Ταρίφα
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ταρίφα
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Phaedra (16-06-10)
ακόμα και οι ερασιτέχνες της Νέας Ζηλανδίας προσπάθησαν ... και τα κατάφεραν
αντίθετα με την Βαζελική Ελλάδος που της έφταιγαν η κριτική , οι βουβουζέλες και οι ... πυροβολισμοί
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Οι μηδενικοί ... θρύλοι.
Μηδέν βαθμούς σε Μουντιάλ έχουν συγκεντρώσει οι :
Ελ Σαλβαδόρ (6 αγώνες)
Ελλάδα (4 αγώνες)
Καναδάς (3 αγώνες)
Ιράκ (3 αγώνες)
Αϊτή (3 αγώνες)
Ην.Αρ.Εμιράτα (3 αγώνες)
Κίνα (3 αγώνες)
Ανατολικες Ινδίες (1 αγώνας)
Επίσης είχαν μηδέν βαθμούς η Σλοβενία (κέρδισε την Αλγερία στον 4ο αγώνα μουντιάλ που έπαιξε) και η Ν.Ζηλανδία (οι ερασιτέχνες ξυλοκόποι στον 4ο αγώνα τους επισης πήραν το Χ απο τους Σλοβάκους).
Πάμε στα αλλα ρεκόρ. Από την έναρξη του τουρνουά διαθέτουμε το ρεκόρ του πιο ηλικιωμένου προπονητή. Καλό ή κακό; Κρίνετε εσείς.
Πάμε στα γκολ. Ωραία φάση. Να δούμε λοιπόν ποιές ομάδες δεν έχουν σκοράρει ποτέ και σε πόσους αγώνες.
Αυστραλία (4 αγώνες, 0-9 τέρματα)
Καναδάς (3 αγώνες , 0-5 τέρματα)
Ανατολικές Ινδίες (1 αγώνας, 0-6 τέρματα)
Ελλάδα (4 αγώνες 0-12 τέρματα)
Κίνα (3 αγώνες , 0-9 τέρματα)
Ζαϊρ (3 αγώνες, 0-14 τέρματα)
Αντιθέτως εχουν σκοράρει ομάδες όπως η Αϊτη (2 γκολ), τα Η.Α.Εμιράτα (2 γκολ), το Ελ Σαλβαδόρ (1 γκολ), το Κουβέιτ (2) , η Βολιβία (1), το Ισραήλ (1) , οι Ονδούρες (2), η Αίγυπτος (3), η Τζαμάικα (3) , η Κούβα (5!!!)
Γερά Ελλαδάρα! Ολα τα ρεκόρ δικά μας είναι με λίγη προσπάθεια!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για μενα πρεπει να δώσουμε το κατι παραπανω να κλεψουμε την πρωτη θεση απο το Σαλβαδόρ στην βαθμολογία των μηδενικών. Φαντασου να παθουμε καμια νίλα και να ερθουμε 0-0 με την Νιγηρία!
Θα μας μείνει μόνο το ρεκορ των τερματων να κυνηγάμε και θα δυσκολέψει το πραμα!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Phaedra (16-06-10)
τι λες , το ρεκόρ του 94 το σπάμε ;
Δεν νομίζω. Οσο περνουν τα χρόνια, οι ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γίνονται ολο και πιο πολύ μούφες. Η Αργεντινή του 94 πχ ήταν κλασεις ανώτερη απο την τωρινή. Και η Νιγηρία του Αμοκάτσι επίσης. Η Βουλγαρία δεν το συζητάμε , έφτασε στους 4, κλάσεις ανώτερη απο την Κορέα.
Με τα μεχρι τώρα δεδομένα είναι εφαμιλλη της τότε. Συνταξιούχοι ποδοσφαιριστές και αρκετοί μη-ποδοσφαιριστες που περνανε τον καιρο τους σε συνάξεις ομογενών αντι να παιζουνε μπάλα. Με εναν προπονητή έτοιμο να συνταξιοδοτηθεί, με "αποστολή" με τον καθε τυχαίο μέσα, ε, παραείναι πολλές για να είναι συμπτώσεις.
Οι ίδιοι είμαστε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Galletti97 (16-06-10), Phaedra (16-06-10)
αυριο παλι σεξ θα εχουμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οτο γερα παρτους τα λεφτα!!!
Θα πεσει μεγαλη βουβουζελα...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Ρεχάγκελ ...λέει ... πως δεν σηκώνετε από τον πάγκο για να δώσει οδηγίες .. διότι ...
από τις βουβουζέλες δεν θα τον ακούσουν οι παίκτες![]()
Πουστικα γεράματα, τον ξεμωραίνετε τον ανθρωπο...
Σαλπίγγιδη με Γκεκα αυριο μπροστα λένε τα τελευταία νεα.
ΥΓ. Βάλε δεξι εξτρέμ Χαριστέα και αριστερό Σαμαρα Οττο και θα φάμε 3 στο χαλαρό
Τι θα κάνει ο Όττο για να παίξει πιο επιθετικά και να σκοράρει? Μα θα χρησιμοποιήσει 3 σέντερ μπακ φυσικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks