Εγω ψαχνω ενα βιβλιο για τις διχασμενοτριχασμενες προσωπικότητες![]()
Καλά, από φιλοσοφικά βιβλία να φαν κι οι κότες. Στην πλειοψηφία τους όμως στηρίζονται στους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Λέβι Στρος, Ράσελ, κτλ κτλ κτλ. Ένα σωρό.
Προσωπικά, αν και μου αρέσει περισσότερο η οικονομική φιλοσοφία, κάνω κανένα "διάλειμμα" για να διαβάσω κάποιο καθαρά φιλοσοφικό βιβλίο.
Το μόνο έργο του Πλάτωνα που έχω διαβάσει είναι ο "πολιτικός", το οποίο με ενθουσίασε απίστευτα. Θα ήθελα όμως να διαβάσω και την "αντίπερα όχθη", δηλαδή Αριστοτέλη![]()
Εγω ψαχνω ενα βιβλιο για τις διχασμενοτριχασμενες προσωπικότητες![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (14-07-10)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Λοιπον απο το Σαββατο ξεκιναω το: "Το χρονικο του χρονου" του Στηβεν Χοκινς.
Εκλαικευμενη επιστημη η κατηγορια του και απο ενα γρηγορο ξεφυλισμα που εκανε δειχνει πολυ ενδαφερον.
Ιδωμεν....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Χρονοβόρο βιβλιο![]()
Και αμφιλεγόμενο....
... there's no such thing as "too much"...
Τί εξεταστική Σμαρώ?? (Φαντάζομαι όχι στα "συστήματα" του Βαλβέρδε...)
Εγω ψαχνω κανα Μπλεκ να διαβασω για να διευρύνω τους πνευματικους μου οριζοντες.
consigliere (14-07-10), lefaman72 (14-07-10), sadi (14-07-10)
Τρουένο??
Καλο και το Τρουενο, με πολλες ιστοριες μεσα. Χοχοχο. ΑΑΑΑΑΑυτα ειναι βιβλια.
Το πρώτο έντυπο που έπεσε στα χέρια μου στο ΠΝ ήταν το τεύχος του Playboy με την Μαίρη Χρονοπούλου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks