antonisgate7 (30-11-08)
9.854 εισιτηρια κοπηκαν χτες...
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ!
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
antonisgate7 (30-11-08)
Ε είχε κρύο βρε Μαργαρίτα!!!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sabar77 (30-11-08)
Μαλλον 9.854 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!
Χελακης!!
Δεν είπαν στον κόουτς ότι απουσίαζε ο Ιμπραΐμοβιτς!
SportDay / Χελάκης Γιώργος
Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το «REXONA»... Να του πει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού γουστάρει πολύ τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Γουστάρει να βλέπει τους οπαδούς του Ολυμπιακού με το κεφάλι στο πάτωμα κάθε φορά που οι εξετάσεις αίματος δείχνουν το... ευρωπαϊκό DNA του «τριφυλλιού». Γουστάρει, όμως, να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ και να βλέπει μπάλα της προκοπής. Να βλέπει τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή και τον Αστέρα να δεινοπαθούν. Κάποιος να του μιλήσει και να του τα πει. Να το κάνει με αγάπη και σεβασμό, αναγνωρίζοντας τα αξεπέραστα «διπλά»σε Βρέμη και Μιλάνο. Αγαπησιάρικα να του τα πει, να μη μουτρώσει ο κόουτς. Να του πει ότι όταν μέσα στη βροχή μαζεύονται στο ΟΑΚΑ 40.000 βαζέλες,
θέλουν να δουν την ομάδα τους να ταλαιπωρεί τον αντίπαλο κι άμα λάχει να τον χορταίνει γκολ. Εντάξει, μας έχει πει ο Οσιμ τι ακριβώς είναι η μπάλα, αλλά αυτό σημαίνει ότι της συμπεριφερόμαστε σαν πραγματικός Παναθηναϊκός. Οταν τη γυροφέρνουμε συνεχώς μέσα κι έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου. Οταν σουτάρουμε προς το τέρμα. Οταν η μία επιθετική προσπάθεια διαδέχεται την άλλη. Οχι όταν αγκομαχάμε μέχρι να τη φτάσουμε μπροστά. Οταν πλην του Ιβανσιτς ουδείς μπορεί να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του. Οταν περνάει η ώρα και στέλνουμε τον Γκούμα μπροστά για να παίξουμε «μακριά γαϊδούρα». Η μπάλα φταίει όταν δεν θέλει να μπει μέσα. Οταν δεν τη στέλνουμε καν προς τα εκεί, κόουτς, φταίμε εμείς. Καλά και άγια τα τρία σέντερ μπακ όταν παίζεις στο «Σαν Σίρο». Με τον Αστέρα Τρίπολης είναι σαν να τα σπρώχνεις στην αεργία.
Ετσι όπως πάει το πράγμα, θα τρελαθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Επιτυχίες στην Ευρώπη, μαύρο χάλι στην Ελλάδα. Κάθε παιχνίδι και καημός, κάθε καημός και χαμένος βαθμός. Ο Τεν Κάτε πρέπει να ψάξει και να βρει. Ενας τεχνικός που αποδιοργανώνει τη Βέρντερ και την Ιντερ, δεν μπορεί, κάτι μπορεί να σκαρφιστεί για να τα βγάλει πέρα με τον Αστέρα.
Ο Νίκος Κωστένογλου, με σύνεση και χωρίς να γεμίσει τον τόπο με αμυντικούς, έφυγε απ' το ΟΑΚΑ με το κεφάλι ψηλά. Ο Αστέρας θύμισε την περσινή δυσκατάβλητη ομάδα. Σημειώνεται με ικανοποίηση ότι φέτος στην ενδεκάδα του βρίσκονται περισσότεροι του ενός Ελληνες και ότι με τον Μιλάνο στη σύνθεσή του μπορεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
otan den exis idea ti ginete na min milas.o panteli ine athoos.den ine 1.5ek. pou kataxristike.diavase afto kai tha katalavis: Διαμοίρασε σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ το ποσό των 425 χιλιάδων ευρώ.Από το ποσό αυτό τις 280 χιλιάδες ευρώ φέρεται να εισέπραξε ο Τιμούρ Κετσπάγια για πριμ νίκης και προσωπικά δάνεια, που επιθυμούσε ο ίδιος και τις υπόλοιπες 145 χιλιάδες ευρώ φέρονται να εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές.
Στην ίδια περίοδο ήρθε επιταγή από την ΟΥΕΦΑ ύψους 5 εκατομμυριών ευρώ.O πρόεδρος της Ανόρθωσης φέρεται να προσπάθησε να τα καταθέσει σε μεγάλη Τράπεζα, για να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερο επιτόκιο, της τάξης του 7%. Ο Τουμαζής απουσίαζε στο εξωτερικό γι' αυτό και ο Παντελή κατέθεσε τα λεφτά στο όνομά του με στόχο να μη χάσει το 7% και με την επιστροφή του Τουμαζή το γραμμάτιο θα μεταφερόταν αυτούσιο στην Ανόρθωση.
Εκεί πληροφορήθηκε ο κ. Τουμαζής την κίνηση, θεωρώντας την ύποπτη και σταμάτησε την επιταγή, ενώ παράλληλα σταμάτησε και την επιταγή ύψους 500 χιλιάδων ευρώ στον ποδοσφαιριστή και στο μάνατζερ του νεοαπακτηθέντος παίκτη, Τρίκα.
edo kai ena mina 7 atoma prospathousan na spasoun to didimo timour-panteli to opio edo kai 6 xronia ine panisxiro.i epixirisis tou panteli pane sta ipsi milame gia ekatomiria.to 2004 o panteli irthe stin omada me tin omada na xrosta 8.5 ek evro.tora den xrosta tipota.to 2004 pirame to protathlima.ola itan mia xara.to 2005 irtame 4 kai arxisan ta mourmourita pros to prosopo tou ketsabaia apo aftous tous 7.meta apo afto vgike o proeros panteli k ipe oti oso ine aftos stin proedria o ketsbaia den fefgi apo tin ano.afto tous piraxe tous 7.tr afou piran mia stratigikoi k afou idan posa ekatomiria irthan stin omada meta to ch.l oloi ithelan tin proedria.vrikan profasi me tis 280 xiliades p edose ston timour xoris tin adia tous kai egine afto pou egine.
VAZELA MALAKA DIPLO MES TO O.A.K.A
TIMOUR GIA PLAKA DIPLO MES TO O.A.K.A
Δεν υπάρχει καμία κούραση παίδες. Και στο κάτω κάτω ένα σωρό παίχτες είχαν ξεκούραστους για να χρησιμοποιήσουν. Μας τα ζάλισαν το καλοκαίρι με τις μεταγραφάρες τους. Γιατί παίζουν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι? Που' ναι ο Κλεϊτονσίλβας? Ο Μάκης? Ο Σφήκας? Ο Ροντρίγκο Σούζας? Ο Φεγγάρης? Ο Ρουκαβλήμα? Ο Νίνης κλπ.
Αφήστε τους να λένε. Ούτε τους εαυτούς τους δεν πείθουν με τις παπαριές τους... Ένας Καρντόσο τους έκανε κουδούνια χθες και ψάχνονται τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mpak (30-11-08)
Κοιτάξτε τώρα σύμπτωση: τη χρονιά που η βαζέλα πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (2004) έπαιζε τελευταία αγωνιστική με τον Πανηλειακό. Φυσικά ήθελε μόνο νίκη για να πάρει τον τίτλο. Μόνο νίκη ήθελε και ο Πανηλειακός για να σωθεί. Και ω του θαύματος, την εβδομάδα του αγώνα παραιτήται ο πρόεδρος του Πανηλειακού, η ομάδα διαλύεται, οι φίλαθλοι δεν τον στηρίζουν (το παιχνίδι ηταν στον Πύργο) και η βαζέλα νικάει και στέφεται πρωταθλήτρια...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
«Η Σημερινή» με κύριο τίτλο «Μεγάλη κρίση ξέσπασε στην Ανόρθωση» αναφέρεται στις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν στην Αστυνομία μέλη του ΔΣ της Ανόρθωσης εναντίον του Προέδρου του σωματείου Ανδρέα Παντελή «για οικονομικές ατασθαλίες. Οι καταγγελίες αφορούν υπεξαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ».
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Παντως σκοπελος μακαρι να βρεθει μια λυση για την ανο απλα ειναι ατυχη στιγμη οταν γραφει ιστορια καποιοι την πηγαινουνε σαν αρνι στο σφαγειο.Ευχομαι ολοψυχα να βγειτε απο αυτην την ιστορια και απο τι διαβασα στο site η φωνη του μαχητη(μονο εσυ θασαι εδω και εγω αρθογραφω εκει καιρο)αν παραιτηθει ο παντελη θα αποσυρθουνε ολες οι κατηγοριες(βεβαια παραμονες του πιο κρισιμου αγωνα της ιστοριας της ανο ειναι οτι πιο χειροτερο).Τι να πω καλη τυχη με τον παο μιας και οπως βλεπετε μπορειτε το διπλο.
Βαρύ κλίμα στην Παιανία
Ο Χενκ Τεν Κάτε έκοψε την μία μέρα από το διήμερο ρεπό των «πρασίνων» και τους έφερε στην Παιανία για να ακούσουν για μία ακόμη φορά τα όσα είπε ο Ολλανδός στην συνέντευξη Τύπου μετά την οδυνηρή ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Τεν Κάτε είχε σαφώς πιο ήρεμο ύφος σε σχέση με το βράδυ της Κυριακής, όταν κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του και έβριζε συνεχώς, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]στον καθρέφτη για να βρουν τι φταίει και τους κατηγόρησε ευθέως ότι επιλέγουν παιχνίδια...
Στην Παιανία βρέθηκε και ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος όμως προτίμησε να μην δώσει το παρών στην προπόνηση κι έτσι δεν μίλησε στους παίκτες, ενώ στην «πράσινη» διοίκηση έχει απορριφθεί η σκέψη για πρόστιμο, αφού μία τέτοια κίνηση δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα...
Πάντως, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορεί να μην έχουν αντιδράσει δημόσια για τα όσα τους «έσουρε» ο Τεν Κάτε, αλλά είναι σίγουρο ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ.
Οι «περισσότεροι» πράσινοι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που τους κατέβασε ο Ολλανδός και έλεγαν χαρακτηριστικά μεταξύ τους ότι «κατεβήκαμε με τον Αστέρα με επτά παίκτες πίσω από την μπάλα, ενώ οι παίκτες του Αστέρα δεν μπορούσαν καν να πιστέψουν πως πήραν την ισοπαλία»...
Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι σε τεντωμένο σκοινί, και παρόλο που κάνουν προσπάθειες τόσο ο Τεν Κάτε όσο και οι παίκτες, αρκεί μία... σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι, καθώς ο Ολλανδός δεν έχει πολύ μεγάλο έρεισμα ανάμεσα στους παίκτες.
antonisgate7 (30-11-08)
Συμφωνώ απολύτως. Μακάρι να γίνουν μπουρδέλο στα αποδυτήρια από εδώ και τώρα και να διαλυθούν σε λίγο καιρό. Να φύγει και ο Κότε να τελειώνουμε (αν και έχω έναν συνάδελφο βάζελο που λέει συνεχώς ότι τον στηρίζει και του ρίχνω τρομερό δούλεμα!!! Οπότε μάλλον δεν με συμφέρει να φύγει...)
![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
johnnyred1 (30-11-08)
ο "παιζουμε την καλυτερη μπαλλα στην Ελλαδα" καλο ειναι να ετοιμαζεται για την μαχη της εξοδου στο Ουεφα γιατι τα πραγματα προβλεπονται δυσκολα!![]()
mpak (30-11-08)
υπαρχουν ακομα αυτοι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θα εχουν μειονεκτημα και βλεςπω τις μπουγατσες στα προκριματικα του τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πλησιάζει και ο Άρης με την Κομοτηνή...![]()
Πάντως θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τον παλικαρίσιο βαθμό που πήρε από τον Αστέρα και που θα αποδειχθεί κρίσιμος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βγει στην προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα playoff.
Χωρίς ίχνος ειρωνείας....
πραγματικα κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια.
ενας φιλος στο γηπεδο μου ειπε οτι ο αορατος τοιχος θελει να φυγει λεει γιατι δηλωσε οτι συμπαικτες του δεν ειναι επαγγελματιες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks