Σήμερα ήταν τυχεροί στις 30 να ετοιμάζονται για θραύση αλάτων και σφικτήρος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (12-10-10)
ΦΕΤΦΑ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ
ΝΑ ΚΑΒΛΩ ΝΑ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ασχετο).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (12-10-10)
Τους έχω ικανούς
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εγω παλι δεν φοβαμαι καθόλου. Νταούλι θα τους κανει ο πιτσιρικος, οσο και να τον κυνηγανε. Ουτε στην εθνική θα έχει προβλημα, γιατι ο κοσμος όσο αμπαλος και αν ειναι, δεν γίνεται να μην βλέπει την τεραστια διαφορα που έχει αυτό το παιδι σε σχέση με την υπολοιπη ομαδα. Ακομη και το σουπερ ντουπερ ταλεντο απο το Δυρραχιο μοιαζει (και ειναι) λιγο σε σχεση με τον φετφα
'Νικησε και άρεσε' λεει το λογκο της βαζελοφωλιας. Αρεσε ποιος ρε ζωα? Ο κατσουρ, ο καραπιπας ή ο σπυρο? Για να καταλαβω δηλαδη? Ο ΜΙΚΡΟΣ αρεσε, τιποτε άλλο δεν αρεσε.
και καπακι:
' Αρεσαν οι μικροι του Σαντος'. Οι ποιοι??? Ποιανου???? Εχει χαθει καθε μετρο
Οι πράσινες κλίκες διέλυσαν το ελληνκό βόλλευ (δεν το λέω εγώ, οι Ευρωπαίοι
το λένε, μετά τη μη συμμετοχή της Εθνικής στο τελευταίο παγκόσμιο), το
ελληνικό μπάσκετ (όλοι τα είδαν στην Πόλη) και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ το έρημο Ελληνικό
ποδόσφαιρο...
Αν δεν υπήρχε Παναθηναικός ο ελληνικός αθλητισμός (σε όλα τα ομαδικά) θα
ήταν πολύ μπροστά και πολύ πιο ανταγωνιστικός!
Haris1984 (12-10-10)
Για παικτες οπως ο μικρος ειναι που αρχισα να πηγαινω στα γήπεδα. Για παικτες που παιζανε για το χαβαλε τους για την μπαλιτσα, και ΩΡΑΙΑ μπαλιτσα. Και τετοιοι παικτες θα ξαναφερουνε τον κοσμο στα γήπεδα. Και ναι καλος ειναι και ο Νινης εστω και αν ειναι κλασεις κατω απο τον δικο μας. Προτιμω αυτους παρα τα ξεπλύματα που ειδα στην υπολοιπη ομαδα.
Αν δεν παιζει ο μικρος, η χασουρα θα ειναι για την κλικα. Μετα απο 2-3 ήττες με αθλια εμφανιση θα παιξει υποχρεωτικα. Αυτο εννοω.
Οσο για το δευτερο δεν εχεις αδικο, αλλα έχω την εντύπωση οτι οι δικοι μας έχουν συναισθηση για τον θησαυρο που έχουν στα χέρια τους και δεν θα τον αφησουν απροστατευτο
Bookmarks