kouzoulo (04-11-08)
Και γαυροι ξεγαυροι... ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΩ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!!!Και αμαλάχει γ@μω και την Ιντερ και την Ανο!!!Μόνο θρύλος!!!
kouzoulo (04-11-08)
οχι σε αυτο δεν εχεις αδικο,αλλα για μενα δεν υφισταται ομαδα βερντερ,ολαα ειναι πιθανα με αυτη την ομαδα,εδω εβαλε σουτ ο πατσα εξω απο την περιοχη ο πατσα!!!!ασχετα με το οτι παιξαμε πολυ καλα στο β ημιχρονο,δεν παυει να ειχαμε κ εμεις τυχη,ασχετα π απο την καβλα μας το καταλαβαμε ενα χρονο μετα!!!!!το γερμανικο ποδοσφαιρο πεθανε,ετσι απλα!!!!
iek (04-11-08)
Δεν ξερω ρε φίλε, βάλε Τζιώλη, καραγκούνα, Βυντρα και Σαριέγκι και τράβα κάνε διπλό στο Τσου λου!!!Τι λες τώρα ρε?!Δεν γίνοντε αυτά!!!Κάνουν βουντου λέμε!!!
aljawn (05-11-08)
ρε φιλε χωρις πλακα τωρα εβαλε γκολ ο πατσα,τι πιο παραλογο απο αυτο?ειναι τοσο μπουρδελο αυτη η ομαδα π οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα στην μερα της κατεμε,θα επαιρνε αποτελεσμα εκει κ ας μην ειχε κ το αγχος της πρωταρας η ανορθωση κ θα σου λεγα εγω αν δεν περναγαν κ αυτοι!!!!
εδω εφερε χ στην εδρα της η Μπαρτσα με τη Βασιλεια...Ολα γινονται στο ποδοσφαιρο...
Αποτελεσματα εκπληξει ερχονται καθε μερα. Αυτα που δεν ερχονται ευκολα ειναι οι κουπες. Γιατι εκει θελει να εισαι και καλα οργανωμενος αλλα και μαγκας..Κατι που δεν εχουνε οι ελληνικες ομαδες..
Μονο ευρωπαικα πυροτεχνηματα μπορουνε να προσφερουνε για να κονομανε οι μπουκ
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αυτά τα καρτούν στην κρατική τηλεόραση κατουρήθηκαν από τη χαρά τους και αλλάξανε αίφνης ολόκληρο το πρόγραμμα. Αντί να δείξουν τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση χωρίς να πουν σκορ, βγήκαν κατευθείαν στα παράθυρα πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Champions League (?;) από την Ευρωπανάθα
Έλεος πια, προτιμώ να παρακολουθήσω σε απευθείας μετάδοση τη θεία της γιαγιάς του Ο-μπάμ καθώς ψηφίζει σε εκλογικό κέντρο του Ιλινόις...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή όμως....Εκεί που εμείς πέρσι ρίξαμε 3 κ κάναμε το πρώτο μας ιστορικό διπλό ο βάζελος απάντησε την αμέσως επόμενη χρονιά σαν να ήθελε να πάρει ρεβάνς για το κάζο στην Κύπρο....
Σήμερα πάντως πρέπει να είναι 2η παρουσία...Όλοι οι νεκροί ανασταίνονται...![]()
To ιδιο ειχε γινει και με μας περυσι οταν ειχαμε κερδισει τη Λατσιο και το εδειχνει το NOVA και μετα σε επανληψη η ΝΕΤ.
Τσπ,πολυ καλα στημενος ο Παναθηναικος.Η Βερντερ ειναι πραγματικα ανυπαρκτη στην αμυνα .. και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τα τελευταια χρονια δεν εστιαζει σ αυτο το σημειο περισσοτερο.Καθε χρονο και χειροτερη στα μετοπισθεν.
Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο οτι ο Παναθηναικος με 7 βαθμους θα περασει δευτερη φαση και ανετα ... αυτα γιατι δεν γινονται ποτε σε εμας ????![]()
chainsaw (05-11-08)
Εντάξει με τέτοιες μπυραρίες θα πάρει το 2500 cl γερμανική ομάδα, όσο για ευρωπαικό ή παγκόσμιο...
Ανάστησες τον πεθαμένο!
Το έχω ακούσει και έχω γελάσει πολύ.
νταξ παιδιά ο βάζελος δεν έχει ομάδα για Ελλάδα, στην Ευρώπη κάνει και καμιά νίκη μια στις τόσες. το σκορ το θεωρώ καθαρά τυχαίο και δείγμα ότι πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ο Τσιώλης έπαιξε μπάλα γιατί προετοιμάζεται μεταγραφή του στην Βρέντερ, κατά τα άλλα, τον είδαμε πέρυσι που περπατούσε. Είναι μύθος αυτά που λεν για τον Ευρωπαναθηναϊκό, ποιόν Ευρωπαναθηναϊκό εννοούν, αυτόν που χάνει ευρώπουλα δεξιά κι αριστερά σα να είναι πετσετάκια? Συγκρίνεται τώρα ο παιχταράς Ντουντού με τον αόρατο Ζιλμπέρτο? Η ο Παπαδόπουλος με τον Μάντζιο? αστεία πράγματα. Η μήπως είναι καλύτερος ο Ιβανσιτς κι ο Νίνης (άκου νίνης) του Λετό και του Πατσατζόγλου? Θα μας τρελάνουν τελείως? Διαβάστε τις βαθμολογίες τους, όλοι 9 και 10.
και γράφουν τώρα τα δημοσιογραφάκια για την παράγκα κι ότι αν παίζεις τον βάζελο 50-50 φαίνεται η υπερομάδα τους... εμένα δεν με πειράζει η παράγκα, αρκεί να παίρνουμε τα πρωταθλήματα κάθε χρόνο και να βλέπουν την πλάτη μας από το ΟΥΕΦΑ. Ελπίζω ο Πρόεδρος να πάρει τα μέτρα τους και να τους κόψει τον αέρα ΤΩΡΑ. Τιμωρία στον τεντά, να μην κάτσει στον πάγκο την Κυριακή. Και θέλω να μπούμε μέσα οργανωμένοι, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εποπτικά, if you know what i mean. Ετσι, να καταλάβουν ποιός κάνει κουμάντο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ δεν είναι Γερμανικό πρωτάθλημα βαζελάκια.
mpak (05-11-08)
η κωλοφαρδια τους ειναι απιστευτη.πεσανε στον ευκολοτερο ομιλο του τσ.λ. και θα περασουν με 7 βαθμους.δεν γινονται αυτα ρε.
οταν ομως απο δυσκολο ομιλο πιαναμε 10 και μεναμε τριτοι.με ποσους αραπηδες κοιμουνται στην παιανια ρε πουστη μου;
χαιρε βαθος αμετρητο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ομαδα που δεν μπορει να βαλει γκολ στον γκαλινοβιτς και στον σαριεγκι και δεχεται γκολ απο τον τζιολη,τον μαντζιο και τον καραγκουνη για μενα δεν υπαρχει στον ποδοσφαιρικο πλανητη.
γκολ ρε απο τον τζιολη και τον μαντζιο;κατσε να το γραψω να το δω γιατι δεν το πιστευω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
steliosb (05-11-08)
Η νικη του βαζελου δε μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη. Ενας αδιαφορος αγωνας μου ειναι με ενα αδιαφορο αποτελεσμα.
Απλα σκεφτομαι το καζο που γλυτωσαν.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
panty (05-11-08)
ναι μωρε.ποιος τους γαμαει αυτους;α,ξεχασα εμεις.
το γαμωτο ειναι οτι θα περασουν με 7 βαθμους.εμεις γιατι να μην το εχουμε ποτε αυτο;και αλλη μια ερωτηση.πως ειναι δυνατον η βερντερ να ειναι στο 2ο γκρουπ δυναμικοτητας;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αυτό που καταλαβαίνω λοιπόν διαβάζοντας τα χτεσινά ποστ είναι πως ο Λεμονής είναι ένας άχρηστος καραγκιόζης που ο ΑΘΛΙΟΣ έβαλε μόνο 3 γκολ σε αυτή την ομάδα της πλάκας που λέγεται Βέρντερ, και δεν πήρε διπλό από τη μοναδική σοβαρή ομάδα του ομίλου, τη Ρεαλ Μαδρίτης.
Τελικά ενόχλησε ορισμένους πολύ το ότι η "υπέρβαση" στην Ευρώπη δεν ήρθε με "μεγάλο Ευρωπαίο προπονητή". Ξεσπαθώστε λοιπόν...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpak : 05-11-08 στις 08:56 Αιτία: typo
Καλημέρααααααα
Α ΣΕΝΑΡΙΟ (νίκη Ανόρθωσης, νίκη Παναθηναϊκού)
ΙΝΤΕΡ 8, ΑΝΟΡΘΩΣΗ 8, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7, ΒΕΡΝΤΕΡ 3
Σε αυτή την περίπτωση, η Ανόρθωση πάει στους 8 βαθμούς και πιάνει στην πρώτη θέση την Ίντερ και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς. Η Βέρντερ μένει στην τέταρτη θέση και μια αγωνιστική πριν το τέλος δεν διεκδικεί τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ανόρθωση για να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης, δίχως να την απασχολεί τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι.
Β' ΣΕΝΑΡΙΟ (ισοπαλία Ανόρθωσης, ισοπαλία Παναθηναϊκού)
ΙΝΤΕΡ 9, ΑΝΟΡΘΩΣΗ 6, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, 5, ΒΕΡΝΤΕΡ 4
Παρόμοιο σενάριο με το πρώτο, δεδομένου ότι παραμένει η διαφορά του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση στον ένα βαθμό και στο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι" θα θέλουν μόνο νίκη για πρόκριση. Σε αυτή την περίπτωση η Βέρντερ παραμένει μέσα στο παιχνίδι για πρόκριση τουλάχιστον στο Κύπελλο UEFA. Ότι και να γίνει όμως αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός δεν τον απασχολεί το άλλο παιχνίδι.
Γ' ΣΕΝΑΡΙΟ (ήττα Ανόρθωσης, ήττα Παναθηναϊκού)
ΙΝΤΕΡ 11, ΒΕΡΝΤΕΡ 6, ΑΝΟΡΘΩΣΗ 5, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4
Είναι το πρώτο σενάριο στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν έχει την τύχη στα χέρια του. Συγκεκριμένα η διαφορά με την Ανόρθωση παραμένει στον 1 βαθμό, αλλά η Βέρντερ έχει ανέβει στη δεύτερη. Την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θέλει και πάλι νίκη στο ΟΑΚΑ για να ξεπεράσει την Κυπριακή ομάδα, αλλά θέλει στη Γερμανία η Βέρντερ να μην καταφέρει να κερδίσει και να έρθει τουλάχιστον χ το ματς με την Ίντερ.
Δ ΣΕΝΑΡΙΟ (ισοπαλία Ανόρθωσης, ήττα Παναθηναϊκού)
ΙΝΤΕΡ 11, ΑΝΟΡΘΩΣΗ 6, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4, ΒΕΡΝΤΕΡ 4
Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει και το πιο πιθανό για την προτελευταία αγωνιστική. Η Ανόρθωση έρχεται ισόπαλη με τους Γερμανούς και ο Παναθηναϊκός δεν τα καταφέρνει μέσα στην Ιταλία απέναντι στην ίντερ που θα θέλει να τελειώσει το θέμα πρόκρισης πριν πάει στη Γερμανία την τελευταία αγωνιστική.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα καθώς η διαφορά με την Ανόρθωση θα πάει μεν στους 2 βαθμούς αλλά στο ΟΑΚΑ με νίκη αφήνει πίσω την Ανόρθωση και... πετάει στους "16". Όσο για την Βέρντερ και την ισοβαθμία που θα έχει με τους "πράσινους" μετά το 3-0 στο "Βεζερσάντιον" δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι.
Ε ΣΕΝΑΡΙΟ (ισοπαλία ή ήττα Ανόρθωσης, νίκη ή ισοπαλία Παναθηναϊκού)
Σε αυτό το σενάριο ο Παναθηναϊκός θα έχει περάσει μόνος του στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς και στο ΟΑΚΑ θα πηγαίνει για δύο αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία) προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από την Ανόρθωση. Σε περίπτωση που η Ανόρθωση χάσει και ο Παναθηναϊκός έρθει ισοπαλία, τότε στην ισοβαθμία μετράνε πρώτα τα μεταξύ τους γκολ με την Ανόρθωση και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καλύψει το 3-1 του πρώτου αγώνα.
Το συμπέρασμα από τα σενάρια πρόκρισης είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά του ενός βαθμού έτσι ώστε στο ΟΑΚΑ με νίκη να προκρίνεται στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Sport24
Όπως καταλάβατε το πιο πιθανό είναι ο πούστης ο ξεκολιάρης ο λαγος να περάσει με 7 βαθμούς. Αυτά βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί εγώ αποκλείστηκα παλιότερα με 10![]()
Bookmarks