Διάβασα και την εντεκάδα και έχω να κάνω την εξής ερώτηση: πάλι έβαλε μέσα όλους τους άμπαλους και άφησε έξω τον δίμπαλο (Νίνη); Ντροπή.
Εξαρταται απο το τι συνθηκες επικρατουν στην κεφαλα του Οτου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Διάβασα και την εντεκάδα και έχω να κάνω την εξής ερώτηση: πάλι έβαλε μέσα όλους τους άμπαλους και άφησε έξω τον δίμπαλο (Νίνη); Ντροπή.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Σημερα ειναι μεγαλη μερα. Πρωτο γκολ και πρωτος βαθμός (ή βαθμοί) για την Ελλάδα σε Μουντιάλ. Οι Νιγηριανοί μοιαζουν ήδη σοκαρισμένοι απο την αποφασιστικοτητα των παικτων μας. Θυμηθείτε το.
ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ!
ΠΑΜΕ ΧΕΛΛΑΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Αν η διάταξη των παιχτών μας είναι αυτή που είδα μόλις τώρα στο γράφημα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
2-0 σκορ, Τοροσίδης και Αβραάμ οι σκόρερ. Σε ποιο τέρμα θα τα βάλουν δεν ξέρω, ούτε τον νικητή ξέρω![]()
Αχαχαχα αριστερα ο Σαλπι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχω πολλή αγωνία, με έχει λούσει και ζεστός ιδρώτας. Κάνει και 65 βαθμούς έξω.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Έπεσε κάτω ο Καραγκούνης! Έλα ρε, τι μας λες...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πουρουπουπού - Καρούλιας σε περιγραφή και σχόλιο. Ζήτω οι βουβουζέλες!
Χαχαχαχααχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θερμά συγχαρητήρια στον Τζόρβα γιατί δείχνει το ήθος του και την ευγένειά του, κάνοντας στην άκρη για να περάσει η μπάλα!
Βαλε επιθετικοοοοο
Βρε Αλέξη,σταμάτα να κοιτάζεις τα παπάρια των Νιγηριανών.Τη μπάλα πρέπει να πιάσεις.
Τι είναι αυτά ρε Τζόρβα... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ!![]()
Μια μαλακία ο Βύντρα, άλλη μία ο Τζόρβας....
...και μη μου πείτε ότι επαναλαμβάνομαι!!!
άρε Βάζελε, μπουρδ@λο μας την έκανες την ομάδα.....
eddie8 (17-06-10)
Μπήκε γκόλ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ρε τι κανει ο μαλακας ο πυροβολημενος?
το κορνερ που παραχωρησε ουτε στην παιδικη χαρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks