Du3lisT (19-06-10), georgethirdeye (19-06-10)
Oτι και να πω ειναι λιγο...![]()
περικλη τι ακουω?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλά ρε τι έγινε εδώ μέσα????? μιλάμε για άλλου επιπέδου συζήτηση
ενδιαφέροντα αυτά που γράφετε. εγώ απλώς να πως κάτι. δεν πέθανε κανένας ρομαντισμός ...δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ!!!! είναι στην φύση του ανθρώπου!!! όσες κοπέλες το παίζουν ιστορία και σνομπάρουν κλπ κλπ απλώς χάνουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές που μπορεί να τους προσφέρει ένας ΑΝΤΡΑΣ! έτσι μένουν στο να απολαμβάνουν την αγκαλιά ενός ψευτόμαγκα. από την άλλη οι ψευτόμαγκες αρκούνται σε ρηχές γυναίκες με ενδιαφέροντα του κώλου και χάνουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το θαύμα της φύσης...την ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αγόρι μου εσύ. Ταλέντο μου. Χρηστάρα μου!!!!
Πες τα γιατί βλέπω ότι όλοι έχουν την τάση να ισοπεδώνουν τα πάντα.
Κι αν έχουμε κατά καιρούς όλοι πέσει σε λάθος ανθρώπους,
αν μας πλήγωσαν και μας απογοήτευσαν, δεν θα πει ότι όλοι
είναι δειλοί και κότες.
Άλλωστε είναι στη φύση μας να ερωτευόμαστε οπότε αργά ή γρήγορα
θα μας ξανασυμβεί. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένουμε μία από τα ίδια.
Και χαίρομαι διπλά γιατί το λες εσύ που είσαι μικρός ακόμη αλλά δεν βλέπεις
τις γυναίκες απλά ως σκεύη ηδονής. Επειδή όμως ακριβώς δεν τις βλέπεις έτσι βάζω στοίχημα ότι εσύ θα καταλάβεις περισσότερο από όλους τι θα πει ηδονή.
Μεγαλώνει κι ο γιος μου και ειλικρινά δεν θέλω να βλέπει τις σχέσεις
σαν κάτι ρηχό και απλά ως ικανοποίηση σωματικής ανάγκης. Θα χάσει πάρα πολλά όπως χάνουν χιλιάδες παιδιά που παίζουν ερωτικά παιχνίδια στα σχολεία και στις εκδρομές χωρίς να αισθανθούν στην ουσία την υπέρβαση
που προσφέρει ο έρωτας.
Καμάρι μου!!!!!!!!!!!!!
Και είσαι και Ζυγός. Τυχαίο; Δε νομίζω![]()
Red Sting (19-06-10)
ο Θεος παντα μας φερνει τους λαθος ανθρωπους στη ζωη μας ουτως ωστε οταν ερθει ο πραγματικος και αληθινος ερωτας να τον εκτιμησουμε εχοντας μετρο συγκρισης...
φυσικα και ο ρομαντισμος δεν εχει πεθανει.οποια το ισχυριζεται αυτο απλως δεν το εχει νιωσει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αυτο θα δειξει το μελλον.οι στασεις ζωης αλλαζουν,Ελενη,αναλογα με τις συγκυριες και τη διαμορφωθεισα πραγματικοτητα πολλες φορες,οταν μιλαμε για τετοια θεματα.βεβαια μιλαμε και αναλογα την ιδιοσυγκρασια του καθενος.και στην τελικη δεν νομιζω να εχει παρει στραβο δρομο καποιος,οταν αντιμετωπιζει τα πραγματα λιγοτερο ιδεαλιστικα.
Δεν θελω και δεν εχει και νοημα να φιλοσοφησουμε τετοια θεματα,μια παρατηρησουλα μονο θελω να κανω.Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις,αλλοτε πολυ ασχημες και αλλοτε πολυ ευχαριστες.Δεν εχει νοημα να κραταμε στεγανα.
*****8.23*****
Eleni7 (19-06-10)
Στεγανα οχι,πισινες ναι.
Χαρούλη μου απαισιόδοξα να μην τα βλέπεις. Δεν χρειάζεται να τα βλέπεις ιδεαλιστικά.
Έτσι μπράβο. Και ευχάριστα και δυσάρεστα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Κι επειδή πάντα υπάρχουν εκπλήξεις γιατί να μην τις περιμένουμε;
Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για μεγάλες προσδοκίες που διαψεύστηκαν
αλλά νομίζω ότι τα πάντα είναι δρόμος για να πάμε παραπέρα.
DaRkSaGa79 (19-06-10), Du3lisT (19-06-10)
Πάντως δεν είναι τίποτα απόλυτο. Το τι πιστεύουν κάποιες γυναίκες Χάρη δεν σημαίνει οτι το πιστεύουν όλες.
Επίσης αν ρωτήσεις όλες τις γυναίκες θα σου πουν οτι θέλουν τον άντρα να έχει αυτοπεποίθηση -με ένα όριο φυσικά, να μην είναι ψώνιο-, να τις διεκδικεί κλπ. Ενώ κάποιος που δεν έχει αυτοπεποίθηση δεν διεκδικεί γιατί φοβάται την απόρριψη όπως οι περισσότεροι άντρες στον κόσμο, φοβούνται να εκφράσουν αυτό που νιώθουν για να μην πληγωθούν. Γι' αυτό και οι γυνάικες σε "διαλέγουν" αντί να τις διαλέγεις εσύ.
Και αυτό που είπατε, να σου πει "δεν μου αρέσεις" στα ίσια, αν στο πει αυτό και είσαι και κάπως ευέξαπτος, πες μου οτι δεν θα τη γαμωσταυρίσεις... ή δεν θα της πεις "και ποιά νομίζεις οτι είσαι εσύ".
Και όπως είπε κι ο συνονόματος πιο πάνω...πράγμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
ο Θεος παντα μας φερνει τους λαθος ανθρωπους στη ζωη μας ουτως ωστε οταν ερθει ο πραγματικος και αληθινος ερωτας να τον εκτιμησουμε εχοντας μετρο συγκρισης...
φυσικα και ο ρομαντισμος δεν εχει πεθανει.οποια το ισχυριζεται αυτο απλως δεν το εχει νιωσει.
kolimenos (19-06-10)
Bookmarks