kritikia (25-01-10)
Ανακοινώσανε το πριμ σε περίπτωση νίκης επί της βαζέλας ή ακόμα?
.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Από τον[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]| 4 Φεβρουαρίου, 2010
“Πραπονιέται το Ολυμπιακό επειντή τιμωρήτηκε το Καραϊσκάκη. Τι να πούμε ντηλαντή εμείς το ΑΕΚ που τιμωρήτηκε το ΟΑΚΑ κχωρίς λόγο και παίξαμε με το Ξάντη κχωρίς το κόσμο;
“Τι εννοείτε όταν λέτε ότι τιμωρήθηκε το ΟΑΚΑ; Αφού κανονικά παίξατε. Με κόσμο”.
“Μπα; Και που το είντες εσύ το κόσμο;”
“ΓΚΟΟΛ! …ΟΟΟΛ …ΟΟΛ …ΟΛ …Λ …Λ“
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bεβαια οπως βλεπετε τα αεκακια ειναι 1000% σιγουρα οτι θα παρει πρωταθλημα ο λαγος οποτε εμεις και ο ζμπαογκ τρεμουμε!!
Μαλιστα μαλιστα ευτυχως που επεσε ο οφη στη β' εθνικη!
Τα παραρτηματα αντι να μειωνονται .... αυξανονται και μαλιστα με γεωμετρικη προοδο!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panahs7 (08-02-10)
συγγνωμη τι δουλεια εχουν οπαδοι της αεκ στ γηπεδο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (14-02-10)
Το σκότωσε το θεριό σήμερα η ΑΕΚαρα.
Θα έκρυψαν τα κασκόλ τους μπαίνοντας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φαγανε και γκολ οι μαλακες....και το ειχα παιξει 0-2
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mάλιστα. Ασταμάτητη. Επειδή κέρδισαν τον τελευταίο του πρωταθλήματος.
Ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks