Airness (23-09-09)
Airness (23-09-09)
Κάθε χρόνο τα ίδια πρωτοσέλιδα πριν το ντέρμπι...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
EL TOROOOOOOOOO
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
πατηστε τους ανυπαρκτους γραφανε σημερα.
τους πατησαμε λοιπον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iakov7 (24-09-09)
παλι μπουκωμενη εφυγε η βασιλισσα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Βρήκαν τον γενικό αρχηγό που τους άξιζε. Βασιλάκης Καίλας Δημητριάδης![]()
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
sirkostas (24-09-09)
Airness (24-09-09), gdk7 (24-09-09), panty (24-09-09), sirjohnbest (24-09-09), somekindofgrinder (24-09-09)
πολυ κλαμα σημερα στα πρωτοσελιδα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δηλαδή τι περιμένατε από τους κλαψομ@ύνιδες? Εδώ κλαίγονται οι "αντικειμενικοί". Αυτοί δε θα κλαφτούνε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
έλα μωρέ! ένα γκολ οφσάιντ βάλανε και μιλάνε κι από πάνω!
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
smageo (24-09-09)
Ρε λαμογια, ρε αθηναικο παραρτημα του λαγου μιλατε κιολας??
Σα δεν ντρεπεστε λιγακι λεω εγω!
Ρε κακομοιρηδες, μαρθαβουρτσιδες ηταν πεναλντι του Μελμπεργκ?
Και αν ηταν πεναλντι αυτο το γκολ σας δεν ηταν οφσαιντ??
Ρε πατε καλα??
Στου κρεμασμενου το σπιτι μιλανε για σκοινι??
Ουστ απο εδω να χαθειτε ελεεινοι!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panty (24-09-09)
.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ!!!
ΧΑΝΟΥΜΟΚΛΑΨΟΜΟΎΝΗΔΕς ΑΙΏΝΙΟΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
smageo (24-09-09)
Ααααα και μια και το θυμηθηκα!!
Ρε σεις παρτε τον ..... Τιμουρη για προπονητη, μιας και χτες φωναζατε ρυθμικα το ονομα του!! (Καντε και ρολο την αφισα του Ριβαλντο και ξερετε καλα την να την κανετε τωρα ..... )
Ρε μιλαμε για καταντια!!
Εχετε φτασει σε σημειο απολυτου ξεπεσμου!!
Ουστ και παλι....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
τώρα που ήμουν στο χωριό , ο θείος ζήτησε την βοήθειά μου. έχει μια μονάδα με ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα και για να μην τα κυνηγάμε από εδώ και από κει τα τουφεκάγαμε ...... είχε πλάκα .... βρε λέτε και ο βασιλάκης ο τοροσίδης να έχει τέτοιες εμπειρίες ;
χτες είχε άλλα κυνηγητά
και ω της τύχης , η μάνα χτες είχε κοτόπουλο ψητό .... έφαγα καλααααααααααααααα![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ....
Ας λενε οτι θελουν. Το πεναλτυ στον Μελμπεργκ οντως μπορουσε να δοθει αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε κλασσικη περιπτωση πεναλτυ. Ηταν αθελο αλλα ο Μελμπεργκ ειχε το χερι του σε λαθος θεση. Απο την αλλη εβαλαν γκολ που ηταν μαλλον οφσαιτ, περιμενω να το ξαναδω. Φυσικα τωρα αρχισαν οτι ΑΝ δινοταν το πεναλτυ θα μας ελιωναν κλπ κλπ και καμποσες αλλες μπραφουφες. Αστε που ανακαλυψαν αλλες 80 φασεις που αδικηθηκαν! Μια ζωη τα ιδια, οταν θα ερθει η επομενη σφαλιαρα, που ελπιζω να μην ειναι με τον ποα, να δουεμ τι θα λενε τοτε.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks