Μπραβο στην Εθνικη μας,παει τρενο!!!! αλλα δεν μπορω να μην το πω... ρε ποιος χατζηδακος,,,βαλε μεσα Ρετσο, ο πιο φορμαρισμενος αμυντικος που εχεις δεν γινεται να ειναι τεταρτος,..
Με την απόδοση που έχουμε στο Nations League πάμε επιτέλους για μια καλή κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ. Θα πάρουμε 1 ομάδα απ' το 1ο γκρουπ και οι άλλες θα είναι στα μέτρα μας, στη χειρότερη. Και θα έχουμε ως backup και τα playoff του Nations League.
![]()
Μπραβο στην Εθνικη μας,παει τρενο!!!! αλλα δεν μπορω να μην το πω... ρε ποιος χατζηδακος,,,βαλε μεσα Ρετσο, ο πιο φορμαρισμενος αμυντικος που εχεις δεν γινεται να ειναι τεταρτος,..
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι παιχτουρα είναι αυτός ο Σιωπης. Πόσο πολύ ταιριάζει στον Ολυμπιακό ρε φιλε
Μας λείπει ένα τέτοιο χαφ πολύ. Ειδικά φέτος.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαρίτα κι εμένα μου άρεσε πολύ χθες αν και η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω σε εκτίμηση σαν παιχτη γενικότερα αλλά μην ξεχνάς πως περασε από την ομάδα με πλήρη αποτυχία οπότε δεν ξέρω πως τώρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό το πείραμα....
Εν τω μεταξύ είναι το πρώτο παιχνίδι που πασάρει έτσι... Δεν έχει υπάρξει άλλο παιχνίδι με τόση ποικιλία στην πάσα του και κυρίως να του βγαίνουν και πολλές από τις όχι σίγουρες, όταν συνήθως ακόμα και στα πέντε μέτρα έκανε λάθος.
Εγώ βλέπω ότι υπάρχουν ικανότατοι Έλληνες ποδοσφαιριστές παρόλο που εμείς τους σνομπάρουμε για να φέρνουμε την μουτσαρία από δω και από εκεί.
Κατά τα άλλα μπράβο στην Εθνική, τέτοιο κυριαρχικό ποδόσφαιρου που είδαμε στα τελευταία 2 παιχνίδια έχουμε χρόνια να δούμε από την ομάδα (αν έχουμε δει ποτέ).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (14-10-24)
Ούτε οι Έλληνες βγαίναν τόσο παικταράδες, ούτε οι ξένοι που φέρναμε ήταν σε τέτοιο ποσοστό ή randomάδες, ή παλαίμαχοι, σαν αυτούς που κουβαλάμε τελευταία. Το μόνο που μπορώ να φορτώνω τους προπονητές είναι ότι προτιμάνε να τους κουβαλάνε Στάμενιτς και λοιπά πτηνά και να τους βάζουν, αντί να τους ρίχνουν στην κερκίδα μέχρι να γίνουν καλύτεροι από τους μικρούς που είναι πιο άπειροι και λοιπά τινά αρχίδια που διαβάζουμε.
Μόνο εμείς και η Ρουμανία κάναμε το 4/4 σε όλο το Nations League. Και η Ρουμανία είναι League C με αντιπάλους Κόσοβο, Κύπρο, Λιθουανία. Αν δεν χάσουμε σε 1 μήνα από την Αγγλία, είμαστε σίγουρα 1οι ότι κι αν γίνει την τελευταία αγωνιστική εκτός με Φινλανδία. Και σίγουρα πάμε για Pot 2 στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ.
Δηλαδή κερδίζουμε τόσα παιχνίδια, νίκες με Αγγλία μέσα-έξω, αήττητο, πρώτοι με διαφορά στον όμιλο κλπ. μόνο και μόνο για να έχουμε... καλύτερη κλήρωση στα προκριματικά??
Και γαμώ τις διοργανώσεις... Ποιος φωστήρας πάλι τη σκέφτηκε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι, αλλά και να ήταν μόνο αυτό, λίγο είναι; Τα διεθνή φιλικά αντικατέστησε, που δεν είχαν το παραμικρό νόημα, δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζουν όλοι. Εκτός απ' την κατάρτηση των γκρουπ δυναμικότητας, δίνει και 2η ευκαιρία για πρόκριση στη μεγάλη διοργάνωση. Αν βγούμε 1οι ανεβαίνουμε στη League A, όπου θα έχουμε σχεδόν εγγυημένη θέση για τα μπαράζ του Euro '28 και για καλύτερη κλήρωση στα προκριματικά του. Όπως δεν θα είχαμε την ευκαιρία τον Μάιο κόντρα στην Γεωργία, αν δεν υπήρχε το Nations League.
Τώρα για το Μουντιάλ, οι 4 πρώτοι της League A πάνε σε μπαράζ με τους 4 καλύτερους 2ους των προκριματικών. Αυτοί οι 4 πρώτοι του NL λογικά θα βγουν πρώτοι και στα προκριματικά και θα πάνε απευθείας, άρα θα αφήσουν τη θέση τους σε 1ο της League B. Εμείς δηλαδή, θα κληρωθούμε απ' το pot 2 με έναν μόνο ισχυρό και οι άλλοι θα είναι εντελώς στα μέτρα μας. Απ' αυτόν τον όμιλο, αν βγούμε 1οι πάμε απευθείας, αν βγούμε στους 4 καλύτερους 2ους πάμε στα μπαράζ και στην απίθανη περίπτωση που βγούμε 3οι και κάτω, θα πάρουμε την 2η ευκαιρία απ' το Nations League (αν βγούμε 1οι).
Με λίγα λόγια, έχουμε πλέον στα χέρια μας διπλή ευκαιρία με πολύ καλές προϋποθέσεις, να βρεθούμε σε Μουντιάλ και Euro στα καπάκια. Και όλα αυτά, λόγω αυτής της διοργάνωσης που δεν σας αρέσει.
Μη το δενουμε κομπο οτι θα νικησουμε παλι την Αγγλια. Το εντος θα ειναι πιο δυσκολο γιατι θα ερθουν υποψιασμενοι.
Οπα. Οι 4 πρωτοι του nations λογικα θα περασουν και απο τα προκριματικα. Αρα θα μας δωσουν τη θεση τους (αν βγουμε πρωτοι στο nl) να παιξουμε μπαραζ με τους 4 καλυτερους δευτερους των προκριματικων.
Αρα ειτε βγουμε (καλυτεροι) δευτεροι στα προκριματικα, ειτε πρωτοι στον ομιλο του nl, μια ευκαιρια θα εχουμε ακομα.
Εκεί που έγραψες αν βγούμε τρίτοι. Αλλά οκ, το 'χω!
panahs7 (16-10-24)
Ναι, θα έχουμε καβάτζα το Nations και αν βγούμε στους καλύτερους 2ους στα προκριματικά πάμε από εκεί στα μπαράζ και αφήνουμε κι εμείς τη θέση μας σε κάποιον άλλον στο NL, ενώ αν βγούμε στους χειρότερους 2ους και κάτω, θα χρησιμοποιήσουμε την καβάτζα. Με λίγα λόγια, αν δεν χάσουμε απ' την Αγγλία, θα έχουμε σίγουρα 2η ευκαιρία για να πάμε Μουντιάλ, ό,τι κι αν τερματίσουμε στα προκριματικά.
giovanni#10 (16-10-24)
Λοιπον, πρεπει να συντριψουμε την -οπως παντα- αστηρικτη επαρση κ τον υπερφιαλο εγωισμο των Εγγλεζων στο εδαφος.
Ερχονται με υφακι οτι κ καλα θα μας τιμωρησουν λεει επειδη μπορουν.
Θα μας κλασουν τα αρχιδια , αντε μεσημεριστικα μη πω τπτ πιο βαρυ. Ποτε δε βαζουνε μυαλο. Ουτε οταν τους βουλιαξανε το βρωμοτσαι τους στο λιμανι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks