Πολυ καλος παιχτης no doubt about this οπως λενε και στο χωριο μου
ΑΕΚ για Ζεοβάνι!
Μία εντυπωσιακή μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay». Η Ένωση λοιπόν, φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο μέσο, Ζεοβάνι.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να υλοποιηθεί η μεταγραφή είναι να υποβιβαστεί η Χαλ, καθώς έτσι η αγγλική ομάδα θα υποχρεωθεί να μειώσει τον προϋπολογισμό της και να αποδεσμεύσει τον 30χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2011.
Ο παίκτης, που λαμβάνει 900.000 ευρώ ετησίως, φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ελλάδα. «Δεν θέλω να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα το δούμε το θέμα και θα δούμε τι θα κάνει και η Χαλ», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Βελόζ.
Ο Ζεοβάνι ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρουζέιρο και το 2001 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Δεν κατάφερε όμως να «πιάσει» στη Βαρκελώνη και ενάμιση χρόνο μετά πήγε στην Μπενφίκα, όπου έμεινε από το 2002 έως το 2006 και υπήρξε συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη.
Εν συνεχεία αφού επέστρεψε για λίγο στην πατρίδα του και στην Κρουζέιρο, ξαναδοκίμασε στην Ευρώπη και την Premier League. Το 2007-2008 πέρασε από την Μάντσεστερ Σίτι και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στην Χαλ, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Πέρυσι, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Χαλ και στην ουσία συνέβαλλε τα μέγιστα για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Αγωνιστικά, ο Ζεοβάνι είναι παίκτης «πασπαρτού» που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες ως εξτρέμ και στο 4-4-2 και στο 4-3-3. Μπορεί ακόμη να αγωνιστεί ως «δεκάρι», ως περιφερειακός επιθετικός ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός.
Η καριέρα του Ζεοβάνι
2001/02-Μπαρτσελόνα: 21-1
2002/03-Μπαρτσελόνα: 5-0
2003/04-Μπενφίκα 3-0
2004/05-Μπενφίκα: 31-6
2005/06-Μπενφίκα: 25-3
2006/07-Κρουζέιρο: 14-2
2007/08-Μάντσεστερ Σίτι 19-3
2008/09-Χαλ: 34-8
2009/10-Χαλ 21-3
Πολυ καλος παιχτης no doubt about this οπως λενε και στο χωριο μου
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
αν ειναι δυνατον οι φτωχομπινεδες δες μεταγραφες που πανε να κανουνε.....
ας περιμενουμε να την κανει πρωτα γιατι δυσκολο το βλεπω..
chainsaw (06-04-10), georgethirdeye (25-03-10)
Καλος παικτης αλλα δυσκολο για την Αεκ..
Ψαρώσατε από το πρωτοσέλιδο της Sportpay??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη IERO : 04-04-10 στις 20:16
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μπόλονι: "Θα με ενδιέφερε η ΑΕΚ"
Ο Λάζλο Μπόλονι ρίχνει δίχτυα στην ΑΕΚ. Ο 57χρπνος Ρουμάνος προπονητής έχει προταθεί στην Ενωση και μάλιστα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε να έρθει στη χώρα μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου...
Ο Μπόλονι αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες από τη Σταντάρ Λιέγης, καθώς η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν απογοητευτική, μένοντας εκτός διεκδίκησης του τίτλου από νωρίς. Ωστόσο ο βελγικός σύλλογος συνεχίζει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με δύο νίκες.
Ο 57χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Νανσί, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ρεν, Μονακό, ενώ έχει αναλάβει και την εθνική ομάδα της χώρας του.
(29/3 12:33)
... Σταμάτης Βούλγαρης
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Μην ειναι κανενας Σαντος...........και μονο που το σκεφτομαι με πιανει φτερνισμα..αλλεργικο θα ειναι στο ακουσμα του ονοματος του..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
για φρουτακι τον εχει τον κουπερ ο ερνεστο...τι να λεμε τωρα
τελως παντων δεν το καταληλο μερος για να μιλαμε για τον ερνεστο και για τον καθε ερνεστο....εχει ηδη κλεισει οι υπογραφες μενουν μονο..
παντως βλεπω η αεκ που δεν εχει να φαει θα κανει περισσοτερες μεταγραφες απο εμας στο τελος
παντως μεχρι και το αεκακι αποκτα τ.δ
μια χαρα τους κοβω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (05-04-10)
Περισσότερο από όσο γελάμε με τα δικά μας χάλια? Δύσκολο το κόβω...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τον Ντομι ΡΕ???!!!
Θελετε πολεμο δηλαδη??
Παω να τυπωσω τα 500ευρα απο τωρα,για να εχω να πεταξω στον προδοτη οταν ερθει στο Καραισκακη.
*****8.23*****
Δεν ελπίζω να κάνουνε καμιά μαλακία στην διοίκηση και να δώσουν τον ντελικάτο,ψηλόλιγνο παλικάρι,το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου που ακούει στο όνομα Διδιέ Δομί.![]()
Bookmarks