Ποσα κιλα ειναι?
μαλακες εννοω
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ!
Μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι,η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για την διεξαγωγή του ματς, εξαιτίας της παραμονής στις εξέδρες περισσότερων από 100 οπαδών του Περιστερίου!
Το κείμενο της ένστασης αναφέρει:
«Η ομάδα της ΑΕΚ ενίσταται ότι μετά τη συμπλοκή η οποία έγινε από τους φιλάθλους του Περιστερίου προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ και κατόπιν εντολής των 3 διαιτητών εκκενώθηκε το γήπεδο. Το παιχνίδι ξεκίνησε και στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 100 φίλάθλοι του Περιστερίου.»
Για το συγκεκριμένο θέμα στο φύλλο αγώνος, οι διαιτητές έγραψαν: «Μετά την εκκένωση του γηπέδου και σε συνεννόηση με την αστυνομία και τις 2 ομάδες παρέμεινε στο γήπεδο περιορισμένος αριθμός φιλάθλων που όπως δηλώθηκε ήταν συγγενείς των παικτών και άτομα των διοικήσεων των 2 ομάδων οι οποίοι έκρινα ότι δε θα παρεμπόδιζαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.»
Στο φύλλο αγώνα, οι διαιτητές έγραψαν για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν έξι λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και τη σύρραξη των οπαδών που προηγήθηκαν, χωρίς να αναφέρουν την ευθύνη.
Δε φτάνει που εκατό-διακόσιοι αλητήριοι οπαδοί της Αεκ ενώ υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων βρέθηκαν στο γήπεδο επιτέθηκαν προπηλάκησαν οπαδούς του Περιστερίου και γυναικόπαιδα,δε φτάνει που αντί να πετάξουν αυτούς τους αλήτες απ'το γήπεδο έδιωξαν !!και τους φιλάθλους του Περιστερίου που είχαν πάει να δούν την ομάδα τους θέλουν και το παιχνίδι στα χαρτιά!Ρε ηθικοί που μας τα πρήξατε με την υπόθεση της Καλαμαριάς
τι λέτε τώρα;Ούστ από δω που για να δείξετε το μέγεθος του ανύπαρκτου λαού σας πάτε και κάνετε επεισόδια εκτός έδρας ακόμα και στο χάντμπολ και ζητάτε και τα ρέστα!Και μια ερώτηση πρός την Αστυνομία;Θα μας εξηγήσει κάποιος ανώτερος πως είναι δυνατόν να απαγορεύονται οι μετακινήσεις και στο μπάσκετ και να βρίσκονται οπαδοί του Παναθηναικού στη κυψέλη με τον Πανελλήνιο,οπαδοί της Αεκ στο Περιστέρι και σε 50 οπαδούς του Ολυμπιακού με εισιτήρια στο χέρι στο Μαρούσι να τους απαγορεύεται η είσοδος;Κε Χρυσοχοίδη ο νόμος εφαρμόζεται η εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά το δοκούν;
που τον θυμηθηκαν αυτον;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (17-03-10)
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΛΕΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
γιατί γινόταν μέχρι τώρα λαμογιές ;;;;;; απο ποιούς ;;;;; μήπως από τον άντρα της Ντέπις ;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Δεν ξέρω για τις λαμογιές αλλά ακόμα και η ΑΕΚ προσέλαβε τεχνικό διευθυντή. Εμείς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εμείς έχουμε Χρυσικό ρε !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Σάσα Μπάστα εναντίον Ταχτσίδη!
Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί ο έρωτας Μπάστα και Ταχτσίδη καθώς η νεαρή τραγουδίστρια κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πως τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/3) χάραξε τη λέξη "καρ...λα" στο αυτοκίνητό της!
Η 21χρονη αοιδός εμφανίστηκε στο δελτίο του Star Channel καταγγέλλοντας τον πρώην της σύντροφο: "Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά. O άνθρωπος αυτός μου είχε κάνει 55 κλήσεις στο κινητό μου στις 04:30.
Επειδή δεν απάντησα, μου κατέστρεψε το Smart. Το έχει χαράξει παντού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κάνει αυτά ένας φαντάρος. Είναι ο πρώην μου. Πήραμε δακτυλικά αποτυπώματα από το αμάξι και είναι αυτός."
Η Σάσα Μπάστα μάλιστα τον κατηγορεί πως αφού της χάραξε τη λέξη "καρ...λα" στο αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!
Το επόμενο πρωί η 21χρονη τραγουδίστρια πέρασε από το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Η μήνυση αφορούσε το τροχαίο ατύχημα που είχαν στις 31/1 καθώς εκείνη τον κατηγορεί τώρα ότι έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο αφού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
Faithful (21-03-10)
Α ρε μαλακισμένο Ταχτσίδη, παρενοχλείς ακόμα την κοπέλα, κωλόπαιδο.
Υ.Γ.:
Πως έγραψε με μπανάνα;...πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλος μαλακας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kritikia (24-03-10)
Ποιος ξερει τι κερατο θα εφαγε..
Εμ δεν γινονται ολοι Μπεκαμ-Βικτορια!
Bookmarks