σ' ένα άλλο κανάλι επίσης πήρα μάτι κάποιο ανάλογο θέμα συζήτησης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε παιδιά συγνώμη άλλα θεωρείτε λίγο το να σε πάνε στην μπουζου?
Για βαλτε με το μυαλο σας λιγο να εισαι ο Τσοχατζοπουλος , Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ !!!!!! ο παντοδυναμος , να νομιζεις οτι δεν σε πιανει τιποτα , .......και ξαφνικα να βρισκεσε φυλακη εσυ , το παιδι σου, η γυναικα σου , η πρωην γυναικα σου, να σε ξεσκιζουν τα μμε ....... Μην βρεθει κανεις και μου πει να τον λυπηθούμε κιόλας ......όχι δεν λέω κάτι τέτοιο ......
Πλάκα κάνουμε τώρα??????
Οκ , με την ιδια λογική τότε γιατί να μπαίνουν φυλακή οι φονιάδες? Αφού ετσι και αλλιώς το θύμα δεν γυρίζει πίσω.
consigliere (27-11-13), kouzoulo (03-12-13), sirkostas (27-11-13)
Είχα γράψει Μέγιστε (φυσικά συμφωνώ μαζί σου) πως στα "έξυπνα κράτη" οι στερητικές της ελευθερίας ποινές είναι μικρές (για οικονομικά εγκλήματα, ακα, "σιγά με σε πληρώνω στην μπουζού") και οι οικονομικές κυρώσεις για τον παραβάτη, βαρύστατες. Τελικά το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως αρνείται να κοιτάξει λίγο πιο βόρεια από τα σύνορά της... Αυτό που διάβασα για τον Λάκη, δειχνει
πως ΤΙΠΟΤΑ δεν λειτουργεί σε αυτή την χώρα. Εικοσι χρονια στην ξενιτιά, τέτοια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ δεν έχω ματαδεί.
Έξυπνα κράτη δεν υπάρχουν, μόνο έξυπνες σίτες![]()
![]()
![]()
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
The Dude (27-11-13)
celticfrost (27-11-13), consigliere (27-11-13), kouzoulo (03-12-13)
Σαν το "ανακόντα" ένα πράγμα σκληρό κι απαλό , όταν το χρειάζεσαι μεγαλώνει και μετά μαζεύει. Πολύ σέξυ!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δε θα ξαναβγει fifa manager![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με τη διαφορά πως ο νόμος εκεί προβλέπει πως αν συνεχίσει να θεωρείται επικίνδυνος για την κοινωνία δε θα βγει ποτέ. Ο συγκεκριμένος δηλαδή κατά 99% δε θα βγει ποτέ από τη φυλακή. Μόλις περάσουν τα 21 χρόνια και κάνει αίτηση αποφυλάκισης, η αίτηση του θα απορριφθεί και θα αυξηθεί η ποινή του κατά 5 χρόνια. Έτσι προβλέπει ο νόμος και έτσι θα γίνεται μέχρι να πεθάνει. Οπότε τα 21 χρόνια που έφαγε δε λένε τίποτα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Breivik is almost certain to end his life in prison. Although Norway has a maximum prison sentence of 21 years, Breivik could be sentenced to "preventive detention", which can be extended for as long as an inmate is considered dangerous to society.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Καλύτερα. Ούτε για πέταμα δεν κάνει.![]()
sirkostas (27-11-13)
Bookmarks