Σάααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηη σε απ' ευθείας μετάδοση τον βαζελάκο σου πρόεδρε οι δικοί μου χαλάσανε δεν παίζει κανένας.
Καλλιτέχνες του Forum ένα emoticon για το είμαι σε παραλήρημα επειγόντος.
Τι ζητάω ρε; 4 double ή καλύτερα 5 μαζί με τα κορίτσια του Βόλλευ στην Ελλάδα και καναδύο Ευρωπαικές κούπες Ποδόσφαιρο μπάσκετ καί πόλο και βόλλευ αν κάτσει.
Μιά χαρά δεν είμαι γιατρέ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Σάααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηη σε απ' ευθείας μετάδοση τον βαζελάκο σου πρόεδρε οι δικοί μου χαλάσανε δεν παίζει κανένας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"Ηταν όνειρο μου να πάω σ'ένα μεγάλο σύλλογο όπως η Βέρντερ Βρέμης. Πιστεύω και θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Στόχος μου είναι να μην ξαναγυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα" είπε με πικρία ο πρώην "πράσινος" διεθνής μέσος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (07-01-09)
JORGE μπορώ να δώσω μία παραγγελία αν δεν γίνομαι βάρος ?
Το πειρατικό από τον asterix,κότερο του μητέρα, με αόρατο τοίχο μαύρο στο κατάρτι με την μητέρα καπέτανιο, του Θανασάκη κουτσό γέρο και την γνωστή συνέχεια " ΩΧ οι γαύροι" "Ω τεμπολα ω μόλες" και το βουλίαζουνε μόνοι τους.
ΥΓ. Και αν γίνεται wallpaper?
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Είμαι περίεργος να δω τι θα συμβεί στο επόμενο παιχνίδι τους.
Ερχεται ο προπονητής και τους λέει στην προετοιμασία να μην διαμαρτύρονται στους διαιτητές , και μετά τους λέει όχι να διαμαρτύρεστε κανονικά για να έρθει μετά η διοίκηση να τους πει μην ακούτε τον προπονητή δεν πρέπει να διαμαρτύρεστε!
Αν είσαι παίχτης του ποα πιθανόν να έχεις πάθει μία ολική παράκρουση.
Κάτι ήξερε ο Τζιώλης και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αν και διαφωνώ με το κλείσιμο της δήλωσης του.Δεν επιστρέφω στον ποα ήθελε να πει, γιατί πραγματικά ποιος θα ήθελε να επιστρέψει στο τρελοκομείο του μόνιμα δευτεροτρίτου?
.
πολυ γελιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χοχοχο, άρχισαν τα όργανα!![]()
Καραγκιοζιλικια του Γιαννακοπουλου Τζουνιορ. Μια χαρα ηταν η τοποθετηση που εκαναν οι Βγενοπουλος & Τζιγγερ, αλλα το καλικατζαράκι του Παυλαρα ειναι της σχολης Ψωμιαδη, Ποίλα κλπ. Θελει να σκουζει αβερτα για τη διαιτησια, να κατεβαινει στα αποδυτηρια διαιτητων και να τους επιτιθεται κλπ.
ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.- Ήταν αδύνατο να συμμετάσχει στην χθεσινή συνάντηση μεταξύ των Νίκου Πατέρα, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αφού δεν ήξερε καν ότι θα πραγματοποιηθεί! Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, αποφεύγοντας βέβαια να δώσει έκταση στο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, βρισκόταν σε διακοπές και δεν είχε ενημέρωση για τα θέματα της ομάδας.
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μουγκα για το βολλευ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με... Ή εγω ειμαι χαζος, ή οι βαζελοι για τον πεοντα τελειως...
Εχω μπει σε κατι μπλογκ, και διαβαζω σχολια τους... Πραγματικα πρεπει να εχεις καψει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα για να γραψεις αυτα που γραφουν... Το καλυτερο ομως, ειναι οτι λενε, και το πιστευουν, οτι εχουν καλυτερη ομαδα, και καλυτερο ροστερ απο μας.... Ρε γαμωτο η μπαλα δν ειναι επιστημη.... Ειναι δυνατον να πιστευουν οτι εχουν καλυτερο παιχτη απο Γκαλλεττι... Ειναι δυνατον ο πετροπουλος ή ο Μαντζιος να πιστευουν οτι ειναι ανωτερος απο Ντιογκο... Ο Κλειτον λεει καλυτερος απο Μπελουτσι... Σε ποιον να το πεις και να το πιστεψει....!!!!!!!!! Αυτη τη στιγμη πραγματικα δν υπαρχει θεση να συγκρινομαστε, οχι στην 11αδα, αλλα ουτε καν στην 18αδα.... Ειμαστε καλυτεροι και ατομικα, αλλα ΒΑΣΙΚΑ συνολικα... Ελεος τυφλοι ειναι..??? τι τους ταιζουν...????
Αντε γεια,αντε γεια,πρωταθλημα ξανα στον Πειραια...!!!!
Bookmarks