sadi (13-06-10)
εχει πατερα Τσεχο ο Βυντρα,οντως.αυτα περι καθαροτητας Εθνικων ειναι να χαμε να λεγαμε.αν ηταν ετσι,ενας απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων,ο Ζιζου,δεν θα επαιρνε ποτε ευρωπαικο και παγκοσμιο με την τρομερη τοτε Γαλλια,αλλα θα βολοδερνε με την Αλγερια.
sadi (13-06-10)
πλακα πλακα ενας μαυτα που θα βλεπει στη Νασιοναλμανσαφτ,θα τριζουν τα κοκκαλα του.ποιος αλλος,ο Αδολφος!![]()
Αυτο λεω.Πολλα δεν αλλαζουν.αλλα αν πηγαινε βασει καταγωγης μονον,πολλα χρονια τωρα,αρκετα πραγματα θα ηταν διαφορετικα σε πολλες Εθνικες ομαδες,και οχι μονο στο ποδοσφαιρο.
Haris1984 (13-06-10)
σαυτο δεν εχεις αδικο..αλλα ειναι συχνο φαινομενο...!γιατι,ποιος ηξερε πως ο Ντεκο ΔΕΝ ειναι πορτογαλος,αλλα Βραζιλιανος με....γιαπωνεζικη συμμειξη?
Εμενα δε με χαλαει καθολου. Ολος ο πλανήτης πλην ελαχιστων εχει πλεον καταλαβει οτι η "εξωθεν εκπροσωπηση" και το "εθνική ομάδα" εχουνε παει περίπατο δεκαετίες τώρα. Εγώ μπάλα θελω να βλεπω. Και η Γερμανία με χόρτασε σήμερα. Ζμπουτζαμ με ποιους αντιπαλους επαιζε. Και η Αργεντινή η πολυδιαφημισμενη με κατι λιμά νεγράκια επαιζε αντιπαλους και το σκατό είχε φτάσει στην λαμέ καλτσα του Ντιέγκο μεχρι να σφυριξει ληξη ο ρεφερης. Αυτοι ειναι ικανοι να χασουνε και απο μας.
Μπραβο στους Γερμανους, τους χρωσταω ενα ομορφο βραδυ. Επιτελους μια ομαδα με αρχίδια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (14-06-10), dimace (14-06-10), Haris1984 (13-06-10), karalamanajic (14-06-10), stelios-7- (13-06-10)
ανετα μπουρουσε να ηταν και 7-0 σημερα το σκορ
φαντασου να παιζαμε εμεις με καμια γερμανια
ο παναγια μου.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Tρομερό το πρωτοσέλιδο της πρασινάδας, τώρα το είδα. Έξω λέει οι άμπαλοι από την Εθνική, μέσα ο Νίνης.
Βρε μ@λάκες, βρε ζώα όρθια, όλοι οι άμπαλοι που λέτε δικοί σας είναι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (14-06-10), Galletti97 (14-06-10), panahs7 (14-06-10)
μιλαμε οι ανθρωποι ειναι στοκοι.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Αφού ο Μπάλακ (η μεγαλύτερη απάτη παίκτη στην ιστορία της
Γερμανίας) έσπασε το πόδι του θα δούμε καλή μπάλλα, πρόεδρε.
Η ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αλλά είναι παιδιά που παίζουν
χρόνια μαζί και γουστάρουν να βάζουν κάτω την μπάλλα, χωρίς
τις γελοίες σκοπιμότητες άλλων ομάδων.
IERO (14-06-10)
Βούιξαν οι βουβουζελες
μπήκαν μέσα οι βαζέλες
πανηγύρι και χαρά
σχιστομάτικα παιδιά
τι κοντοί που είναι αυτοί
θα τους πιασουμε απ' τ' αυτί
θα τους βάλουμε πεντέξι
κι όποιος Έλληνες αντέξει
Ξεκινάνε οι βουβουζέλες
τι επάθατε βαζέλες;
Γλώσσες εξω απο το στόμα
τα πλεμόνια σας στο χώμα
γιούργια κάνουν μογγολάκια
και τσιμπάμε δυο γκολάκια
τώρα κλαίνε οι βουβουζέλες
και τ'αρχίδια μας κορδέλες
Τζόρβα παλικάρι μάγκα
κι αλανιάρη της φακής
τσάκω μία βουβουζέλα
για να πας να βολευτείς
κι εσεις Βυδρα, Καραγκούνα
και τα επίλοιπα παιδιά
στη μεγάλη στεναχώρια
παίχτε μια βουβουζελιά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (15-06-10), Eleni7 (16-06-10), noobystyle (14-06-10)
τα γλυκούλια μου , τα τρυφερούλια μου , εκεί στην βαζελική ελλάδος ,τα πείραξε η κριτική; τους χαλάμε την ζαχαρένια τους ;;;
βρε δεν μου πάτε στο διάολο όλοι σας , μαλακιστίρια ! πονέσανε τα μάτια μας με το σίχαμα σας και έχετε και μούτρα να μας ζητάτε τα ρέστα !!!
υ.γ. Δεν μας έφτασε το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής και η μέτρια εμφάνιση έχουμε να ακούμε και τους ΠΡΠΠ και Θεοφιλόπουλο να κάνουν το άσπρο , μαύρο και τα ούμπαλά μας τούμπανο. Πως ρυθμίζεται η τηλεόραση να ακούς μόνο βουβουζέλες;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καλα οι δηλώσεις του Τζόρβα μου σπάσανε τα νεύρα! Σιγα την κριτική που άκουσαν οι παίχτες απο τις εφημερίδες! Ολοι τον Ρεχακλή κατηγορούσαν και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!
Δηλαδη ρε Τζόρβα αν σε κράζαν όπως οι Αγγλοι κράζουν τον green τι θα έλεγες!?!?! "for all our sakes, he's got to go - now", Fabio Capello must axe Green, "he may as well send him straight home", "howler that will haunt him for the rest of his career", "Hand of Clod" κτλ.
και εσύ αν είχες την αβάντα της ομοσπονδίας - του προέδρου - του προπονητή και του χορηγού τις ίδιες παπαρίες θα έλεγες (αν όχι χειρότερα)
όσο για τον Αλεεεεεεξηηηηηηηηη , ας ρωτήσει τον Παπασταθόπουλο για τα ιταλικά πρωτοσέλιδα ... εκεί να δεις "καρύδια" που θέλει για να το αντέξεις . ειδικά το "ετοιμάστε τις ντομάτες" το έχουν ψωμοτύρι !!!
αλλά Αλέεεεεεξηηηηηηη όποιος και να είχε φάει τόσους "πυροβολισμούς" (ειδικά από πίσω) όπως εσύ ... ε θα τον ενοχλούσαν όλα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
του βλακα μια του φταινε τα ανυπαρκτα αεροβολα,μια οι διαιτητες...ποτε η ομαδα του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
To κορυφαίο σημείο των δηλώσεών του ήταν αυτό:
"Η Νιγηρία είναι και αυτή μια πολύ δυνατή ομάδα, την οποία πρέπει να την μελετήσουμε προσεκτικά τις μέρες που έρχονται καθώς όπως ήταν λογικό είχαμε ρίξει όλο το βάρος στους Κορεάτες".
Δηλαδή ρε παπάρα άμα δεν είχατε ρίξει όλο το βάρος στους Κορεάτες πόσα θα τρώγαμε?????
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks