Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-06-10)
Βρε συ Χάρη, ξέρεις τι σημαίνει πρότυπο; Είναι κάτι που εγώ θεωρώ τέλειο μεν, αλλά δεν έχω και την απαίτηση να το αποκτήσω. Για μένα πχ, πρότυπο είναι ο Μιχαλάκης αλλά δεν είμαι τρελή να τον περιμένω κάθε βράδυ στο παράθυρό μου για να μου κάνει καντάδα. Θα έρθει ο Μίλος.
Εμένα πχ μου αρέσουν οι μελαχρινοί, αλλά όλοι μου φίλοι μέχρι τώρα είναι από καστανόξανθοι μέχρι κατάξανθοι.
Αν θέλει κάποιος να κατακτήσει μια γυναίκα και τα εξωτερικά του προσόντα δεν τον βοηθούν, υπάρχουν άλλοι τρόποι, εξίσου αποτελεσματικοί.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Du3lisT (19-06-10)
τα μη αρτιμελη,μη μεγαλοσωμα και γενικα πιθανον μη υγιη παιδια,θα μου πεις ομως γιατι τα εριχναν στον καιαδα?με ποια λογικη?το δικαιωνει η τοτε αντιληψη μηπως?
Πάντως αδικείται, γαμημένο ελληνικό σχολείο, την Δωρική κουλτούρα η οποία ήταν λιτή αλλά όχι ΟΥΓΚ, όπως επίσης και την στρατιωτική αρετή των Πολιτών-Οπλιτών Αθηναίων οι οποίοι όπου πέτυχαν τους Πέρσες, (Μίλητο, Μαραθώνα, Σαλαμίνα, Πλαταιές, Μυκάλη) τους αλλάλιασαν.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Η πλήρης ισοπέδωση. Να πω κι εγώ λοιπόν ότι έχετε γίνει εντελώς λαπάδες και ότι έχετε αποβλακωθεί εντελώς που ούτε να πειράξετε γυναίκα δεν είστε ικανοί; Άσε που αν είστε μόνοι σας κοιτάτε με νόημα συνήθως αλλά η κόμπλα να πείτε το παραμικρό φτάνει μέχρι τα πόδια.
Ενώ αν είστε δύο μαζί ή και περισσότεροι ξυπνάτε και λέτε και χαριτωμενιές τρομάρα σας. Κάθε ηλικίας άντρες. Άσε δεν σας παίρνει...
Αν κάτσω να αναφέρω τι βλέπω και ακούω καθημερινά βρείτε τρύπα να κρυφτείτε......
Που εμείς είμαστε οι κατίνες και πουλιόμαστε στον κάθε μαλάκα που έχει φράγκα και βγάζουμε η μία το μάτι της άλλης, ενώ εσείς έχετε αρχές και μπέσα. Που βλέπετε η γκόμενα του φίλου σας και μόλις αυτός γυρίσει το κεφάλι τη γδύνετε με τα μάτια και της δίνετε με τρόπο να καταλάβει ότι άλλοι στην παρέα έχουν τα προσόντα
Άντε ρε στο Γκουσγκούνη να σας μάθει τα βασικά κι ύστερα μιλάτε![]()
kouzoulo (19-06-10)
kouzoulo (19-06-10)
οταν η αλλη παει και σε ακυρωνει προκλητικα,και οχι μονο σε ακυρωνει,αλλα σου συνθλιβει με το υφος της η τα λεγομενα της την αξιοπρεπεια,αυτα τα αποτελεσματα υπαρχουν.Και δεν μιλαω για τα λεγομενα λιγουρια,που την πεφτουν χυμα.εχω βαρεθει να ακουω για 'αντρες που δεν τολμουν" χωρις ποτε οι γυναικες να εχουν κανει αναλογη αυτοκριτικη.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-06-10)
chainsaw (19-06-10)
Bookmarks