Σελίδα 775 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 2753754755756757257357457557657717727737747757767777787797857958058158258759751075117512751775 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 15.481 έως 15.500 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε δεν μου φτάνουν όλα, έχω και τους αρχηγούς των λαγών να έχουν μετακομίσει τη φωλιά τους απέναντι από το γραφείο που δουλεύω.. την ώρα που έφευγα, δεν μας φτάνανε τα συνεργεια των ΜΜΕ πάνω στο πεζοδρόμειο, ήταν απλωμένοι στις 4 γωνίες γύρω γύρω καμιά 10 αρια κουστουμάτοι με ακουστικό στα αυτιά... αει σιχτιρ θα φάω και καμιά τούμπα με τόση βαζελίνη πεταμένη στο πεζοδρόμιο..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kritikia για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (29-04-09), papdoux (30-04-09)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε δεν μου φτάνουν όλα, έχω και τους αρχηγούς των λαγών να έχουν μετακομίσει τη φωλιά τους απέναντι από το γραφείο που δουλεύω.. την ώρα που έφευγα, δεν μας φτάνανε τα συνεργεια των ΜΜΕ πάνω στο πεζοδρόμειο, ήταν απλωμένοι στις 4 γωνίες γύρω γύρω καμιά 10 αρια κουστουμάτοι με ακουστικό στα αυτιά... αει σιχτιρ θα φάω και καμιά τούμπα με τόση βαζελίνη πεταμένη στο πεζοδρόμιο..

Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και βασει του δικου μου διετους προγραμματισμου, του χρονου τετοια εποχη πρεπει να ειμαι παντρεμενος με τη Ζιζέλ ενω ταυτοχρονα θα περιμενουν παιδι απο μενα τοσο η Μονικα Μπελουτσι οσο και η Ολγα Κουρνικοβα.

Οσες πιθανοτητες εχεις Βγενοπουλε να σου βγει το δικο σου προγραμμα, αλλες τοσες εχει και το δικο μου. Μετρα τις μερες.

Μπορεις να αφησεις την Μονικα γιατι την εχω ταξει στον dna και τι να την κανει έγγυα;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να αφησεις την Μονικα γιατι την εχω ταξει στον dna και τι να την κανει έγγυα;

Ρε σεις ημαρτον σημερα δεν την παλευω αλλο απο τα γελια!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Θεός, θεός...
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Οχι την Μπελούτσι ρε συ, θα αισθάνομαι λες και πάω με τον Φερνάντο!! Άσε που μου κρατάει μούτρα γιατί δεν την έχω πάρει τηλέφωνο εδώ και 2 χρόνια!!!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι την Μπελούτσι ρε συ, θα αισθάνομαι λες και πάω με τον Φερνάντο!! Άσε που μου κρατάει μούτρα γιατί δεν την έχω πάρει τηλέφωνο εδώ και 2 χρόνια!!!

Παραιτουμαι ....................

Δεν με λυπασαι καθολου ...............

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα βολέψου τώρα με τον Παρντο και βλεπουμε...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Μη στεναχωριέσαι.. προχθές που πίναμε καφέ μου είπε ότι σε έχει συγχωρέσει..

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πρόεδρε ο Ποντίφικας που πήγε;
    Άλλον αλάθητο έβαλες;
    Για να μας θυμίζεις τι επιστήμονες είμαστε ε;

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (29-04-09)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άκαρδε άντρα.

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει θέμα μπάτζετ. Βάσει του διετούς σχεδιασμού που ξεκίνησε πέρυσι, του χρόνου ο Παναθηναίκός πρέπει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει την ίδια, αν όχι καλύτερη, πορεία στην Ευρώπη.
    Εγώ θέλω πενταετές πλάνο! ΤΩΡΑ!

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ
    ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

aljawn (30-04-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Την έννοια της λέξης "οικογένεια" την γνωρίζετε; Πολλοί θα ισχυριστείτε αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις αράδες ότι μάλλον τρελάθηκαν αυτοί στο gavros.gr από τα σημαντικά παιχνίδι που έρχονται. Όχι αγαπητοί μας φίλοι δεν τρελαθήκαμε. Πήραμε απόφαση να σας παρουσιάσουμε πως λειτουργούν οι σύγχρονες "οικογένειες" και πως πετυχαίνουν οι επιχειρήσεις που έχουν πολλούς μετόχους. Φυσικά η έμπνευση δεν είναι αποκλειστικά δικιά μας. Μας βοήθησε το… αγαπητό "πράσινο" σωματείο που από το περασμένο καλοκαίρι μας έδειξε τον δρόμο της πολυμετοχικότητας. Μην βιαστείτε να τους κρίνετε. Όχι δεν έχουν αποτύχει. Τούτες τις δύσκολες μέρες που περνάει ο κόσμος, αυτοί έχουν φροντίσει να μας χαρίσουν περισσότερο γέλιο από ποτέ. Το οικογενειακό κλίμα βασιλεύει στον συγκεκριμένο σύλλογο και μας κάνουν συνεχώς να γελάμε με το… καφενείο τους. Νέο επεισόδιο με τρομερές ατάκες είχαμε από την παρέα των πράσινων μετόχων. Ο "επαναστάτης" Βγενόπουλος τα έβαλε με τους "εκδότες" Τζίγγερ και Παύλο. Φυσικά γκεστ σταρ ήταν ο Χικ Τεν Κάτω.

Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή για να καταλάβετε και εσείς τι έχει γίνει γιατί μάλλον σας μπερδέψαμε. Μαζεύτηκαν όλοι οι μέτοχοι και συγκεκριμένα οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Πατέρας, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης, Λεωνίδας Πολέμης, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης, Μιχάλης Ζολώτας. Σκοπός της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Ύψωσαν λίγο τον τόνο της φωνής τους, αλλά οι ατάκες που ειπώθηκαν ήταν μυθικές. Θεωρούμε ότι αν γίνουν σίριαλ θα καταρρίψουν τα ρεκόρ τηλεθέασης. Η "ευτυχισμένη" παρέα πρόσφερε απίστευτο γέλιο και φυσικά ποιος το ξεκίνησε; Ο Βγενόπουλος που δεν σηκώνει και πολλά πολλά πήρε απόφαση να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Ένα παράπονο έχουμε. Τον Θανάση γιατί τον αφήνετε απ' έξω απ' όλα αυτά; Σας έχει κάνει κάτι;

Αρχικά ο Βγενόπουλος είπε ότι "πρέπει να κλείσουν οι οπαδικές εφημερίδες. Η "Πράσινη" και το "Ντέρμπι" έχουν σχέση με τον Παύλο και τον Γιάννη εσάς και ότι γράφουν όλοι νομίζουν ότι απηχούν τις απόψεις τους". Ο Τζίγγερ δεν το άφησε έτσι το θέμα λέγοντας ότι "με το "Ντέρμπι" δεν έχω προσωπική σχέση και κάποιες φορές διαφωνώ και με αυτά που γράφει. Είναι μία εφημερίδα, που από την αρχή ήταν κοντά στην ΠΑΕ. Δεν έχω καμία σχέση και δεν στηρίζω κανέναν". Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και πάμε παρακάτω.

Ο Βγενόπουλος ζήτησε την άποψη του Παύλου για την "Πράσινη" και αυτός του είπε ότι δεν είναι δικιά του. Εκεί τρελάθηκε ο "Βγενό" για να του απαντήσει ότι "τι είναι αυτά που λες; Ο γιος σου είναι ξεχωριστός από σένα δεν είναι μέλος της οικογένειας; Πλάκα μου κάνεις;" Έλα ντε είναι ή δεν είναι μέλος; Για πες μας να μάθουμε και εμείς; Μπερδεύτηκε πολύ η κατάσταση.

"Πληρωμένη" απάντηση από τον Παύλο ότι "πέρυσι η Πράσινη όταν έβριζε τον Βαρδινογιάννη και σας έκανε όλους παράγοντες σου άρεσε και τώρα δεν σου αρέσει;". Μην τα λες αυτά Παύλο γιατί παρεξηγήθηκε ο Βγενόπουλος που είπε ότι "δεν με έκανε κανένας παράγοντα, ήμουν παράγοντας". Έτσι μπράβο. Έτσι σε θέλουμε δείξε την πυγμή σου. Καλά όλα αυτά, αλλά ένας Χριστιανός δεν σκέφτηκε να μην φωνάζουν; Όλος ο κόσμος τους άκουσε, το αίμα στο κεφάλι τους ανέβηκε. Ο Βγενόπουλος, πάντως, μόνο μαστίγιο που δεν είχε βγάλει, αφού στην συνέχεια ζήτησε τα… ρέστα από τον Τζίγγερ για το θέμα Βέλιτς επειδή δεν ήθελε να φύγει.

Πως τους βλέπετε; Δεν είναι πρότυπο οικογένειας; Δεν είναι μία αγαπημένη παρέα; Τελικά δεν καταλάβαμε οι εφημερίδες είναι δικές τους ή όχι; Γιατί ρε παιδιά δεν απαντάτε και μας παιδεύεται; Νομίζατε ότι η κωμική συνάντηση δεν είχε Χικ Τεν Κάτω; Κάνετε μεγάλο λάθος. Εκεί ήταν ο αγαπημένος μας ήρωας αυτής της κωμωδίας που παρακολουθούμε όλους αυτούς τους μήνες. "Εγώ δεν έκανα καμία μεταγραφή. Από κει και πέρα η λάθος νοοτροπία των παικτών μας στοίχισε. Κατά τα άλλα παίξαμε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν δει κανείς στα στατιστικά δημιουργούμε τις περισσότερες ευκαιρίες από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, αλλά είμαστε μόλις πέμπτοι στην αποτελεσματικότητα. Εμείς βάζουμε ένα γκολ στις 16 ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός βάζει ένα γκολ στις οκτώ ευκαιρίες". Ορίστε και τα καρφιά στον Αντωνίου από τον Χικ; Ανέλαβαν όλοι τις ευθύνες τους πάντως δεν έχετε παραπάνω. Ο Τζίγγερ τον ρώτησε αν θεωρεί μικρά ή μεγάλα παιχνίδια τα ντέρμπι και εκείνος είπε ότι "στα ντέρμπι πήγαμε καλά, αλλά πληρώσαμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας". Ούτε ένα ντέρμπι δεν κέρδισε ο άρχοντας.

Εμεί σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα μας έχετε προσφέρει όλο αυτό τον χρόνο. Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό και μας το έχετε προσφέρει απλόχερα. Το πολυμετοχικό σχέδιο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Από την στιγμή που δεν έπεσαν… ψιλές και αρκέστηκαν απλά στα λόγια όλα είναι καλά. Όπως παρατηρείται έτσι στήνονται οι πετυχημένες επιχειρήσεις. Όλοι είναι αγαπημένοι. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Ένα απέραντο… τρελοκομείο ο πολυμετοχικός. Άνω-κάτω η ομάδα της πλάκας που γελάει όλη η Ελλάδα. Περιμένουμε με αγωνία την νέα παράσταση.
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (30-04-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αμα ειναι λεχώνα, του πεφτει λιγη?

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα ειναι λεχώνα, του πεφτει λιγη?
    Κουρασμενη ρε...
    Δεν αποδιδει

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει θέμα μπάτζετ. Βάσει του διετούς σχεδιασμού που ξεκίνησε πέρυσι, του χρόνου ο Παναθηναίκός πρέπει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει την ίδια, αν όχι καλύτερη, πορεία στην Ευρώπη.
    Πρέπει να είναι με διαφορά η πιο αστεία δήλωση που κάνει άνθρωπος που έχει τις τύχες μιας ομάδας στα χέρια του!
    .

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να είναι με διαφορά η πιο αστεία δήλωση που κάνει άνθρωπος που έχει τις τύχες μιας ομάδας στα χέρια του!

Δηλαδή Στέλιο μου όταν μας λέει ο δικός μας πρόεδρας για τελικούς uefa δεν γελάς????

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή Στέλιο μου όταν μας λέει ο δικός μας πρόεδρας για τελικούς uefa δεν γελάς????
    Εγώ δεν γελάω όταν το λέει!!

ΛΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ γελιο ειχε η χθεσινη συναντηση του πολυτσιμπουκικου...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Σελίδα 775 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 2753754755756757257357457557657717727737747757767777787797857958058158258759751075117512751775 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές