ε μαυτα που χω ακουσει δε θα το λεγα.μπορω και στον κηπο μου:P
ε μαυτα που χω ακουσει δε θα το λεγα.μπορω και στον κηπο μου:P
τι εχουν οι κλασικοι παρθενοι?αυτοκτονω,επειδη δεν τρωω σοκολατα Χελεννν?
![]()
Αυτοκτονείς ναι...Όταν δεν γεύεσαι τα ωραία πράγματα της ζωής. Άκου παρασπονδίες..
Βρε αν δεν φας το παγωτό το καλοκαίρι με τον καύσωνα με τα σιρόπια του από πάνω, πως θα καταλάβεις τη ζωή;
Οι Παρθένοι είναι του προγράμματος και της απαγόρευσης. Όλα σε τάξη και σειρά...
Βρε κάντα όλα μια φορά ..δέλο να δεις τι καλά που είναι.....
επειδη το χα παρακανει καποτε,γιαυτο τα απαγορευσα μαχαιρι μετα..γενικα ειμαι της υπερβολης.2 και 3 τα τρωγα τα παγωτα απο μωρο παιδι ως τα..19 μου.μετα..χρααατς![]()
Ρεεεεε την παλεύετε βραδιάτικα;![]()
captain-cook (29-01-11), Eleni7 (29-01-11), IERO (29-01-11)
Red Sting (29-01-11)
μία από τα ίδια κι εγώ. η αδερφή μου μάλιστα επιμένει πως με αυτά που τρώω και πίνω, γύρω στα 40 θα πάθω καρδιακό/εγκεφαλικόεγώ δεν πτοούμαι όμως!!! με αυτά πεθαίνεις μια και έξω! δεν ταλαιπωρείσαι κιόλας!! άσε που όταν θα πάω στον Άγιο Πέτρο θα με υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες!!! ενώ στον Χάρη θα πει "ρε φιλαράκι μας δουλέυεις??? 123 ετών και έχεις κάνει τέτοια ζωή??? άντε πίσω στη Γη να φας καμιά σοκολάτα και κανένα σουβλάκι και να πιεις καμιά μπύρα"
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (29-01-11), Eleni7 (29-01-11)
Ναι, σε είδαμε και εσένα με την Ελένη.
Πήγατε στο Φλώκα και δε φάγατε πάστα!
Κι εγώ τις έχω κόψει τις σοκολάτες ... στις 7 ημερησίως σταματάω ... λιγώνομαι.
Στα 10 μου (παλιάααααααααααα) ... είχε έρθει στον πατέρα μου λογαριασμός σε ταβέρνα 19 παγωτά και ψαχνόταν πότε προλάβαμε με την αδερφή μου να τα φάμε σε μια ώρα!!!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
αχαχαχαχαχα 19 παγωτα λεει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
είσαι σπάταλη!!!! άκου 19 παγωτά...εγώ παίρνω την οικονομική συσκευασία (δίκιλη) και βολεύομαι!!! εννοείται πως αγαπάμε παγωτό χειμωνα-καλοκαίρι!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ντάξει κι εγώ δεν τρελαίνομαι για γλυκά... μια υγείας όμως θα τη φάω... μια παυλίδης με φράουλα ή μπανάνα, μια λάκτα... μια κραντς άσπρη...![]()
εγω ολο το καλοκαιρι ζητημα να φαγα 2 παγωτα!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks