[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τίτλος: Οπαδική βία και άλλες πτυχές της βίας στον αθλητισμό
Συγγραφέας: ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Σωτήρης Αθανασέλης
Ζήσης Δέσπος
Διονύσης Ελευθεράτος
Δημήτρης Καλτσώνης
Νίκος Καραγιάννης
Βασίλης Καρδάσης
Γιώργος Κεντρωτής
Παναγιώτης Μαχαίρας
Ηλίας Μπαζίνας
Γιάννης Πανούσης
Ζέτα Παπαδοπούλου - Νταϊφώτη
Χρήστος Πιπίνης
Γιώργος Ρούσης
Θανάσης Σκρουμπέλος
Κάπου διάβασα ότι τα έσοδα αυτού αλλά και του άλλου βιβλίου τους θα διατεθούν για το κολυμβητήριο
Θρησκευόμενοι κόκκινοι επιστήμονες
40 ιστορίες ολυμπιακής λατρείας
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], 2006
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nbqgr : 04-06-10 στις 01:36 Αιτία: ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
τελικα ολες οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας ειναι για τον πουτσο κλαιγανε.
για μια μετατροπη απο καρτοκινητο σε συνδεση εχει περασει μια εβδομαδα και ακομα περιμενω![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Αξίζει η αναμονή, ειδικά αν μιλάμε για εξαιρετικές παροχές δικτύου του στυλ "σήμα καμπάνα"....![]()
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Διαβάστε το όλοι και στείλτε το - πείτε το σε όσους μπορείτε! Δεν πρόκειται για ένα βλακώδη μήνυμα από αυτά που δεχόμαστε
καθημερινά, "στείλτο σε τόσους για να μην πάθεις αυτό" κτλ! Είναι άρθρο από περιοδικό νοσηλευτικής ξένου Πανεπιστημιακού
νοσοκομείου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να το γνωρίζουμε όλοι!
καλο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φυσικά επειδή δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει, θα ήθελα κάποιον να το επιβεβαιώσει αν γίνεται,
γιατί το λιγότερο που θέλω είναι να ποστάρω ανακρίβειες που μόνο περαιτέρω ζημιά μπορούν να προκαλέσουν..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=N9LrL55ze5U[/youtube]
ΓΚΟΛΑΡΑ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Waboba Ball
Την έχω βρει σε ένα κατάστημα με 6,90€
Την έχετε δοκιμάσει;;Τι λέει;;
Θέλω πολύ να την πάρω.....
Από ότι έχω διαβάσει από τα σχόλια του site του καταστήματος έχουν γράψει 7-8 άτομα που όλοι της βάζουν 10 με '...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
[youtube]www.youtube.com/watch?v=1qtHnjHQNZY[/youtube]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Galletti97 (14-06-10)
ρε παιδια καποιος ειχε βαλει ενα συνδεσμο που εδειχνε ολο το προγραμμα του μουντιαλ πολυ ωραιο, που διαλεγες ομαδα και εβλεπες ποτε επαιζε ή ημερομηνια και σου ελεγε ποιοι παιζουν εκεινη τη μερα.
μπορει να ξαναβαλει το συνδεσμο οποιος το θυμαται?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (13-06-10)
Du3lisT (15-06-10)
Bookmarks