consigliere (12-10-10), Du3lisT (12-10-10), Eleni7 (12-10-10), Gtakis (12-10-10), Haris1984 (12-10-10)
Με συμπαίκτες πίθηκους, αλλοεθνείς (είδατε σεβασμο και αντιρατσιστικο πνεύμα που εχω;;;; ) , Δημόσιους Κατσ...Υπαλληλους ήθελα να πω, Βυδρες, και λοιπά ζώα και εναν...Μύτογλα του κερατά, ο μικρος κατάφερε να κανει "μπαμ" μεσα στο συνοθύλευμα. Φυσικα δεν ξερω αν δεν ειχε τραυματιστεί το μεγαλο αστερι της ομαδας, ο ανθρωπος των 15 εκατομμυρίων, αν θα τον βλεπαμε μεσα. Πιστεύω ομως οτι σήμερα απέδειξε ότι τελικά οι Έλληνες ξέρουνε μπαλιτσα και δεν είναι μόνο παραχαράκτες της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Ας μην παρει ποτέ του τίτλους με την Εθνική, θα τους πάρει στον Ολυμπιακό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (12-10-10), Du3lisT (12-10-10), Eleni7 (12-10-10), Gtakis (12-10-10), Haris1984 (12-10-10)
Ναι μωρε, αλλα μπορει να πει απλα ' ειναι δυσκολη φαση, μπορει και να είναι πεναλτυ', όχι να εκθειαζει την τοποθέτηση του μανιατη. Και ακομη παιζει στον νιονιο, που να παει και στον βαζελο. Θα την βγαζει κατω απο το τραπέζι και θα την βρονταει οταν θα αναφέρει το όνομα του.
Γαμουσε και εδερνε ο μικρος αποψε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γεια σου ρε φετφα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δύσκολη νίκη αλλά νίκη. Φυσικά και δεν περιμένω θέαμα από την Εθνική, αν και σήμερα ο Φετφατζίδης μας χάρισε μερικές πολύ όμορφες στιγμές. Η συνέχεια δείχνει πιο βατή και τα δύσκολα θα έρθουν με την Κροατία εντός. Ο δρόμος είναι πάντως ακόμα μακρύς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Παιδια άκουσα καλά ή έχω κουφαθει απο την εμπαθεια? Ειπε ο σωτηρακοπαπαρας οτι στην φαση του αυτογκολ ο σπυροπουλος ' εκανε ότι καλύτερο μπορούσε, ετσι κι αλλιως ερχοταν ο αλλος απο πισω'? Ειπε τετοιο πραγμα??
sadi (12-10-10)
Ρε δεν πρέπει να πήρε μπάλα από τα 4 αιδιόπανα ο μικρός.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks