Έχω περάσει Οδύσσεια φέτος. Αφού δεν εξυπηρετούν οι άτιμοι στην εφορία.
Τους ρωτάς κάποια πράγματα και σε κοιτάνε σαν ηλίθιοι.
Από το Χειμώνα που πήγα να κάνω μεταβολή με ταλαιπώρησαν 3 μέρες.
Έχασα 3 μέρες από την άδειά μου για να τρέχω γιατί οι κύριοι τη μια δεν δούλευαν Παρασκευή, την άλλη θέλανε επιπλέον χαρτιά που δεν μου τα είχαν ζητήσει να τα έχω όταν ρώτησα και την τρίτη τελικά έκαναν τη δουλειά τους
όταν είδαν ότι έχω αρχίσει να ανεβάζω μποφόρ. Η υπάλληλος έβαφε τα νύχια της και δεν είχε να μου δώσει στυλό να συμπληρώσω τα έντυπα που χρειαζόταν........Βρέθηκε ένα στυλό και έπρεπε με αυτό να γράψουν καμιά 30αριά άτομα που ήταν στην ουρά, οπότε ο χρόνος αναμονής ήταν απίστευτα πιο μεγάλος. Και ήταν πολλοί αλλοδαποί που δεν καταλάβαιναν
τι έγραφε και τι ζητούσαν και άλλοι είχαν μεταφραστή να βοηθάει και στο τέλος τους λέω θα πάω στα Jumbo να σας πάρω μια κούτα στυλούς με 5 ευρώ έλεος. Δεν είχα και μαζί μου που να σκεφτώ να έχω και στυλό στην τσάντα. Τους είπα δώστε μου στυλό θα γράψω με το κραγιόν
Και μετά ακολούθησαν κι άλλα, έχασα πορτοφόλι με ταυτότητα όλο το μισθό μου, έτρεχα να βγάλω άλλη τιατί τη χρειάζεται η λογίστρια να μου κάνει τη δήλωση και γενικά τρέχω και δεν φτάνω γιατί είναι και άλλα που έπρεπε να κάνω, τους είχα ρωτήσει και μου είπαν δεν χρειάζεται τίποτα, αλλά έλα που χρειαζόταν.
Την επόμενη φορά θα πάω για καυγά θα τους βρίσω να ξεσπάσω τουλάχιστον![]()
Έπεσα από τα σύννεφα τώρα!!
γίνονται τέτοια πράγματα στις εφορίες??
πάντως μπορεί να μην έχουν στυλούς έχουν όμως μπλάνκο.
ελεγμένο αυτό
άντε με το καλό να τελειώνεις με τις γραφειοκρατίες και την γκαντεμιά που σε έχει βάλει στο μάτι για να τα βλέπεις μετά και να γελάς
Υπομονή και καλή διάθεση να έχουμε και όλα γίνονται
Eleni7 (22-06-10)
kolimenos (22-06-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=rxI5rTkPdSI&feature=player_embedded[/youtube]
Ανάπηρος σκύλος περπατάει στα 2 πόδια
Η Faith, όπως ονομάζεται το εν λόγω σκυλί, γεννήθηκε με αναπηρία έχοντας μόνο το ένα μπροστινό πόδι. Δυστυχώς όμως και αυτό αναγκάστηκε να της αφαιρεθεί όταν ήταν 7 μηνών, αφού άρχισε να ατροφεί. Δείτε το βίντεο…
Χάρη στην αγάπη και την φροντίδα που δέχτηκε από τα αφεντικά της, κατάφερε να επιζήσει και να γίνει ένα εκπληκτικό σκυλί. Έμαθε να κινείται με τα 2 πίσω πόδια της μόνο, κάτι το οποίο παρόλο που ήταν δύσκολο, ήρθε με φυσικό τρόπο.
Τελικά, η Faith κατάφερε να γίνει μια σταρ και να ζήσει φυσιολογικά, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με τους ιδιοκτήτες της για να διαδώσει την ελπίδα σε όλους.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=oSB9aBMayxU&feature=player_embedded[/youtube]
kouzoulo (28-06-10)
H απορία μου ειναι απλή και σεμνά διατυπωμένη.
Τι διαολο επαθε και γαμιεται το μουνί του ο παλιοκαριόλης ο πουσταρας ο καιρος;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Toν γαμήσαμε εμείς με τα χημικά μας (κυρίως CFC), την αλόγιστη χρήση των ενεργειακών μας πηγών (με αποτέλεσμα μεγάλη έκλυση CO2), την αποψίλωση των δασών και πολλά πολλά άλλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kritikia (28-06-10)
Τετοιος που ειναι καλα του καναμε![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μα λυσαξε ο ο βρωμοκαιρος χτες ....
Τσαμπα που εκανα τις βεραντες ....
Τσαμπα που ποτιζω ....
Τι χαλι μαυρο ηταν αυτο χτες ....![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Xα! Σας έβρεξε μια μέρα και φέρατε την επανάσταση. Εδώ που βρέχει κάθε μέρα τι να πούμε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Καλα το χθεσινο Κοσμα μου ηταν το κατι αλλο.
Εβρεξε και το μεσημερι αλλα το βραδυ απο τις 21:00 και μετα εριξε καρεκλοποδαρα τουλαχιστον μεχρι τις 3:00 τα ξημερωματα.
Ειλικρινα χρονια ειχα να δω τοσο νερο.
Αει στο καλο καλοκαιριατικα ....
(... ναι δεν τη θελω τη βροχη καθολου ουτε χειμωνα ουτε καλοκαιρι ειναι αληθεια και κανω και εγω ... επανασταση, επρεπε να ακουγες γκρινια χτες)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ναι αλλα δεν γλυστρισα .... με κατευθυνες καλα ..... οχι σαν την Ελενη (κοντεψα να βγαλω οτι ειχα φαει , γυρω γυρω γυρω γυρω και ζικ ζακ ζικ ζακ ζικ ζακ)
Λοιπον μετα την εξεταστικη θα παρω backup το δισκο του PS3 και θα βαλω ενα 320αρι ..... οποτε μπορεις να φανταστεις ποσα savings θα εχουμε .... ασε που θα παιξουμε (-εις) και το assassin II.![]()
Καλα μην το λες..υπαρχουν και χειροτερα..
Εχθες η τρελη η αλλη, της ελεγα κοιταζε να μειωνονται τα μετρα και αυτη τον εκανε γυρω γυρω και μια μειωνοταν μια αυξανοταν..ασε αυτη την καμερα.."ποια ειναι η καμερα?" "το αλλο απο αυτο που τον κατευθυνεις"..απαντηση "κοιτα τωρα τον κοιταω εγω στο προσωπο""ναι αλλα αυτο που θελουμε ειναι να κοιταμε εμεις που παει"..
Ουτε σε τρενακι του τρομου τετοια ζαλουρα![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Σε καποια στιγμη νομιζα οτι ημουν στην ..... χορευτρια/μπαλαρινα στο λουνα παρκ που το μισουσα απο μικρο παιδι γιατι ζαλιζομουν ....
Μα γυρω γυρω γυρω γυρω και ηθελε να τρεχει κιολας η αθλια δεν της εκανε να το παει στο χαλαρο στο περπατητο ..... τρεχοντας για να ζαλιστουμε πιο γρηγορα και το κυριοτερο .... σιγουρα.
Λες γι αυτο να με επιασε πονοκεφαλος??![]()
Γιατι μετα με το αλογο? Δεντρα, κολωνες, ανθρωποι..τιποτα δεν αφησε που να μην κοπανησει..![]()
"Βρε πηγαινε απο τον δρομο".. "ποιος ειναι ο δρομος?" .."αυτος στη μεση που ξεχωριζει"..γυριζε το αλογο προς το δρομο και επεφτε ευθεια στο πρωτο δεντρο..το ξαναγυριζε παλι..ξανα ντουγρου για την κολωνα
Μου αρεσει που ηθελε και παιχνιδι που να παιζουν 2 μαζι![]()
Ειναι killer μη τη βλεπεις ετσι ....
Μαλλον το κανει επιτηδες για να εξοντωνει τον αντιπαλο ...
Για αυτο θελει και δευτερο χειριστηριο ....
(..... δεν ξεχνας τον killer στο Αγκιστρι νομιζω .... "θα πεσει ....")
Το καλυτερο ηταν που πηγαινε κατεθειαν πανω στους "εχθρους" και σου ελεγε "παρτο παρτο παρτο τωρα εσυ να τους σκοτωσεις " .....και μετα παλι "κατσε κατσε να το παρω εγω, ..... τελικα μια χαρα το παω πολυ καλα το παω μπραβο μου, μια χαρα τα καταφερνω και παλι μπραβο μου"
![]()
Bookmarks