Διαιτητη εισαι τρελλα εισαι τρελλα με την πρασινη φανελα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Διαιτητη εισαι τρελλα εισαι τρελλα με την πρασινη φανελα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
τελικα με το χ πρεπει να το επιασαν αρκετοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
7 βαθμους μπροστα λοιπον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τον Ρουκάβινα πρώτο βιολί λοιπόν (φοβερή η στραβοκλωτσιά-ασσιστ που έδωσε) η Μπανάθα πήρε την ισοπαλία στον Κάμπο. Μπράβο και εις ανώτερα.
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελικά παρά τα φετινά μας μαύρα χάλια θα το πάρουμε δια υγιεινού περιπάτου..![]()
μαλλον μπουζουκι ητανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
—John Lennon
iek (15-11-08)
Αν είχαμε ένα στοιχειώδη πάγκο φέτος και να μην φοβάσαι μην τραυματιστεί μέχρι και η "καθαρίστρια" του Καραισκάκι!Θα το πέρναμε για ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!
iek (15-11-08)
και τωρα για πλακα θα το παρουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
δεν υπαρχει αντιπαλος παοκ.και στο πολο τον γαμησαμε σημερα,και στους νεους.ερχεται αυριο και το καλο.....
ο πολυμετοχικος μας τελειωσε παντως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλά ας κρατήσουμε καμμιά πισινή..!!!Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος του ΠΑΟ..
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
δεν κραταω καμμια πισινη.ειναι για τα μπαζα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε κρατατε πισινη που σας λεω... Κι εμεις για τα μπαζα ειμαστε... Α,ρε αιωνιοι γαύροι...
Οσο για το βαζελο 2-3 Ζιλβερτους ακομα και θα "δεσει" χοχοχο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iakov7 (15-11-08)
Αγιε μου Σωκρατη.
Ναι εγω ειμαι ο Σακης. Ναι ντρεπομαι. Συγνωμη αγιε Σωκρατη. Ναι εχεις δικιο ΠΟΛΥ μπινελικι. Ναι. Ναι. Ε,ενταξει ειπα και βαριες κουβεντες Αγιε Σωκρατη. Ναι. Τι; Α,ναι θα συνεχισω, εχεις να ακουσεις τα αντερα μου. Να προσευχηθω τωρα; Πολυλογας εισαι αγιε...
Αγιε μου Σωκρατη ετσι και καταφερεις αυτο που μας κανανε με τον Αθηναϊκο, δηλαδη να φανε 5 αγωνιστικές και μειον βαθμους, να παθουνε απανωτα εγκεφαλικά και να γινει μητέρα ο Πατέρας, θα σου ψήσω μια μπριζόλα ίσα με την κεφάλα του Μήτρογλου.
Αμήν αγιε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
1 εκεινος που πρεπει να κοιταζει απο μια ακρη και να εχει σκασει στο γελιο ειναι ο Τζιγγερ
2. Θυμαμαι το καλοκαιρι που οι πολυμετοχικοι κανανε τις μεγαλες μεταγραφικες κινησεις ο Κοκ εκοβε βολτες στην αμερικη και στις παραλιες τους αιγαιου με το κοτερο..
Το αγχος που τον διακατειχε για τους πολυμετοχικους ηταν σαφες...Πεθανε στο γελιο!
Υ.Γ. Μου αρεσει που το ρωτουσανε τον κοκκαλη τι θα κανει για να τους αντιμετωπισει!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
1 εκεινος που πρεπει να κοιταζει απο μια ακρη και να εχει σκασει στο γελιο ειναι ο Τζιγγερ
2. Θυμαμαι το καλοκαιρι που οι πολυμετοχικοι κανανε τις μεγαλες μεταγραφικες κινησεις ο Κοκ εκοβε βολτες στην αμερικη και στις παραλιες τους αιγαιου με το κοτερο..
Το αγχος που τον διακατειχε για τους πολυμετοχικους ηταν σαφες...Πεθανε στο γελιο!
Υ.Γ. Μου αρεσει που το ρωτουσανε τον κοκκαλη τι θα κανει για να τους αντιμετωπισει!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks