kouzoulo (09-01-12)
kouzoulo (09-01-12)
Προς το παρόν του την πέφτουν κάτι εξωγήινα ρομπότ - τραβεστί (στο Star)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Της άρεσε και ο Σοτομαγιόρ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Μωρέ εμένα μου άρεσε κι ένας Γερμανός αλλά ούτε όνομα θυμάμαι ούτε άθλημα...Στις ρίψεις ήταν πάντως ίσως στο δίσκο...
Κούκλος!!! Τον είχε πετύχει το μάτι μου σε αγώνα αλλά δεν πρόλαβα να δω λεπτομέρειες γιατί δεν πέρασε....Ήταν όμως απίστευτος
και δεν είχε το ογκώδες σώμα που έχουν άλλοι αθλητές στις ρίψεις....Τρέχα γύρευε τώρα ποιος ήταν...
Έχουν πει και χειρότερα ... περίμεναν να μάθουν αν ο άνεμος μετρήθηκε θετικός άνω των 2m/sec στα 400μ μετ' εμποδίωνγια να ανακοινώσουν επίσημα τα αποτελέσματα ... 30 χρόνια σχολιαστές ... δε βρέθηκε ένας να ξεμπλοκάρει το συνάδελφό του ότι δε μετράμε άνεμο σε δρομικά αγωνίσματα της μιας στροφής και άνω.
![]()
differance (10-01-12), Eleni7 (10-01-12), panahs7 (10-01-12)
ο αλλος, που φαινοταν βροχη απο τα μονιτορ και ειπε το θεικο: βλεπουμε και τα ειδικα εφε στην τηλεοραση.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (10-01-12)
Σιγά μην ψάχνω τόνους χαρτί και βιντεοκασσέτες ... τόσοι κομπιουτεράδες εδώ δε φιλοτιμήθηκαν να μου κάνουν δβδ τα βίδεα. 120 κασσετούλες σε δβδ ... ζητάω πολλά;
...ημιτελικοί σε δισκοβολία δεν παίζει με την καμία... προκριματικός και τελικός ... στυλ Παπακώστα σε γερμανό και με μαλλάκι σου έχω Ντίτμαρ Μέκεμπουργκ που μου έρχεται αμέσως στην κεφάλα ... χρυσός ολυμπιονίκης στο ύψος το 1984 ... βολέψου με αυτόν.
![]()
Eleni7 (10-01-12)
Bookmarks