Δεν ξερω με τι θα κυκλοφορουσαν!!!Αυτο που ξερω ειναι οτι η Ηπειρος τους εχει τεραστιο φυσικο πλουτο που ποτε δεν αφησαν οι Ευρωπαιοι να εκμεταλευτουν!!!Επισης χαραξαν χωρες οπως αυτοι ηθελαν και μεσα εχωσαν οπως γουσταραν τις φυλες!Εμενα και εσενα μας λενε οτι κανουν Εμφυλιους(στην πραγματικοτητα δεν ειναι εμφυλιοι) απο την στιγμη που δεν υπαρχει πληθυσμιακη ομοιογενεια!!!Αλιμονο δεν γνωριζω τι θα εκαναν αν τους ειχαμε αφησει ανεπηρεαστους!Αλλα σιγουρα θα ειχαν να φανε και να πιουν ενα νερο της προκοπης!!!
Ετσι αλλαζει εφοσον πχ θεωρεις πιθηκο τον Ζλατκο συμφωνω!!!
Ανισοτητες υπαρχουν διοτι ετσι ειναι το συστημα που ζουμε!!!Πχ εγω και ολοι μας εδω μεσα ειμαστε σκνιπες μπροστα στον Σωκο!Δυστυχως αυτο δεν προκειται να αλλαξει!!!Αλιμονο να εχει καποιος προβλημα εφοσον γινεται συζητηση με επιχειρηματα οποια και αν ειναι αυτα και οχι αρλουμπες!!
ΥΓ ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα!!
Με διαφωτισες πληρως τωρα,πως το εννοεις!!!Και ειναι ολκης διοτι μπορουσε να μορφωθει και να παιδευτει ο εγκεφαλος του αλλα αυτος κολησε στις αρχεγονες μνημες!!Δεν εχει κανενα ελαφρυντικο αυτοι αντιθετα εχουν!!και για να σου ξεκαθαρισω και εγω κανω χαβαλε και τους λεω πιθηκους οταν βλεπω μια μουγκρα που τρεχει σαν τον διαολο ξερει και λιγη μπαλιτσα αλλα ειναι μυρωδιας πνευματικα!!
ΥΓ χαχαχαχαχα δεν ειναι μονο ο Σωκος που μας βλεπει σκνιπες ολοι οι <<μεγαλοι>> αυτου του κοσμου!!
ΥΓ 2 Συγγνωμη προεδρε!! :Ρ
Ωρα για προσπαθεια για νανι μου. Αντε τα λεμε αυριο (τι τα λεμε δηλαδη εχει ΜΟΥΔΙΑΛ)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Μένει ο Πάρντο"
??
Τον άλλον τι τον πήραμε τότε?
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Ζέστη... Ζέστη... α Γ@μήσου Ζέστη... Ζέστη...
Phaedra (18-06-10)
Ζεστη, ζεστη, κανε κι αλλη ζεστη![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Το πρωί σήμερα και ενώ προχωρούσα στο λιμάνι της Πρέβεζας,φορώντας μια επετειακή μπλούζα της ομάδας μου του ολυμπιακού, άγνωστος μου επιτέθηκε πετώντας με μέσα στο λιμάνι λέγοντάς μου "να σε δω τώρα αν θα ξαναφορέσεις μπλούζα" και συγκεκριμένα για κακή ...
μου τύχη έπεσα στο σημείο όπου εκβάλουν τα λήμματα του δημου Πρέβεζας, σοκαρισμένος όπως ήμουν αφού με βοήθησαν περαστικοί ν βγω δεν κατάφερα να εντοπίσω πουθενά τον δράστη απλά ενημερώθηκα από τους περαστικούς πως φόραγε μπλούζα"αρτα θύρα 13", ακόμα δεν έχω καταφέρει να επανερθω από το σοκ αλλά και την δυσοσμία λόγω των λημμάτων...."
απο troktiko.blogspot
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Εγχείρηση πρέπει να έκανε το βουβαλόπαιδο
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Ας αλλάξει το "Θηρίο" τώρα, να το κάνει "Γατάκι"![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Εγώ πάντως που τον είδα σε ένα videoclip τρόμαξα!Έχει παραμορφωθεί αρκετά, το κρανίο του έχει "στεγνώσει"
αφού όλο το λίπος εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα. Θεωρώ πως ένας άνθρωπος με τόσο βάρος, θέλει 3-4 χρόνια σωστής
διατροφής και γυμναστικής για να επανέλθει στο φυσιολογικό. Αυτές οι πατέντες με τις εγχειρίσεις είναι επικίνδυνες
γιατί θεωρώ ότι αποδυναμώνουν τον οργανισμό και τον κάνουν εβάλωτο σε ανθένειες. Το σωστό είναι όσο καιρό έκανες
να παχύνεις, άλλο τόσο πρέπει να κάνεις και τούμπαλιν, αν μπορείς βέβαια.
Πάρτε μια γεύση:
[youtube]pt6tGFxMJyg[/youtube]
Καλες αυτες οι εγχειρησεις,αλλα κανεις δεν αναφερει ποσο γαμιεται ο μεταβολισμος του ανθρωπου.Οπως επισης ποσος μυικος ιστος καταστρεφεται για το επιθυμητο αποτελεσμα.Το παλικαρακι απο εκει που επαιρνε 5-6000 θερμιδες την ημερα ξαφνικα θα περιοριστει σε δραματικα μικροτερο αριθμο,μπλοκαροντας τον μεταβολισμο του.Ο οργανισμος ειναι καλοδουλεμενη μηχανη.Οταν ξαφνικα δεν του δινεις αυτα που του εδινες σταματαει τις καυσεις προκειμενου να σε προστατεψει.
*****8.23*****
Bookmarks